Дениз Чакър "EDHO", Ибрахим Челиккол "Черно-бяла любов" (Siyah Beyaz Aşk) №64

• 69 490
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, здравейте!

Juls, честит празник! Честито на всички, които празнуват! Да сте живи и здрави!

Много ще се радвам, ако Ибо си намери нов проект, напълно заслужено е!  Но имам чувството, че и Бирдже ще я забележат след ЧБЛ, играта и беше блестяща!

За жени до героите на ибо в следващи сериали аз лично искам да виждам малко по-хард мадами, тип Бирдже (то е ясно, че едва ли ще ги видим двамата един до друг вече, не само заради продуцентите, ами и заради ревността). Някак искам да го виждам с равностойни партньорки, и по визия, и по излъчване, и по характер, тогава той наистина разгръща на макс таланта си!

# 481
  • София
Аз пък много бих искала да го гледам с Шебнем с трудната фамилия:

Или пък с Фунда

За първата актриса - искам тя да бъде някоя мръсница, а тя го може Simple Smile
Ако пък е с Фунда искам да бъдат тандем от мафията Simple Smile

Не е много сполучливо, но мисля, че ще са добре ето така

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 21:01 от Alexia_

# 482
Алекс, и двете жени никога не съм ги виждала. Искам Ибо да го видя в мафиотски сериал, с много стрелби и дива страстна любов.

А Бирдже с кого? Колко е жива тук ... 😛😚🎈

Но излъчването й тук е доста различно. Тук ми е най-любима и нежна. Леко уязвима, крехка, дори меланхолична... ❤

Вижте за пръв път племенницата на Ибо-Петра. И този хубав мъж на сестра му 🌶

# 483
  • София
Алекс, и двете жени никога не съм ги виждала. Искам Ибо да го видя в мафиотски сериал, с много стрелби и дива страстна любов.

А Бирдже с кого?

Аз и двете ги харесвам много, но за Бирдже не съм мислила с кого. То и за Ибо днес се замислих, след като прочетох за възможността за "Огън и вода".

Досега обаче се забавлявах с рускините и направо ме убиват Simple Smile
Разказват за някаква психоложка, която не е туркиня и няма никаква представа от актьори, да не говорим за нашия сериал. Та показали на въпросната психоложка ето тези две снимки от културната част, когато бяха в Трабзон. Помолили да каже какво вижда, като уточнявам, че ставало въпрос за езика на тялото Simple Smile

И две видеа пак оттам, отново снимани по същото време (едното от тях и ето това https://vk.com/siyahbeyazaskperevod?z=video-160902225_456239931% … 1ef55ecc07ab3a72b ),
а за другото така и не разбрах кое е)

Психоложката изобщо нямала представа кой кой е и кой с кого е, но експериментът ѝ харесал и се съгласила.
Погледнала първо снимките и казала, че първо се учудва на неуважителната стойка на Ибо (разкрачен), но пък тази поза говорела за човек, който се чувства силен и на своя територия. Било ѝ странно обаче, че мъжът и жената стояли настрани (става въпрос за снимката с Ибо и Биржде). Още не знаела за г-жа Мутлу, но казала, че тези двамата били много развълнувани и не знаели как да се държат. Казала "Вижте как си е наклонил леко главата, човекът се опитва да се абстрахира, но му е трудно". Тогава я попитали за Бирдже и жената казала, че от дистанцията която демонстрира, се опитва да внуши по-скоро майчинство. Показали другата снимка и видеата и психоложката казала, че г-жа М ѝ изглежда като на сестра на Ибо Simple Smile но ѝ обяснили, че това всъщност е неговата съпруга. Психоложката се засмяла и казала "Боже, горкия човек". Обяснението на това възклицание - "Разкъсва се между интереса и ангажимента си, оттам и нервността която се вижда при него във видеото". Така и не казали на жената, че на снимките и видеата двама са актьори. Тя обаче обърнала внимание на взаимната им харизма и допълнила, че дори да влязат погрешка в една и съща стая тя непременно ще се усети. Попитали я и какъв психопрофил би направила на М. Психоложката казала, че на база само това, което вижда би заключила, че е тип пубертет и доста нервна натура.

И така, дами, знам че някои от вас симпатизират на г-жа Мутлу и споделих горното само защото ми стана забавно. Рускините не се отказват и категорично отказват да излязат от филма е от ето това Simple Smile

Аз обаче трябва да намеря начин, защото иначе няма да престана да ги следя какво разнищват и скоро нов сериал няма да си намеря Simple Smile

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 00:56 от Alexia_

# 484
  • София
Пак аз Simple Smile
Две-три седмици минаха, да попитам на Поли мъжът не стана ли милионер вече?

# 485
Привет по нощите Hug

Честито на всички, които празнуват днес! bouquet Нали и утре можем да се черпим...та до неделя?

Бирдже си изпушва цигарата на спокойствие....днес снимките са и весели Peace

Алексче Hug, много се забавлявах с четивото на рускините, мерси Heart Eyes И с хубавия мъж на сестрата на Ибо - Морелка Hug, на тази снимка никак не ми се хареса Laughing Ама пък хубаво, че сме с различни вкусове за някои неща или някого Crossing Arms

И Шебнем и Фунда ги харесвам за Ибо, но Фунда я обожавам направо! А актрисата, с която спрягат Ибо за есента, нещо не мога да я възприема newsm78

Но като си помисля и как не харесвах Бирдже на началните снимки, преди да видя танцовото им изпълнение с Ибо, май по-добре да изчакам newsm78

Я дайте моля по едно рамо за Ибо и Бирдже - той във втори тур води Heart Eyes

http://televizyondizisi.com/anket/anket-televizyondizisi-com-201 … kim-1-tur/347845/

# 486
Алекс  Hug за инфото  Hug Hug Hug

# 487
аууу Дениз...много я харесвам, но не знам доколко ще си отиват с Ибчо....дано доживеем

# 488
Привет, сладурки!  Hug

Хубави снимки, хубави неща споделяте.
Интересен прочит на езика на тялото на нашите в Трабзон. Май и аз разчитам подобни неща.  Grinning

Гледам Малкия ага и не мога да позная Бирдже направо. Вече 18 епизода и героинята й все още ми е неприятна. Също някак си все едно че това е друга актриса, леко неубедителна ми е даже на фона на всички останали актьори, и на фона на конкурентката за сърцето на мъжа й (сериалния  Grinning, въпреки че после става и реален. Но има повече химия актьорът с другата актриса отколкото с Бирдже - за мен).

Относно Денис Байсал за партньорка на Ибо - на първо четене не я искам, но и аз с моето предубеждение към Бирдже видях, че не ставам за кастинг директор, защото нямаше да събера Ибо и Бирдже никога сигурно.  Grinning

Хубав ден, сладурки!  Hug

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 09:44 от Дданни

# 489
Пак аз Simple Smile
Две-три седмици минаха, да попитам на Поли мъжът не стана ли милионер вече?

Момичетааа Kissing HeartFlowers Hibiscus
Алекс, всеки ден чакам ли чакам, обаче мъжът още не е милионер! Успокоява ме само фактът, че още не се е отказал за стане!  

Аз всеки ден се мъча да си намеря заместител на сериала ни и много ми липсва. Учудвам се, защото друг сериал не ме е държал толкова дълго. Нищим си с мъжа теории и истории.. В тази връзка да ви споделя - мъжът как би продължил сериала ( защото за него последната серия не била замислена като финална, а набързо скалъпена, с което аз съм съгласна) - та, според него след 32 еп. би следвало да се случат следните неща:
- Намък се измъква полу-жив от пожара в суматохата, полицията не намира тялото му. Междувременно той се възстановява, планирайки отмъщение към Аслъ, която според него е виновна за всичко - промяната във Ферхат и сриването на империята на Емирхан.
- Джунейд успява да избяга от затвора, намира Намък и се съюзява с него.
-Джунейд отвлича Мерт (по поръчение на Намък). Намък взима бебо и решава, че ще бяга с него в чужбина и
ще го отгледа и направи като предишния Ферхат.
-Това ще накара Ферхат да посегне отново към оръжието. Прави всичко, за да стигне до Мерт, но не знае, че Намък успява да се свърже с Аслъ тайно и да и предложи сделка - нейният живот срещу този на Мерт ( като планът на Намък е "с един куршум два заека" - да убие Аслъ и след това да избяга с детето. Намък смята, че след време Ферхат ще намери път назад към миналото преди Аслъ).
- В последния епизод Намък стреля по Аслъ пред очите на Ферхат. Ферхат го убива. Мерт е добре, а Аслъ се бори за живота си - накрая или умира, или се оправя (тъка мъжът казва, зависи в какво настроение се събуди главният сценарист, зависи дали го е ядосала жена му Simple Smile
- Междувременно Хандан се бори за къщата, Ферхат решава да и я остави и дори казва, че ще и даде всичко, останало от империята на Намък, което я кара да признае, че е направила врътка с ДНК тестовете за Йозге и жалкият Джунейд си и е баща и това е.

Алекс, много ми хареса тълкуванието на психоложката, честно паднах от смях! Ама мисля, че жената е на прав път! И много ме изкефи определението за М. - "пуберитет"!  Както и възклицанието: "Боже, горкият човек!" Joy Аз съм съгласна и с определението, че Ибо "се разкъсва между интереса и ангажимента си", нямам предвид нещо кой знае какво, но мисля, че наистина той се страхува да се държи нормално към Бирдже извън снимачната площадка, заради малката си сестричка, която е доста "нервна натура". Joy
Абе, изобщо, добре, че мъжът си седи вкъщи и не ходи по награждавания, че не искам да знам какво и е на "сестричката му" Joy

Последна редакция: сб, 16 юни 2018, 12:47 от Poli_Mircheva

# 490
  • София
Хм, Поли, направо ме накара да се замисля. Не съм сигурна, че мъжът ти трябва да става милионер. Май направо към сценарист да се ориентира. Много ми хареса неговата история и мисля, че би се получило страхотно Simple Smile Хем продължение, хем ще излязат наяве и тайните, които аз най-много исках да видят бял свят,.
За психоложката ще кажа, понеже по нощите дочетох, значи говори се за отношенията Бирдже - Ибрахим преди и след Трабзон. Смята се, че каквото се е случило се е случило преди това (около 16-та, 17-та серия), друг въпрос е дали ще се разбере и какъв и дали изобщо ще има ще има развитие на историята в реала. Много говорят за онази снимка от някой от сета, когато Ибо бил в караваната на Бирдже мнооого до късно. На всичко отгоре били подпийнали, а независимото мнение на психоложката било в подкрепа на твърденията на не знам кой си (който разказваше какво се случва там) . Та в Трабзон и след това хората се опитвали всячески да докажат, че всичко било само слухове.

Иначе аз също смятам, че определено Ибо не се държи адекватно и донякъде се разочаровах, че поне не благодари някак за хубавите думи на Бирдже след края на сериала. За мен не е нормално, при все че толкова месеца работиха заедно, както казваха и двамата - разбирали се много добре. Ако щеш ми е дори неуважително.
За страх, едва ли се страхува, може би по-скоро се пази (няма начин да не знае каква слава му се носи). Може и да не иска да разбунва допълнително духовете на феновете, но каквато и да е причината за мен си е едно неуважение. Много харесвам Ферхат, но май Ибрахим няма почти нищо общо с него Simple Smile

# 491
Алекс, той изгледа последната серия поне 3 пъти и много се ядосва! Нали до скоро беше на първите серии и я кара по-бавно историята, та още са му пресни в главата всички повдигнати въпроси, които останаха отворени.
Например коментира, че е очаквал да разбере коя е истинската дъщеря за Шахин. Също за него било "тъпо" Ферхат да не разбере за отношенията Джунейд - Гюлсюм, и то не защото има значение кой е бащата на детето, а просто защото очаквал самата Гюлсюм да сподели на брат си истината и да изчисти всички тайни между тях ( нали все Ферхат е виновен, че отношенията им куцат, но май не е съвсем така).

Освен това мъжо реши, че много "скапано" е останала работата с Йозге - наникъде. Него не го дразни особено фактът, че Ферхат и е баща (мен ме побърква това между др.) , а по-скоро, че всичко си продължава все едно нищо не е било. Т.е трябва да има някакъв финал тази история - добър, лош, какъвто и да е.

# 492
е сега нали ще имат друго награждаване на 29 юни , тогава ибрахим ще има възможност да се реабилитира  на колежката си публично / което не е извинение за поведението му , което споменавате / но по добре  късно , / дори и да не е искрено , нали е артист , ще го изиграе - това само го предполагам

# 493
Aleks, Poli  Hug Hug Hug  Благодаря за разказа на психоложката, много ми хареса! Heart както и продължението на 2ри сезон на мъжа на Поли.

Избрах партньор на Бирдже
Скрит текст:

Освен Ясемин, харесах и брюнетка, и червенокоска за Ибо, макар никоя да не е като Бирдже.
Скрит текст:

Това ми попадна случайно.. бивша на Ибо - Синем Кобал, а той като алкохолик отново Grinning

# 494
Оле, и Синем ли му е бивша JoyJoyJoy
Този човек не е никак от моногамните Astonished

Морела, аз много харесвам избора ти за партньор на Бирдже!
Значи мъжът сега като опатка голямата печалба му залагам поне два проекта в перспектива - единият ще е между Бирдже и Енгин!

Общи условия

Активация на акаунт