Майчин дом Варна - тема 10

• 74 455
  • 789
  •   1
Отговори
# 225
Ако си била по пътека не се плаща.

# 226
85лв е на вечер ако искате самостоятелна стая. Иначе май са по три в стая момичетата и не се плаща.

За номерата на изследванията и аз не знам, но ще обърна внимание когато издават обменната карта, дано те да са запознати.

# 227
По две бяхме в стая. На мен ми се наложи да остана още два дена, тъй като задържаха малкия и доплатихме по 100 лева на вечер. Това е Март месец, тази година.

# 228
Момичета,може ли да споделите инфо,ако сте лежали за задържане и здравно осигурени,по колко лева доплащахте на ден?
Доволни ли сте от грижите,има ли включена храна и изследвания ?
Моля ви ,споделете каквото се сетите,тъй като ще ми бъде полезно

# 229
  • Варна
Момичета,може ли да споделите инфо,ако сте лежали за задържане и здравно осигурени,по колко лева доплащахте на ден?
Доволни ли сте от грижите,има ли включена храна и изследвания ?
Моля ви ,споделете каквото се сетите,тъй като ще ми бъде полезно

лежах 3 дни заради кървене по здравна каса. Заплащах по 70 лв на ден за престоя => 210 ЛВ сметка накрая, храната е включена и минават всеки ден и от меню те питат какво искаш, хубава беше и условията са много читави. Пускаха ми кръв, урина и кръвна група + ехограф, не съм плащала за тях.

# 230
  • Варна
Аз този път останах ужасно разочарована от Майчин дом. Второ раждане ми беше май месец . Коренна разлика от юли 2018.
Ужасно отношение от почти целият персонал в родилното отделение. Цупене, фасони, физиономии...Явно не им достига персонал и санитарките поемаха задълженията на акушерките. Чакали сме с часове да донесат мляко на бебетата.
Всеки ти казваше нещо различно и после ти се карат защо не си го направил. В крайна сметка не знаеш кой да слушаш и какво да правиш.
След първото ми раждане горещо препоръчвах Майчин дом точно заради отношението на персонала. Сега няма как да препоръчам .
Нещо се случва в тази болница!
Усеща се напрежение и между лекарите ,витае една апатия.
Не знам.... разочарована съм!

# 231
  • Варна
Pipppa, много неприятно изживяване явно си имала. Като те чета ме хваща страх чак. Преди 11 г. също бях недоволна от сестрите и санитарките, все се надявах на прогрес. Тогава поне лекарите бяха ок. Самото раждане поне добре ли мина?

# 232
  • Варна
Pipppa, много неприятно изживяване явно си имала. Като те чета ме хваща страх чак. Преди 11 г. също бях недоволна от сестрите и санитарките, все се надявах на прогрес. Тогава поне лекарите бяха ок. Самото раждане поне добре ли мина?
Да за раждането и моята докторка нямам забележки. Аз съм секцио и всичко мина нормално и безпроблемно.

# 233
Аз лежах 5 дни на магнезий не съм плащала нищо , има включена храна и изследвания , не го усетих като престой в болница имах си  телевизия  и бях сама в стая

# 234
  • Варна
Здравейте, знаете ли дали в Майчин дом правят секцио по Щарк метода и при кой лекар ?

# 235
Аз лежах 5 дни на магнезий не съм плащала нищо , има включена храна и изследвания , не го усетих като престой в болница имах си  телевизия  и бях сама в стая
Изненадваш ме с информация Grinning
На регистратура ми обявиха 75 лв на ден ,ако съм здравно осигурена
Но би било чудесно,ако не взимат пари,докато тече лечение по здравна каса

# 236
И аз вече се обърках.Един път се плаща един път не.Да не дава Господ да се оставя в болницата.

# 237
  • Варна
Аз плащах 55 лв, защото избрах дневен стационар, т.е. след системата се прибирах вкъщи. За това няма пътека по касата. Ако спите там и сте с направление, не би трябвало да плащате. Имайте предвид, че при дневния стационар няма храна, само вода носят. Питах не може ли да си поръчам и доплатя обяд, не можело. Много тъпо - 5 дена да караш на сандвичи, защото си вързан за системата цял ден и каквото си донесъл, това е.

# 238
Добре де, аз пък не разбирам, като не ви харесва нещо защо си мълчите, колко по-лошо може да стане? Питате за името на акушерка, санитарка, лекар и подавате оплакване, жалба и т.н. Това като се случи, 2-3-4-10 пъти накрая все някой ще обърне внимание. Само питам, не се заяждам да уточня. просто минах възрастта в която всичко премълчавах. Сега отивам малко към другата крайност, но това е положението, не мисля да съм удобна за всички.
Иначе никой не може да ме убеди, че в АГ и ОБ отношението е по-добро и тези болници са  най-добрият избор за една раждаща жена.

# 239
Съгласна съм с Радина.

Аз също имах забележки към една от акушерките и към една от педиатърките и си ги казах. Педиатърката после дойде да ми търси сметка, но това е друг въпрос 😁
Като цяло обаче съм доволна от Майчин дом и пак бих се следила и родила там.

Общи условия

Активация на акаунт