Майчин дом Варна - тема 10

• 74 473
  • 789
  •   1
Отговори
# 270
  • гр. Варна
Не знам дали тук е подходящо да попитам и дали вече не е коментирано, но можете ли да ми препоръчате педиатър в МД?

# 271
Здравейте.
Искам да попитам мамите, които са следили бременността си платено в МД, а не по ЗК- през колко време ходихте на прегледи?

# 272
  • гр. Варна
Здравейте.
Искам да попитам мамите, които са следили бременността си платено в МД, а не по ЗК- през колко време ходихте на прегледи?
Ами аз аъч в 30-та седмица и до сега ходя 1 път в месеца.

# 273
Аз също ходех веднъж в месеца. След като излязох в болничен, 45 дена преди термин, ме викаха всяка седмица.

# 274
Нарочно се записах платена, защото от регистратура ми обясниха , че ходиш на 20дни и като влезеш в 9м всяка седмица😡  А по ЗК веднъж месечно

# 275
Аз си знаех, че е веднъж месечно. Според мен говори с регустратура или акушерката и обясни ситуацията. Все пак са те подвели.

# 276
Аз си знаех, че е веднъж месечно. Според мен говори с регустратура или акушерката и обясни ситуацията. Все пак са те подвели.
Това мисля да направя на следващото посещение

# 277
Здрасти , пиша ви да се оплача колко зле се чувствам психически след днешния преглед..  днес започна 45 дневния ми болничен. Рени ми беше казала че след днес ще ме вика ВСЯКА СЕДМИЦА,  а днес ми заявява че ме вика на 25ти  което е след 20 дни , което тя описа като "2 седмици "  . На 25ти агто ми няма да го има следователно само тонове ще ми измери. Според нея на тази дата трябва да се реши как ше раждам окончателно ,  и как ще стане това без ехограф ??? Отделно от  АГ ми изръси  " като родиш нормално ела ми се обади " " дано да узрееш и решиш секцио" , уточнявам бебето не е голямо , не върви напред , главично е , нямам никакви противопоказания освен така наречения тесен таз .... последен месец от бремеността ме викат 2 пъти единия само тонове ....  През цялата бременност не ми направи никой нито един път ФМ,  платих 500 лева ... нямам какво да кажа повече

# 278
Здрасти , пиша ви да се оплача колко зле се чувствам психически след днешния преглед..  днес започна 45 дневния ми болничен. Рени ми беше казала че след днес ще ме вика ВСЯКА СЕДМИЦА,  а днес ми заявява че ме вика на 25ти  което е след 20 дни , което тя описа като "2 седмици "  . На 25ти агто ми няма да го има следователно само тонове ще ми измери. Според нея на тази дата трябва да се реши как ше раждам окончателно ,  и как ще стане това без ехограф ??? Отделно от  АГ ми изръси  " като родиш нормално ела ми се обади " " дано да узрееш и решиш секцио" , уточнявам бебето не е голямо , не върви напред , главично е , нямам никакви противопоказания освен така наречения тесен таз .... последен месец от бремеността ме викат 2 пъти единия само тонове ....  През цялата бременност не ми направи никой нито един път ФМ,  платих 500 лева ... нямам какво да кажа повече
Случайно да си при Георгиев????

# 279
Здравей, много лошо звучи наистина. Аз се следя в ОБ при д-р Славчев и ходя всяка седмица от 36-та седмица до края. Преди това преглед имах в 34-та седмица, а преди това в 30-та.  При кой доктор си в МД? Аз ще раждам при Друмев (понеже няма как в ОБ при Славчев) и той ме подкрепи за нормално и дори за естествено раждане без медикаменти ако ситуацията го позволи.
Здрасти , пиша ви да се оплача колко зле се чувствам психически след днешния преглед..  днес започна 45 дневния ми болничен. Рени ми беше казала че след днес ще ме вика ВСЯКА СЕДМИЦА,  а днес ми заявява че ме вика на 25ти  което е след 20 дни , което тя описа като "2 седмици "  . На 25ти агто ми няма да го има следователно само тонове ще ми измери. Според нея на тази дата трябва да се реши как ше раждам окончателно ,  и как ще стане това без ехограф ??? Отделно от  АГ ми изръси  " като родиш нормално ела ми се обади " " дано да узрееш и решиш секцио" , уточнявам бебето не е голямо , не върви напред , главично е , нямам никакви противопоказания освен така наречения тесен таз .... последен месец от бремеността ме викат 2 пъти единия само тонове ....  През цялата бременност не ми направи никой нито един път ФМ,  платих 500 лева ... нямам какво да кажа повече

# 280
при  момчил сариев съм , всеки път ми разказва по някоя история как едиси коя се мъчила 12 часа или повече и накрая секцио. Даже не сметна за нужно да ми каже че е главично предлежание аз сама видях...Не съм някакъв върл привърженик на нормалното , но това минава всякакви граници. Има някой наистина изключително дребни момичета и жени  , но аз не съм от тях, че да ме изгледа така и да ми каже "няма да родиш нормално" .  Питах рени за нормално раждане без избор на екип дали може с упойка , отговаря ми " цените на регистратураа " .  Сега трябва да си избирам друг доктор , и ако пак ударя греда с някой дето иска само да ми вземе парите не знам какво ще правя..  Не ми е мерил шийка или поне да ми направи някакъв вагинален преглед да види горе долу как са нещата  в този период мисля, че е време,  микробиология също не ми е правена.  Жасмин Костов съм си го харесала  не знам какво да правя  вече ..

# 281
  • Варна/Филаделфия
Трябва да е подсъдимо лекар да навива пациент за секцио без медицински причини! Rage Режат се здрави органи все пак! Rage
Секциото е чудесен метод, спасил много животи. Също спасил и жени, които ужасно се страхуват от раждането. Според мен е важно майката да е спокойна. Също е важно сама да избере какво ще прави, не лекар да пробутва това, което за него е по- лесно!
Черипай, аз се ядосах чак! Rage

Ps. Разкажи му другия път как аз родих за 2 часа, като самото раждане продължи 15мин. Grinning
(Раждах с упойка без избор на екип)

# 282
при  момчил сариев съм , всеки път ми разказва по някоя история как едиси коя се мъчила 12 часа или повече и накрая секцио. Даже не сметна за нужно да ми каже че е главично предлежание аз сама видях...Не съм някакъв върл привърженик на нормалното , но това минава всякакви граници. Има някой наистина изключително дребни момичета и жени  , но аз не съм от тях, че да ме изгледа така и да ми каже "няма да родиш нормално" .  Питах рени за нормално раждане без избор на екип дали може с упойка , отговаря ми " цените на регистратураа " .  Сега трябва да си избирам друг доктор , и ако пак ударя греда с някой дето иска само да ми вземе парите не знам какво ще правя..  Не ми е мерил шийка или поне да ми направи някакъв вагинален преглед да види горе долу как са нещата  в този период мисля, че е време,  микробиология също не ми е правена.  Жасмин Костов съм си го харесала  не знам какво да правя  вече ..
Леле леле, що за доктори, аз съм потресена. За това се чудих за тази болница тъй като и аз чакам евентуално да отворят ОБ, ама надали ще дочакам и се спрях на АГ, точно заради тези т.н. лекари в МД! Как може да ви задължават да ви правят операция когато явно няма нужда от нея! Това е пълен абсурд, аз на ваще място бих се махнала от там или най-малко ще подам сигнал! Прегледите след 45 дневния болничен се извършват всяка седмица, за да ви проверяват за разкритие, прави се доплер на детето т.е. дали е добре кръвоснабдено от пъпна връв, може и да не се мерят в такъв случай тонове, но всичко друго ви влиза в т.н. женска консултация. Търсете си правата за това цигънките са добре, защото си знаят правата!!

# 283
  • Варна
Cherry pie , това все едно аз съм го писала. Аналогична е и моята история( въпреки че аз имам показания за секцио) . Разочарована съм от услугата за която си платих. Преди седмица родих в аг Варна с планово секцио. И ми се махнаха от главата тези тревоги и нерви. А за 9 месец аз отидох точно веднъж на тонове. Доядя ВА ме , че не се възползвах от факта че съм здравно осигурена, а се подлъгах да се следя на частно. Здраве да е! Насочи се към другите болници в града и няма да сбъркаш.

# 284
Аз също съм здраво осигурена и се надявам да не се окаже огромна грешка, че съм платена ЖК. Даже като се записвах на Рени й стана странно, че не съм по ЗК( при Б. Георгиев съм)

Общи условия

Активация на акаунт