Майчин дом Варна - тема 10

• 74 488
  • 789
  •   1
Отговори
# 285
Ами явно си процедират по един и същи начин всички. Акушерката е  тази която насрочва прегледите. Изобщо не я харесвам рени , може да е голям професионалист по принцип ,нямам представа , но отношението и е страшно повърхностно и изкуствено така го приемам аз. За мен е недопустимо да не ми се направи преглед на ултразвук 31 дни , следващия ми преглед ще е 2 седмици преди термин... Не съм скандалджийка за съжаление , като му казах е как няма да ме прегледа никой  на 25ти и той " е що кво ще ти стане " 

# 286
Не знам дали тук е подходящо да попитам и дали вече не е коментирано, но можете ли да ми препоръчате педиатър в МД?
Малката е при др Хариева и засега съм много доволна Simple Smile

# 287
Здравейте.
Искам да попитам мамите, които са следили бременността си платено в МД, а не по ЗК- през колко време ходихте на прегледи?
Всеки месец по веднъж са консултациите.
Аз ходех поне по 2 пъти за мое и на ММ спокойствие , че всичко е наред. Доктора ми нямаше против.

# 288
Здравейте.
Искам да попитам мамите, които са следили бременността си платено в МД, а не по ЗК- през колко време ходихте на прегледи?
Всеки месец по веднъж са консултациите.
Аз ходех поне по 2 пъти за мое и на ММ спокойствие , че всичко е наред. Доктора ми нямаше против.
Добре, защо тогава от регистратура казват на 20дни???😡 При кой доктор сте вие

# 289
Момичета, като ви чета и направо не мога да повярвам. Аз съм по ЗК при Друмев и прегледите са ми всеки месец, обаче аз ходя на всеки две седмици (така се бяхме разбрали с него като се записах). Докторът винаги ми казва да идвам, когато искам. Не минавам през Рени, а направо си записвам час и отивам при него. Другото нещо е, че винаги ме преглежда както аз искам, дали ще е дължина на шийка или бебето. Като стана въпрос за раждане ми каза, че както искам така ще раждам, но препоръчва естествено. Идеята ми е , че досега не е натягал мнението си по никакъв начин и винаги се е съобразява с мен.

# 290
Говоря за преди 2години. Бях при Димитър Корновски. Ето сега си погледнах картончето (понеже го пазя) и едната ми е била на 15ти , следващия месец на 12ти. Но това няма значение на колко време е , защото можеш да ходиш винаги ,когато имаш притеснения или както мен за успокоение и просто да видиш бебчето. 😊 Просто говори с лекаря си.

# 291
  • гр. Варна
Аз се следя при д-р Яков и ходя пак така 1 път в месеца, един път се бях протеснила и отидох да види бебето дали всичко е наред и пак ми взеха 30 лв за прегледа, защото не съм била имала Запазен час от акушерката ами инцидентно съм била отишла... не знам вие плащали ли сте така ако отидете?

# 292
Аз се следя при д-р Яков и ходя пак така 1 път в месеца, един път се бях протеснила и отидох да види бебето дали всичко е наред и пак ми взеха 30 лв за прегледа, защото не съм била имала Запазен час от акушерката ами инцидентно съм била отишла... не знам вие плащали ли сте така ако отидете?
Е за това пък вече нямам думи 😡😡😡

# 293
След като си на платена Жк нямат право да ти взимат пари! Аз попринцип нямам хубаво мнение за Яков и не искам да коментирам.

# 294
След като си на платена Жк нямат право да ти взимат пари! Аз попринцип нямам хубаво мнение за Яков и не искам да коментирам.
И аз нямам хубаво мнение за него

# 295
Аз съм в 32 гс, платена ЖК и досега ходя на 20-30 дни. Моята АГ постоянно ми повтаря, че мога да посетя дежурен лекар при най- малкото притеснение, по всяко време на денонощието и аз съм го правила вече няколко пъти, вкл. и днес, но вече ме и приеха за задържане. До сега не съм плащала нищо извън таксата за ЖК.
Аз съм при Юдова, не ми е говорила за секцио, просто ме пита решила ли съм как ще раждам. Казах й, че искам нормално при Друмев. Отговори ми " браво, много добър избор" . Иначе за Георгиев и аз съм чувала, че въртял, сучел и пак го докарвал до секцио.

# 296
  • Бургас
Аз бях платена консултация. Викаха ме на три седмици, въпреки че пътувах от Бургас. Последният месец казаха, че консултациите са всяка седмица. При Яков бях. Всеки път ми казваха, ако имам притеснения, да отивам, ще ме прегледат и без записан час безплатно. Въпреки първото ми раждане със секцио, ме попитаха дали искам да  раждам нормално.
Изненадана съм от написаното от вас. Но ако не сте доволни или нямате доверие на лекаря си, по-добре го сменете. Не се примирявайте, осигурете си спокойствие и надеждна грижа.

# 297
Аз съм в 32 гс, платена ЖК и досега ходя на 20-30 дни. Моята АГ постоянно ми повтаря, че мога да посетя дежурен лекар при най- малкото притеснение, по всяко време на денонощието и аз съм го правила вече няколко пъти, вкл. и днес, но вече ме и приеха за задържане. До сега не съм плащала нищо извън таксата за ЖК.
Аз съм при Юдова, не ми е говорила за секцио, просто ме пита решила ли съм как ще раждам. Казах й, че искам нормално при Друмев. Отговори ми " браво, много добър избор" . Иначе за Георгиев и аз съм чувала, че въртял, сучел и пак го докарвал до секцио.
Охх, от това много ме е страх. Искам да родя нормално, освен ако наистина има проблем- секцио. Първа бременност ми е

# 298
  • гр. Варна
Аз от години ходя при д-р Яков и за сега не съм видяла нещо лошо, доволна съм.. но не останах ососбено доволна от това, че ме накараха да заплащам допълнително, след като уж “пакета включва всичко”.... но не ми се заяждаше и да се карам и за това ми стана интересно дали някоя от вас е заплащала допълнително Simple Smile

# 299
  • Варна
Аз съм при д-р Яков на интензивна консултация и ходя на 2-3 седмици.Часовете си записвам сама от сайта.Снежи е акушерката, която работи с него, тя ми дава час само за нейната консултация.
Ходила съм на един извънреден преглед и изтъкнах, че съм на платена консултация и не ме караха да плащам.Но ме качиха горе в дежурен кабинет, тъй като Яков не беше на смяна в момента.Би трябвало извънредните консултации да са безплатни.С предната бременност веднъж се опитаха да ме накарат да платя извънреден преглед, но поспорихме малко и отстъпиха.Ходех и на тонове през ден-два, пак горе ме качваха и също не съм плащала.Това, обаче преди 9г.. се случва.
При положение, че плащаме по 5-600лв. няма логика да искат пари за извънредни прегледи.

Иначе от Яков съм доволна, аз съм за втори път при него и предното секцио пак ми беше при него.

Общи условия

Активация на акаунт