Майчин дом Варна - тема 10

• 74 484
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Аз утре влизам в тези 45 дни. Дотук ходих на 20-30 дни, улучих много отпуски на д-р Яков. Сега ще съм всяка седмица на запис на тонове и на 2 седмици при доктора. Това Снежи ми го обясни още на предната консултация. Не разбирам защо при Рени има такива разлики, според мен питайте и на регистратура.

# 301
  • гр. Варна
Значи ако решат пак да ме таксуват.. да взема и аз да поспоря Simple Smile

# 302
Аз бях на платена ЖК при доц. Янева и акушерка ми беше Снежи. През цялата бременност Снежи ми даваше часове при нея и ми казваше "идваш само при мен, без ехограф, следващият път при мен и ехограф". Моята лекарка ми каза да минавам и през нея всеки път за преглед, независимо какво ми е казала Снежи. Така прегледите ми бяха чести и бях по-спокойна. В деветия месец ме викаше всяка седмица за преглед, тонове. Стигам до извода, че явно си зависи от доктора.
П.С: това беше преди 2 години

# 303
Аз писах преди няколко дни за прегледите в 9тия месе. Тогава бяха всяка седмица. Моя лекар няма да спра да го хваля заради това ,че държи на естественото раждане. Никога не е ставало думичка за секцио, а и аз от началото си държах на естественото. Аз затова и се следих при него, защото няколко познати са раждали при него и всичките нормално. 🙂
Също така ми пускаше микробиология по често , защото исках да съм спокойна , че всичко е наред.  Аз си ходех с 1см разкритие от 5тия месец и благодарение на съветите на Рени и доктора(който и е мъж) изкарах до края . 😊

# 304
И на мен не са ми искали пари в спешния кабинет , това обаче няма общо с това да ходиш на преглед при твоя си доктор. Сариев през 30  дни ме гледа за 10секунди ме претупва кво остава за през две седмици. Рени откровено си ме излъга , че ще са  всяка седмица тонове .. на  регистратура ще ми кажат питайте рени .. при мен  свърши ,  вече съм накрая дано да не се прецакват други момичета специално за моя  АГ говоря.
 Фетална морфология също би трябвало да влиза в този пакет 500 даже са 570 направо е абсурно че не са ми правили .

# 305
Явно проблема е в твоя лекср. Длъжен е бил да направи ФМ!!

# 306
Някой ако е при Бейлерян да знаете че ще излиза отпуска от края на август до 7.09 .бях я питала за по честите прегледи дали се плащат и ми беше казала че зависи от нея ако иска ще платя ако не иска не.За пореден път не ми измери шийката стана два месеца добре че ходя в София иначе нямаше да знам как стоят нещата.

# 307
cherrypie20, а той какво казва? Защо не ти е правена ФМ?

# 308
cherrypie20, а той какво казва? Защо не ти е правена ФМ?

Така и не го попитах... В началото не знаех какво точно е фм в последствие разбрах ,че  няма как да се направи за 2 минути. Не исках да правя проблеми и да си развалям настроението пък и едва ли щях да получа адекватен отговор . Правех си ма друго  място .

# 309
Консултациите които се провеждат на 15-20дни се водят "интензивни", при рискова бременност, цената е над тези 570лв, но не помня колко.

# 310
Аз бях на платена ЖК при доц. Янева и акушерка ми беше Снежи. През цялата бременност Снежи ми даваше часове при нея и ми казваше "идваш само при мен, без ехограф, следващият път при мен и ехограф". Моята лекарка ми каза да минавам и през нея всеки път за преглед, независимо какво ми е казала Снежи. Така прегледите ми бяха чести и бях по-спокойна. В деветия месец ме викаше всяка седмица за преглед, тонове. Стигам до извода, че явно си зависи от доктора.
Втора бременност следя при нея. Абсолютно подкрепям мнението. Ходила съм и в приемния кабинет, и на допълнителни прегледи с 4д нищо не съм доплащала.

# 311
Колко време стоите на тонове като ви ги мерят  ? Чувала съм че се стои по 20 мин . Аз повече от 2 минутки не съм стояла

# 312
  • Варна
Веднъж съм била на тонове. 20 минути.

# 313
  • Варна
Консултациите които се провеждат на 15-20дни се водят "интензивни", при рискова бременност, цената е над тези 570лв, но не помня колко.

625лв. е интензивната ЖК.Аз съм на такава.

# 314
Втора бременност следя при нея. Абсолютно подкрепям мнението. Ходила съм и в приемния кабинет, и на допълнителни прегледи с 4д нищо не съм доплащала.

Аз също. Да е жива и здрава. Такова внимание ми обръщаше. В 8-мия месец получих контракции и лежах 3 дни на системи. Дойде да ме види и се чувахме по телефона, ако имам някакво питане. А накрая се наложи спешно секцио в почивен ден и дойде за 20 минути.

Общи условия

Активация на акаунт