Третокласници 2018/2019

• 75 483
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
  • Кърджали
Лисе, и аз четох , но може би малките ученици ще си ги оставят в готовата част, а големите ще ги преместят временно другаде. Поне на мен това ми звучи най-разумно, ама то разумното за нас и за онези дето взимат решения не винаги  съвпада.

# 226
Александра,права си.
Дано ги оставят в готовата част.

# 227
Накупих сутринта повечето неща и 10-на тетрадки взех с широки редове на Габол.

# 228
Днес ми казаха,че в кауфланд имало някакви рула за подвързване.
Като самозалепващо фолио.Някой ползвал ли е?

Миналата година някой се оплака, че е платил учебниците, защото са били подвързани с такова фолио, май. Но, виж, за помагалата ще върши работа. Simple Smile

# 229
Да, за фолиото върху учебниците наша майка от класа заплати пълния комплект, защото ги беше обявила по този начин.

# 230
Купих и раницата днес.
Остават ми само учебните помагала + тетрадките ,но това вече ще е след РС.
Вчера една майка сподели,че заради ремонта на децата,май нашите ще са до обед.
Общо взето това - свършихме с листовете и книгите.

# 231
Госпожата ни качи списъка във ФБ групата.Взехме всичко вече,даже мога и да надпиша тетрадките,предметите са ясни.

# 232
  Аз върнах и в двете училища обвити учебниците с прозрачните подвързии. Питах и ми благодариха дори, че са така. Не съм имала проблем.

Леко започнах да пазарувам - дрехи, обувки, малко тетрадки. Много от миналогодишните материали са си годни за ползване и ще купувам нови, когато се наложи.
  За сега остава с раницата от първи клас . Не е мръднала и макар че на мен ми е поомръзнала, ми се струва излишно да купувам нова. Има една резервна в случай, че се наложи да влезе в употреба. По-натам може да взема нова, но в момента не ми се дават пари, а и доста са вдигнати цените ми се струва.

# 233
И на моята третокласничка раницата е в идеално състояние. Изобщо не се налага да купуваме нова. Спортният екип миналата пролет също го взех с перспектива и ще може да се ползва цялата година. Може би само едни къси спортни панталонки ще ни трябват, докато е още топло + гуменки. Взехме нов несесер и необходимия консуматив, за да не се мине, че купуваме на сестра ѝ за първи клас. Joy

# 234
Раницата си ни е супер, ще се ползва още (поне) една година Simple Smile
Ноооо, дрехи нищичко не й става... Дънки, които купихме и  носеше пролетта с перспектива (стегнати на кръста и подгънати) сега не може да се напъха в тях! Обувки тип пантофка, които май месец бяха с 1 номер нагоре, сега се напъхва крака със свит палец Scream Ще ме настигне на ръст до 1 година!

# 235
Пенева, същото е и при нас, нищичко не му става, само маратонките, но са толкова скъсани, че ще ме е срам да отиде и за един ден с тях  Embarassed Изобщо и не ги мисля другите неща, само дрехите ми докарват стрес  hahaha

# 236
 Радвам се , че не съм единствената , чието дете ще износва раницата Laughing
 С дрехите и аз съм в напрежение, защото е едър и висок и е трудно да намеря подходящ номер. Има обаче  доста дрехи от пролетта, които му стават, дори и маратонки. Тоалета за първия учебен ден е готов, което е добре, защото много трудно се съгласява да мери и да му купувам дънки. Стягали му, дразнели го. Държи си на спортни долнища и панталони и не иска да носи дънки всеки ден.
 Мисля да отидем да му направят снимки , защото настава лудница около първия учебен ден. Друго май няма, което трябва да свърша преди 17-ти. Четох за някакви здравни карти от ЛЛ, но не си спомням да съм правила миналата година.  Thinking

# 237
Онези сгънати картончета с размер на Здравната карта... Simple Smile С ръст, тегло, че има всички имунизации, каквато всяка година правим, от детската градина още... За батковците приключих, за тертокласничката - не съм Sad Другата седмица ще се заема, че тая ми е притеснена...

# 238
 Благодаря , Пенева. Нямам спомен детето да е имало такава здравна карта, но ще се консултирам с ЛЛ тези дни.

# 239
Благодаря , Пенева. Нямам спомен детето да е имало такава здравна карта, но ще се консултирам с ЛЛ тези дни.
По книжарниците ги има ,
а някои лични лекари разпечатват от техния софтуер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт