Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 268 088
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 45
Ох, имам работа, пък се чувствам празнично и нищо не ми се прави Party

Мда, с кренвирш, ама кренвирша не беше с този пушилен аромат като сега, та се ядваше и имаше по съвсееем малко кашкавал отгоре, колкото за аромат. Леле какви опашки имаше пред будката.

Сесили, ще върна да прочета за режима ти. И аз мисля, че с храненето се повлиява, но пусто не се храня въобще правилно, то затова и кила отгоре имам достатъчно...

# 46
  • Sofia
Голяма шматка съм, забравих сутринта да си нацелувам детето и да му честитя празникът.  Tired
Сега ми е гузно и ревливо,чак...щото от  занимаването с глупости, пропускам важните неща.
Снощи беше разстроен той, щяла да му липсва преподавателката от школата по англ.  Heart Eyes

Та,да си ни здрави, усмихнати и обичани децата. Честит празник!  Hug
100 пари му дадох аз на моя за празника.   bowuu Събира за нов телефон,май...който  ОБАЧЕ да купи баща му  Mr. Green.

# 47
  • Варна
О, на Школника на една приятелка се учих да карам, много го харесвах това колело, толкова леко беше. После като ми взеха на мен Балканче се побърквах, докато го изкарам от мазето, така тежеше това желязо...

Дъщерята се опита да намекне нещо за подарък днес ама няма да стане. Да не се учи толкова комерсиално да гледа на нещата. Ще отбележим някак празника, но няма да е с вещи. Може да отидем да ядем сладолед довечера, ще помисля. До нас цехът го прави много хубав, а и има много видове, ще отпуснем душичките Simple Smile

# 48
  • София
Ох, аз се размислих за изискания ресторант на малкия - баткото ни нали беше болен, та още е на диета Sad Някак не върви да ядем всички, то да гледа и да рупа солети...Та ще се разсъхне май при нас работата. Нищо, друг път.

# 49
Аз като се сетя, със школника паднах здраво и бях много зле. Още си ми е криво реброто и като се понатисна боли, а с балканче едно дете така се преби, че и в болницата беше, т.к. се беше разглобило по средата, нали някакъв винт имаха. Детето се спуска по един голям наклон и този винт се отвива. Бррр… Нашите тогава май го завариха и стана неразглобяемо...

Белинда, като каза солети, в седми клас синът ми такова разстройство имаше, че само солети яде няколко дни, па като почна да му поминава, почна и да огладнява. От онзи момент до сега една солета не е изял, даже се шегува с този солетен спомен.

# 50
  • София, Младост

Като излязат резултатите другата седмица-двоен повод да се почерпите Simple Smile

# 51
Честит празник на малки и големи деца!

Коте, до на моите училището продават още от тия пици. Давайте адреси ще пращам, ама да знаете, че вкуса идва от спомена hahaha

Подаръци не взимаме за този ден, но пък им дадох по два лева да си купят сладолед (джобните са им отделно, седмични). Малеее, голяма съм скръндза явно Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 21:55 от rummi_pl

# 52
Честит празник на всички дечица, а и на по-големите, които продължават да носят детското в себе си Balloon.

Лили, мерси за темата Flowers Hibiscus.

Чудно детство имах. Принцесата на цялата рода и любимката на комшиите. Бях единственото дете в блока и всички ме гледаха като тяхно. Училището не ми е било проблем, а и там намерих най-добрите си приятелки, с които сме заедно и до днес.

# 53
Ха, Даунчето в Мадрид, весело изкарване ѝ желая Hug
Направо Пантелей пътника Stuck Out Tongue Winking Eye

# 54
  • София
Да се похваля като малките деца,направих си подарък за 1 юни. bowuuТака де,нали съм пораснало дете. Rolling Eyes
Бях си сложила едни сандали в кошницата на Фешъндейс,но докато се чудя дали да ги поръчам или не,намалиха цената с 30% и реших,че не мога да не се възползвам.Пробвала съм ги в реален магазин,затова се и осмелих да поръчам.Дано са ми удобни,че определено с възрастта нещо се случва с краката ми.
Следобед мисля да почерпя щерката с един сладолед.Ако и предложа да я заведа в Джъмбо ще подскочи от радост.Но сигурно ще пропуснем,че не ми се мисли колко народ ще има.

# 55
Али, дано са ти удобни  Peace

А пък казвала ли съм ви, че моето дете сладолед не обича? Даже да реша, не мога да го почерпя. С 300 зора, да не ми разваля хатъра изяжда един за цяло лято Mr. Green На кого се е метнал не знам, ние и двамата с мъжа ми си хапваме сладолед.

# 56
  • някъде ... тук ...
Благодаря за темата, Лиляна!

Честит празник! Пожеланието на Жълто цвете много ми хареса!

И аз забравих сутринта да честитя празника на дребния. Ще му звънна след училище. Ще взема да пиша и на големия Grinning
Сладолед всички обичаме.

# 57
  • София
Нещо ми е изчезнал поста ... а писах, писах!
Та ... отново :
Да са живи и здрави и весели всичките дечица, и вашите, и вие самите  Heart

Поздравих моето "дете" (по-голямо от всичките тука) а той с един строг тон ме поряза. После пробвах с внука ... и той  също ...  Stuck Out Tongue Winking Eye  Само снаха ми откликна подобаващо, затуй я обичам!

# 58
  • София
Въй, тийна не смея да го поздравя за първи юни. Не желая да бъда усмъртена с поглед  ooooh!
Във фирмата на големия ще отбележат празника с някаква закачка. Онзи ден ми искаше детски снимки  Laughing
Малкият ще празнува в занималнята където ходи в петък след обяд.
Подаръци не купувам за първи юни по принцип. Правила съм изключение за някоя дреболия, но специален подарък, подготвен и опакован, не! Преди ги водехме някъде, сега никой никъде не иска да бъде воден. Малкият пък не понася навалици и така съм освободена от празнуване.
Мога да помисля да се почерпим някъде довечера, обаче всеки иска различно и накрая май ще е вкъщи.

# 59
  • Пловдив
Честит празник на  всички деца! На мойте като малки съм взимала торта и някви дребни играчки ама сега са големи.Сина се стяга за бригадата в Щатите. Щерката я побъркват с класни и е много нервна тия дни.
Отказахте ме от фолиото. Сега проучвам онлайн роло щори без пробиване.

Общи условия

Активация на акаунт