Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 270 056
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 5 100
Зварте и аз така казах 😂

# 5 101
Аз заради Роналдо и още един противен има, Пепе, бях против Португалия. Много надменна игра, Роналдо, горкия, даже не можа да падне като хората този път! Пада им се!

Баш и аз за това. И защото харесам Кавани де

# 5 102
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Ох, накрая беше много инфарктно и в същото време смешно, защото португалците сами си падаха пред вратата без да ги пипне някой с надеждата да им дадат дузпа.  Joy Joy Joy

А някой знае ли какво означава жестът на Пепе със засмуканите пръсти след гола му? Много ми е интересно. Thinking

Последна редакция: сб, 30 юни 2018, 23:17 от zwarte tulp

# 5 103
Във фейса се шегуват, че Роналдо дори в отпадането си е след Меси

# 5 104
  • София
Тооолкова да съм доволна, че Пеналдо отпадна Grinning Много ме кефи това световно, само изненади. Малко да се раздвижат нещата.

# 5 105
  • София
А някой знае ли какво означава жестът на Пепе със засмуканите пръсти след гола му? Много ми е интересно. Thinking
Че посвещава гола на децата си. Преди сучеше по едно палче, но вече има две деца, затова - две палчета Satisfied

Голям кеф, големи сладурчета Hug  Само не знам за кого ще викам на шести, че и франсетата са ми на сърце...

# 5 106
  • Canada
Много ме кефи това световно, само изненади. Малко да се раздвижат нещата.
+ и мен така  Flutter Комай вече е време да залагаме кой ще е новият шампион, или поне да минат осмина-финалите викате  Mr. Green

Изпуснах втория мач, че бяхме навън, сега ще го видим на запис. Не ми пречи на мен, че вече знам резултата.

Хай, мина и замина  Mr. Green Супер е изкарала девойката, цяла вечер са танцували, тук пиене няма. След това са се разхождали по нощите, хапвали са, спа у съученичка и се прибра  Crazy
Рече, че дори хора, с които не си контактува редовно искали да се снимат с нея, явно ги е впечатлила роклАта  Mr. Green

МониHug Бързичко да му минава на младежа и да излизате от тази серия!

Мн сладък Сам, както винаги  Flutter

Браво, Титина  Hug

# 5 107
Аз съм твърдо за Уругвай за следващия мач👌

# 5 108
Ние пък не гледаме футбол, за срамотите. ММ е от семейство на футболист, че даже свекърът ми е кръстник на Любо Пенев. Само Калин гледа, че и иска да играе, но с баща му сме бетон... не и не. Колко дни след тенис двамата с Калино сме играли футбол (хубаво, че момчетата от махалата са ме тренирали добре).

Кухнята е почити сглобена, и да знаете как светна... естествено имахме липсващи шкафове и са ни донесли един 3пъти, че ги и сглобихме. Сега трябва да ги разглобяваме, а аз и методично ги наковах.

А и плота дето онзи ден едва го натоварих ( сумата и мъже минаха и ме видяха как се мъча да вдигна плота, само две мацки спряха колата по средата, слязоха и дойдоха да помагат), се оказа ненужен и него трябва да връщаме.

Вижда се светлина на края на тунела, ама защо 9 месеца ни трябваха се чудя.

# 5 109
  • София
А пък аз първия не гледах заради разходка! Просто нямаше как да не се възползвам от първото слънчице от цяла седмица, обаче после като разбрах какъв мач сме пропуснали, умрях от яд! Седем гола! Е, ние го понаглеждахме през телефоните в парка, ама второто полувреме направо си го изтървахме, а то там е била голямата драма. Карай, важното е, че Козуначко е разходен и сега спи щастлив Heart Eyes
А улиците бяха пусти-пустенички, няма кой да те заплюе. На светофара на Билата на България бяхме две коли Joy що няма нон стоп световно?!

# 5 110
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Такава ли била работата на Пепе? А аз си помислих, че иска нещо да закача зъбите на моя "Хапльо". Joy

На шести съм за моичките, но мисля, че Франция са по-добри. Уви.

Титина, впечатлена съм от твоята история! Hug

# 5 111
Титина, Heart прегръдки!
Пусни снимки на кухнята. Нещата стават по-бавно с майстори Sad Но Няма значение, че ви е отнело повече време, а това че е пред свършване вече и можете да си помете дъх!

У нас никой не гледа футбол или спорт.

Аз идвам от много спортна и футболна фамилия и е ужас някакъв. Дядо ми гледаше денонощно и е бил футболист, майка ми и брат ми са запалянковци от класа и се гледа всичко. Брат ми е луд фен на Футбола и диша, спи и мечатае футбол.

На брат ми не му се звъни по време на мачове, защото го няма Simple Smile Дори и на работа слуша, ходи по мачове и навремето заради него се бях зарекла да си търся мъж, който не гледа мачове и Формула Simple Smile Намерих Wink

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 19:05 от Анонимен

# 5 112
На брат ми не му се звъни по време на мачове, защото го няма Simple Smile Дори и на работа слуша, ходи по мачове и навремето заради него се бях зарекла да си търся мъж, който не гледа мачове и Формула Simple Smile Намерих Wink
Аз пък никак не исках за съпруг шофьор и военен.Идея си нямам защо. Намерих да не е такъв, ама за военния май малко съжалявам, че ми се появи, но аз с предубежденията си бързо, бързо го отсвирих.

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 06:39 от vasq_5

# 5 113
Ооо, Контеса, големи са свежари  Peace

# 5 114
  • Бургас
Контес, страхотни фенове!
Мони, Дай Боже всички болести и неприятности да отминат при вас!

Общи условия

Активация на акаунт