Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 270 044
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 5 115
  • София, Младост
Добро утро!
Джулайски поздрав! Срамежливо слънчице иззад Атон.

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 10:15 от viliandar

# 5 116
Добро утро!

Вили, страхотна снимка!

И при нас се подава слънчице, направо и аз светнах като си отворих очото. Дано да се е изваляло вече, че аман.

Наспана и готова за подвизи съм аз. Чакам фамилията да се излюпи и да запрашваме на къщата. Ще дойде майстор да пазарим тъпия комин, дано да се разберем, че няма време.  Имам и вече кола, утре почвам да карам с татко, че имам нужда от припомняне и уроци по паркиране Grinning

# 5 117
# 5 118
Добро утро. Още не съм видяла слънцето, но виждам морето. И ми е добре Heart

# 5 119
  • София
Добро утро.
Слънчево е тук, хубав ден.

# 5 120
Добро утро! Чакам вече затоплянето, стига с тия дъждове 😀
Ооо, Али, честито. Но не така по тъча - веднага да кажеш, марка, модел, коне, в краен случай поне цвят 😂
Лека и безаварийна, и да те отведе на хубави места, а що не и при МъжА ако трябва 😘😂🚗

Сутринта на това се смях във фейса
😂😂😂

# 5 121
  • Бургас
Добро утро
Размина ни се посрещането на Джулая и тази година. Мислихме да ходим с децата на плажа, с палатки. Ама в този студ -цъ!
Пясъчните фигури започнали да се разпадат и те. Освен лятото, се отлага и откриването им Simple Smile

# 5 122
  • на Мелмак
Добро утро!

Мммммм, колко е хубаво да е слънчево и да си наспан!
От едно известно време имам заместничка за по малко в работата. Винаги се прибирам в къщи и лягам. Ако дремна -дремна, ако не -поне почивам. Май вече започва да ми просветва и да не мрънкЯм постоянно, че съм уморена и да ме оставят на мира. Даже започна и готвено да проимва в къщи. Ще изгрее слънце и при мен 😊. 
Снощи като прочетох Титина и настръхнах🤗 .
Племенницата ми и малчо са се уговорили да ходят на кино 😁 .И ние трябва да ги слушаме, нали? 😁
Та по -късно сме на кино и разходка 😊 .
Е , трябва и да поработя малко, но без това не може 😊
Хубав ден!

# 5 123
  • Germany
Добро утро!
От 5,30 съм будна... Малкият не спа спокойно тази нощ и аз покрай него. Мъжът ми легна при големият и за сега там нещата са спокойни. Още снощи след 2та нурофена вече не го болеше, но си подържаше една ниска Т 37,1 - 37,3. Дано това чудо се резорбира само и не се наложи операция! Много ме трогна вчера класната на големият. Писах й, че е с възпаление на тестиса и няма да ходи на училище до сряда и ще пропусне представленията и жената ни върна толкова мил мейл. Беше се приготвила да ходи да го гледа и много му съчувстваше. Прекрасен човек и учител е и много ще ни липсва от догодина /няма да им е класна повече/. Дано в горните класове му преподава пак.
Мачовете не сме гледали вчера и чак сега видях резултатите. Малчо ще е тъжен, че Португалия са отпаднали.
Вили, страхотна снимка! Така ми се ходи на море.

# 5 124
  • София
Добро готино слънчево утроооооо!!!!!!

Реших да изненадам приятно мъжа ми, и като се събуди и слезе на долния етаж гръмнах с всичка сила Джулай морнинг .... той се стресна,  изгледа ме страшно ... и каза, че сили вече нямал от моите простотии   Rage

Как се живее с такава консерва, КАК?

# 5 125
Добро утро!
Вили, благодаря за снимката! Призовавм всички от морето да ни зарадват с по една 🙂

Ние се събудихме от съседите. Излезли да си говорят с една от бабите на балкона - от смолянско са, стават много рано и говорят много нависоко, а този път и бабата се чуваше, явно говореше на внучето си... как не се усещат, че събидиха блока не знам?!

Алечко, кефиш с твоята целеустременост и последователност. Харесвам такива оправни жени. Спорен да е денят ти!

Хубав ден на всички!

# 5 126
Ох бе Луси, инфаркт ще му докараш на човека Simple Smile. Живее се с консерва, ама се забавлявай с приятелки, а него го остави да си прави скучните неща Simple Smile.

# 5 127
Добро утро!
Люси, посмях се с теб. Представям си физиономията на мъжа ти Joy
Уговорихме се с тайфата да ходим на плаж. Вдигам моите след малко и изчезваме. Снимки по-късно.

# 5 128

Ооо, Али, честито. Но не така по тъча - веднага да кажеш, марка, модел, коне, в краен случай поне цвят 😂
Лека и безаварийна, и да те отведе на хубави места, а що не и при МъжА ако трябва 😘😂🚗

Ееее, Руми, ти па, много искаш от мен Grinning Фолцваген Пасат, комби, черен, малко по-млад от мене, с голям двигател (ма колко голям не знам, просто данъка му е висок), газ/бензин Grinning Старата кола на татко е това, беше ни я дал семейно миналото лято, бившият си купи нова и ми я върна да се оправям Grinning

Коте Hug Нямам особен избор, ако не го правя аз, няма кой... Тежи ми понякога, искам да съм принцеса, но нали за себе си го правя. Като срещна принца всичко ще му делегирам Grinning (Едва ли, като се познавам....)

Люси, страшна си капия, жено! Grinning

Вани, приятен плаж, жулни нещо заради мен! Hug

# 5 129
  • Ямбол
Добро джулайско утро.
Дааа днес ще има плаж. Само трябва да събудя момичетата. Освен да взема пример от Люси.Joy

Общи условия

Активация на акаунт