Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 270 029
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 5 130
Добро утро!
Люси, Joy то голям купон е с теб!Сетих се и за яйцето на Великден Joy !
Али,честито ти връщане на придобивката!Няма да се плашиш,това не се забравя и бързо се свиква.Е,аз още си търся по—големи места за паркиране,но и това ще мине.Няколко пъти вече ходя на работа сама,с колата 😁.Много майтапи отнасям от колегите,но ще видят те!Все някога ще дойде ден,да разчитат на мен за превоз Joy .
Много вятър при нас.Обрули ми цветята,а едва ги спасих от изсъхване.Тази година хич не ми върви с тях Confused .

# 5 131
Алечко, днес съм шофьор, ама като се върна, ще жулна. Няма начин Joy

Утре ми предстои разговор с шефовете, да им кажа, каква я свърших с колата. От сега ми е на топка всичко.

# 5 132
Добро утро,
прекрасно утро е при нас. Слънцето грее, вятър подухва, ще е хубав ден.
Имам само да измия банята днес и да се разкрася и се отдавам на почивка и моткане.

Люси, голяма си скица. Laughing

# 5 133
Али, не можеш ли да продадеш тази голямата и са си вземеш някоя мъничка автоматик? Никол си купи и буквално от първия ден не слиза от нея, а стрелката на горивото не е мръднала. Автоматикът е голямо удобство, а ти ще имаш бая каране

# 5 134
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Добро утро и от мен!

Пропуснахме Джулая ние, призори беше много облачно и се отказахме (а може би и ни домързя след снощните естетични вълнения ... Joy).

Вилиандър, страхотна снимка и още по-страхотно начало на деня! Голяма красота. Flowers Hibiscus

Али, честита нова (стара) придобивка! Със здраве да си я ползваш. Кола е това, важното е работа да ти върши. Flowers Four Leaf Clover

Контеса, видях снощи феновете, големи сладури. Heart Eyes

Мони, дано днес денят ти е по-добър и имаш по-малко притеснения! Hug

Бъни, как е детето ти? Надявам се по-добре от вчера! Hug

Луси, много готина изненада си спретнала на мъжа си. Направо си представих физиономията му. Joy Сигурна съм, че цени хумора ти, но не го показва ... Heart

Екатерина, честит рожден ден на сина ти! Да е слънчев и ведър като това страхотно утро! Tada Birthday Balloon

# 5 135
  • Бургас
Ванини, ще става ли за плаж?
Чудя дали и ние да не се занесем до там

# 5 136
  • В един копнеж!
Като стана рано съм в пъти по-свежа, добронамерена и сговорлива. Преспя ли после ми е кисело, зло и мързелево. Тази сутрин, понеже мъжа ми замина командировка в София, станах в 6,30. Изпратих го,  изпих си кафето с цигарка на терасата/ в пълна тишина, без коли, викане, бибиткане/, изкъпах се много скорострелно, защото водопроводна тръба се спука на съседната улица. До 8,30 часа си бях свършила всички задачки-закачки. Дори успяхме да поиграем с котьо, така че да го изморя. Оттегли се да дремне. Сега съм в нета и после лягам да чета книжка. Нищо повече няма да пипна днес. 

# 5 137
Добро утро!
Люска, много те харесвам! И много се радвам на ремонтите на Титина, Контеса и Али! То, и аз принцеса го играех, ама боядисах стълбището(до където стигам, другото- ММ), щото се заинатих. След малко като изгладя, поизчистя, напазарувам, наготвя пак ще го раздавам принцески.

# 5 138
Али, чудесна е. Аз комбитата не ги харесвам, ама пък колко багаж пренасят, не е истина 😀
Но пък голямата кола я предпочитам пред малката. Освен всичко друго, с голяма кола поне те имат за участник в движението, иначе всеки те засича 😂
Първата ми кола беше една такава въшка, че даже й изключвах климатика, за да качи някой по-голям баир hahaha
Хайде пали я и ела да пием кафе на Дунава 🍸

Мони, Бъни мина ли им на децата.

# 5 139
  • Варна
Добре дошла в клуба на фолксвагените Simple Smile Много яки коли са, аз карам трети вече. И да, Руми е права, комбито си е супер.

Аз нямам задачи за днес, сега ми мият колата, изтеглих си няколко нови книги и планирам активен мързел. Само следобед ще заведа щерката на танци.

# 5 140
Кате, да ти е живо и здраво момчето! Да слуша, да учи, да помага и по гаджета да хойка! Весел празник.

# 5 141
Добро утро,

Люси, 😂 представих си сценката. Прочетох я но мм, поусмихна се, след 10 минути ми казва, “Ама то вЕрно днес е Джулай морнинг!”. Та мога да добавя, как се живее с такъв реотан, как? 😂

Кате, честито да е момчето ти! Да е много здрав, щастлив и грижовен!

Вили, прекрасна снимка Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 15:02 от landlake5

# 5 142
Оооо, и аз я прочетох случката на ММ! Обаче я прочетох с кеф.... Ей, така искам и аз ......като стана на годините на Люси!

# 5 143
  • Пловдив
Добрутро и от мен .Титина много силен пост , радвам се че си преодоляла трудностите .
Аз вчера говорих със сина . Малко е разочарован от Щатите той. Той работи като рецепционист в  Теодор Рузвелд национален парк в едно каубойско градче Медора. Та казва че ,всичко било бутафорно изградено приличало на Дисни (ходили сме в Дисни -Париж) и нямало нищо старо и антично. Е викам няма как да е ,те са страна на има няма 400години ние имаме повече от 1300години история. Та втова градче Медора има каубойски   поща , банка , магазини ,сцена всеки ден представления,    актьор който  е облечен и гримиран като Рузвелд и се снимал с туристите , абе точно като Дисни героите.

# 5 144
  • на Мелмак
Еййй, така се вбесих! Тъкмо се похвалих за работата и колежката ме изкара извън нерви сутринта! Заболя ме главата, трябва да пия хапче 😣 .

Общи условия

Активация на акаунт