Искам да кажа ... (147) през юни 2018

• 270 021
  • 5 222
  •   1
Отговори
# 5 145
  • София
Не знам дали ще ми повярвате, но ей сега ставаме Persevere Това бебе не е човек! Като се събуди в 1, та до 4:30 крещя, вика и се хвърля по спалнята. Направо накрая вече бях сколнна да го набия Rage Нищо де, поне поспахме до късно...Сега мрънка за закуска, но ще чака да си изпия кафето, че не мога да развъртя жироскопите още Weary

Люската не разсмя много. Голяма си, душко, само така!

# 5 146
  • София
И аз много ви харесвам!!!!   Hearts
Щото тука сме се събралЕ от една порода!  Stuck Out Tongue Winking Eye

Абе Белиндичке, дай на детето да яде! Каква закуска, бре!?! Той иска да обядва!  Smiling Imp

# 5 147
  • София
Закуска е първото хранене за деня, нищо че може да е пържола с картофи Satisfied

# 5 148
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
Белинда, Joy Kissing Heart Joy

До морето днес няма да стигна, евентуално надвечер,  затова черпя със снимка на слънчогледи!

# 5 149
Не разбрах на Котето или на Катето детето и рожденик, който и да е - да му е честит рождения ден и да е много здрав.
Донкова, моята дъщеря също беше много разочарована от Щатите, работеше в супер луксозен голф комплекс, а в кухнята каза, че не е виждала такава мизерия през живота си.
Рая, каква кола купихте на Никол, на нас също ни предстои, защото се завръща в БГ до края на юли окончателно.
Люси, ще докараш инфаркт на човечеца Laughing
Алечка, блазе му на твоя принц - събува се и влиза, всичко ще му е нагласено.

# 5 150
На Катето да е живо и здраво момчето, успешно и щастливо!

Мони, Бъни, стискам палци да са ви добре дечицата!

Люси, добре завърнала се, едно джулайско ми стана, ама вероятно мм би реагирал като твоя Joy

И аз се ядосах днес, трябваше да свърша услуга на приятелка, замъкнах се с бебето, че няма на кой да го делегирам, еми...ужасТ, огромна държавна институция, няма къде да паркираш в радиус километър, целият паркинг задръстен с коли, открит е, моля ви се, при тези температури и след като два часа търпеливо и безуспешно обикалях, бях принудена от обстоятелствата да абдикирам и да се завърнем вкъщи с дребния, че аз на ръба на нервна криза, а той на крачка от гладната смърт и топлинния удар!

Да се върна на мислАта си от вчера, ако успея да си я спомня де.  Алечко, точно докато е шантав, трябва да се слуша вътрешния глас. А и шантав, шантав, колко точно да е шантав?! Какво ти нашепва? Я изпий тая бира, иди на тоз` пиЯно бар, купувай шарените сандалки и не му мисли...моя, от друга страна, добре че не го чувам, щото като пробие шумната завеса и само глупости ръси: Какво си я зяпнала тая рокля, в наличния размер не мож` се побра и след двуседмичен глад, за тез` пари знаеш ли колко дрехи ще купиш на бебето?! Като че ли бебето го интересува в какво е пъхнато!

Белинда, Белинда  Joy Даде ли на Козуначко да яде? Смятам Братя по оръжие е сниман вече, но за Сестри по джурасик не е късно. Естествено, ние сме в поддържащите роли, щото главните са заети от джурасика Stuck Out Tongue Winking Eye

# 5 151
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ееее, успях да ви прочета! От сутринта съм почнала. Ама така е, човек като не си следи редовно материала Joy Но малките бяха тук от петък сутрин и хич не съм отваряла компютър, не стигнах до него.
Първо се смях на Алечка, дето ме турнала на сватбата реч да чета, че да се разплачели всички. Е що толкоз кахърно да е? Ще напиша смешна, сватба е туй, няма да рИвем.
А последно се смях на Люси. Е може ли, Люска, такъв велик образ да си! Ще му изкараш ангелите на човека. Joy

На Лилянината щерчица - честит празник, жива и здрава да е, чудесно тийнство да си изкара - кой каквото ще да казва, прекрасна възраст си е това! bouquet

На Мони и Бъни да се оправят момчетата! Hug

Титинка, изненада ме с твоя пост. Не съм подозирала дори, че си имала трудни периоди, че ти се е налагало да водиш такава борба. Мислех си, че си просто една амбициозна жена, която се справя добре с живота. Прегръщам те и се възхищавам на силата ти! Hug И се радвам много, че си успяла и си се преборила, с каквото е трябвало. Hug

Снощи бях на концерт аз - Холандски Кралски Концертгебау Оркестър, Веско Пантелеев солист.
Страхотно беше, момичета! Публиката спря да диша, толкова въздействаща беше музиката! А диригентът - не можах да отлепя очи от ръцете му. Обикновено гледам музикантите, на диригента спирам поглед от време на време. Но този беше омагьосващ просто, все едно, че от пръстите и палката му излизат конци, свързани с инструментите и музикантите, така ги водеше и владееше.
А нашият Веско беше виртуозен, както винаги. Много обичам това момче, много се гордея с него!

Сега виждам, че и на Катето момчето има празник - живо и здраво да е!

При ремонтите и аз - утре ще дойдат да ми боядисат спалнята, та днес я подготвям.

Ая, прочетох, че детето ти се връща детето ти у дома. Много се радвам, от сърце. Винаги се радвам, когато някое дете се върне в родината.(Макар че при твоята дъщеря май си беше просто работа, не емиграция.) Приятелите на големия ми син, които след гимназията се изнесоха по света, в последните години един по един се прибраха всички. Това са близо 20 години, в които обикаляха света и си търсеха място под слънцето.. Само едно момче остана в Щатите, на него това му беше мечта още от дете.

За нашата тук тема и аз си мисля със сантимент - колко много време вече сме тук и колко много неща преживяхме заедно. И едно от най-хубавите беше срещата ни с Даун.

# 5 152
Светалчо, разплаках се едновременно от тъга и от радост. Ще се видим пак, сигурна съм. Сега ме заля тъга по отминалата ми почивка, която беше хаотична и доста натоварена. Все съм така, не планирам добре и никога не мога да се отпусна. Надявам се, че ще заделя някой лев и с детето ще дойдем по-другата година. Тогава няма да се щркам да пътувам много и ще имам повече време.

Създадох прекрасни приятелства покрай темата и се чувствам много щастлива. Обичам ви и ми липсвате, но поне виртуално ви имам.

# 5 153
Даун, точно щях да пиша, че при толкова много възможности за комуникация днес, приятелствата ще се развиват и близките ти ще са до теб❤

Благодаря ви, мили другарчета за пожеланията към моето момче!
Нека е здрав, всичко друго ще му се нареди, сигурна съм!Късметлия е той!

Последна редакция: нд, 01 юли 2018, 16:59 от Ekatеrina

# 5 154
Ekatеrina, честит рожден ден на това прекрасно момче. Пожелавам ти да ти носи много поводи за гордост.
Люси, аз съм от партията на мъжа ти, ако ми причиниш такова нещо, ще отговроя по точно същия начин.
Свет, наистина онази среща беше много хубава.
Даун, дори и виртуално, приятелствата тук са силни.
Алечка, подкарвай смело колата!

# 5 155
Кате, да ти е жив и здрав. Чак не мога да повярвам какво голямо момче имаш, като знам каква си нежничка и мъничка Simple Smile. Дава ли ти да го гушкаш или е темерутест като моя Simple Smile.

# 5 156
  • София
Ииии, Катеее, много убав бре 🤩 Все така късметлия !

# 5 157
Кате, разкошен е, пу, пу! Още веднъж да е много здрав, щастлив и голям късметлия!

# 5 158
Кате, жив и здрав да е bouquet

# 5 159
Кате, много ти е хубав рожденика bouquet

Светалчо, странна птица е моята дъщеря, никъде не и харесва за живеене, освен в България Crazy Хората остават в САЩ след бригади, тя даже не пожела да отиде втора година на бригада.

Общи условия

Активация на акаунт