ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 458
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Ето сладкият момент от подписа на Ани Heart Eyes, много ме изкефи как я изимитира с кръстосването на краката Joy :
Скрит текст:

Да, Феъри и на мен ми липсва, с нея в началото като почнах да пиша водехме много интересни диалози тя защитаваше Банков(това преди дивотията с жената Grinning), а аз Зори, дори да бяхме в несъгласие ми беше изключително приятно да си комуникираме.

Много беше сладурско как Кака си го подаваше на къс пас , а той мина в обяснителен режим  Joy hahaha
Хъмбъл  как спретнато  си отвори ново заведение и всички пияндурки - хоп , тука да си спамим  Peace
Сега сме като някакво тайно общество съмишленици  Drunk cheers  Laughing
Феъри  като се появи , ще и пуснем  адреса на новото клубче .
Колкото до  първото впечатление  от Велислав , аз вече се бях подготвила  /с разни статии/ и понеже не изпитвах никакъв сантимент по ..колегата му , много бързо  го приех като правилния партньор за нашето момиче  Hug После  започна и  омагьосването  Laughing Embarassed
Ще ми е интересно да го гледам и в други роли /на герои с богата душевност , защото в Отплата героят е доста  обран /.  Дано  занапред  много да му върви  Peace Praynig , вече е пробил , просто трябва да е естествен и да се задържи .
И още нещо , да не говорите лошо за Стрелчетата , дъщеря ми е Стреличка  и е сладур /малко  го раздава кавгаджийка , но аз съм Водолей и не ми действа  Joy/.

# 106
Така е, Яни, не става при всеки... Просто си има тролчета Trollface , които обичат да всяват смут.. Ама аз на тия давам само едно любезно подмини и не го мисля много Smiley
Сигурна съм, че ако пишем тук като почне 6ти сезон, другата тема ще опустее... Не видях досега да има толкова активни, било то и в дискусии за други персонажи освен триото... Но идеята за този експеримент ми допада, тъкмо да видим колко я разваляме тая тема, нали все пак сме си зле и така Joy

Опитвам се да подмина, но в повечето случаи не мога да не се изкажа. Обичам да споря и когато някой ме предизвика съм готова, много бързо паля и докато не си кажа каквото мисля мира нямам. Joy
Не само ще опустее, ами и ще стане много сериозна. Вече няма да е "гореща тема".Току виж остане и празна, просто ние й вдъхнахме живот Grinning и има много хора, които четат заради нас защото им е забавно.
Обаче как се пренесохме и там в тоя момент, да им припомним, че не сме се оттеглили. Joy Трябва да им държим малко влага хахаха.

Ели, обаче името ни яко заблуждава. Grinning Тия дето мрънкат в другата тема няма да припарят даже. Под прикритие сме малко.Joy

# 107
Е тука да дойде някой, да ни обяснява как класата на сериала е спаднала,заради Новите герои и как нашите момчета са некрасиви и немъжествени.Малее...

# 108
Е тука да дойде някой, да ни обяснява как класата на сериала е спаднала,заради Новите герои и как нашите момчета са некрасиви и немъжествени.Малее...

Тогава ще ги погнем с бутилките Joy Само да дойдат те.

Ще е като гифчето, което Майчето сложи от Теорията, как бягат от киното като откараднаха филма за Индиана Джоунс Joy Майче, я покажи пак Joy

# 109
Майче, супер е! Heart Eyes хареса ми как той й каза „Зорница, айде да млъкнеш“ Joy Едно от най-доброто ръфане за мен Smiley
Mхм, след това тя като му каза, че е загрижена и Марио и каза, че 100% сигурен, а Зори продължи да го гледа мило и невинно, той се предаде и си призна Joy

Заповядай:

# 110
Я , Верчето с какъв подпис се е издокарала  Peace
А Кака направо си беше  гадина  в тази сцена , така го преметна , а той горкият  гледаше като дете , на което са му взели играчката , без да се усети  Joy
Ако висите цяла нощ в новото кръчме , утре няма да мога да ви смогна  Naughty
Чао от мен ,че нещо съм  гроги  smile3516

# 111
Най-якото на тая сцена всъщност беше, че Марио искаше да си каже, че не е имало нищо и направо с кеф си призна Joy
А Кака с памук му извади душичката, ама нея й дойде силата, като разбра, че не е имал нищо с момичето Grinning

# 112
Най-якото на тая сцена всъщност беше, че Марио искаше да си каже, че не е имало нищо и направо с кеф си призна Joy
А Кака с памук му извади душичката, ама нея й дойде силата, като разбра, че не е имал нищо с момичето Grinning
Ооо така й дойде после силата, че щеше да го събори буквално с тая целувка. Joy Той обаче хубаво си я укроти. Heart Eyes

# 113
 Привет на всички Маняци Simple Smile)
 Добре че е Яни да ме светне, че се вихрите на ново място Grinning Ай, Честита тема Simple Smile) С кеф ще ви чета и ще пиша Heart
 Като гледам сте го ударили на размисли и страсти за Велислав. Да си излея и аз душата. Велислав за мен е много готин и харизматичен мъж. Не е красавец, но има нещо дяволски чаровно в него. И носът му е симпатичен. Единствено зъбите му ми бъркат в подсъзнанието и с кеф бих му ги оправила Grinning Забелязах, че и на Диана са и леко кривички предните зъби Grinning За пръв път видях Велислав в ОЖ и ме грабна веднага, някъде приблизително към 11ти епизод, след това изгледах и първите епизоди. С Диана ми харесват много много много. Не съм била никога фенка на Банков/Зорница, но за сметка на това компенсирам с много силни симпатии към Марио/Зорница Heart

# 114
Фифф, за зъбките на Диана, мисля, че й придават чар, не са крайно зле. Grinning
Абе май всички сме одобрили Марио след 11ти епизод. Какво толкова направи да му се невиди? Joy Една тортичка и полудяхме по него. Grinning

# 115
Да, дяволската й невинност, с която го гледаше ме разби Joy

Определено я укроти, че тя толкова страстно го награби Grinning, имаше го и докосването на рогцата, както ги нарича Ели. Heart Eyes
Е ми какво направи, малко ли е торта и вино Grinning, за мен беше начина, по който се отнесе с нея под покрива преди да я целуне, нежното докосване все едно е от кристал и ако е невнимателен ще я нарани, а тя си го остави да я палпира Grinning

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 00:43 от maichetoo0o

# 116
Да, дяволската й невинност, с която го гледаше ме разби Joy

Определено я укроти, че тя толкова страстно го награби Grinning, имаше го и докодването на рогцата, както ги нарича Ели. Heart Eyes
Неслучайно описват Диана като жена с "измамен вид на кошута" в някои интервюта. Wink И в сериала е опасна. Много яко му се усмихваше, едно дяволито такова. Grinning

Майче,  на мен ако някой ми подари тортичка/шоколад и вино направо го взимам. Мен поне с тоя жест Марио ме спечели, много сладурско беше. Grinning

# 117
Тя е опасен тип жена за мъжете, защото те виждат една красива, нежна и невинно изглеждаща млада жена, а в същото време тя не изглежда да търпи тъпотиите на някой мъж и би скъсала квитанциите му веднага при сериозен гаф.

Сетих се за червената рокля и как братята бяха запленени от нея, Батко флиртуваше безсрамно в асансьора, Тони остана без думи като я видя Grinning, а Марио хич не се пазеше да не види този дето само него има, че се заглежда след Зори Joy

# 118

Е ми какво направи, малко ли е торта и вино Grinning, за мен беше начина, по който се отнесе с нея под покрива преди да я целуне, нежното докосване все едно е от кристал и ако е невнимателен ще я нарани, а тя си го остави да я палпира Grinning

И после Зори ще ми говори, че Марио не знаел как да се отнася с жените. Да бе! Grinning Точно в тая сцена много добре си знаеше, беше толкова нежен и внимателен. Heart Eyes
По повод това с жените - той понеже Банков пък нали знаеше как.. Unamused ама нея това не я спря тогава да е с него. Тоя аргумент от страна на Зори още не го разбирам съвсем..

# 119
Идвам и аз ...

Триъгълника ТоМаЗо в Откраднат живот не ми беше интересен. Дразнеха ме защото всичко беше ясно - Зорница ще избере Марио, както и стана.

Макар и хейтър за триъгълника не мога да отрека таланта на В. Павлов. Под външността му се крие съкровище. Вярвах му във всяка една сцена. Играеше великолепно! На 9ти съм пред телевизора.

П.П. В статиите от първия пост са използвани определения от нашата тема Откраднат живот.
Малко е нагло да ни цитират без да споменават източника, не мислите ли?

Общи условия

Активация на акаунт