ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 455
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Щом сме почнали да си казваме за Велислав....

Нещо не ме впечатли във Вездесъщият. в ОЖ ми трябваха много повече от 15 минути, за да го харесам. Даже, признавам си без бой, в началото се чувствах все едно Зорница изневерява на Банков Joy
Но пък секс-сцената ме спечели от раз, мноооооого ме изкефи!
Сега си го харесвам и то много Simple Smile
Но пък аз никога не уцелвам човек от първо впечатление, винаги се оказва, че греша - независимо дали е положително или отрицателно Simple Smile

сега очаквам филма с нетърпени ще и знам, че ще се РАЗМАЖА

Дона, и аз бях същата. Още като разбрах, че ще играе си казах "неее, тоя не го давам на Зорница"Joy. Е, сега си връщам думите назад. Иначе десетина епизода ми беше на изпитателен срок и след сцената  в подпокривното и тортичките вече го одобрих. А сега, не искам да си и помисля за Банков пак до Зорница. Grinning

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 23:18 от yanitsa.s

# 91
Това с изневярата и при мен го имаше като момент Grinning Сцената под душа ме остави със смесени чувства... От една страна я разбрах Огнянова защо го направи, а и сцената си беше сочна за гледане, Велислав с тоя гръб ми събра погледа Smirk Но от друга стана ми беше мъчно, все едно гледах как Зорница се съсипва емоционално... Но вече след 11 епизод бях тотално отбор Марио, Банков - Кой беше тоя? Smiley

# 92
Относно Велислав, бях го гледала на кино филма още като излезе, беше ми харесал като история. Като разбрах, че ще участва в ОЖ, не бях очарована особено, признавам си, в последствие почнах леко полека да го приемам. Като почна сезона ми беше интересно какъв ще е героят му реално и как ще си паснат с Диана.

В началото повече харесвах Тони от двамата братя като герои, защото ме дразнеше каква майка орлица е Марио Grinning, a и не си помагаше като дразнеше моята любимка и все я хапеше за пустия секс под душа. След като почна да се поочупва и да показва какво се крие зад обвивката му дадох Зори Grinning

# 93
Това с изневярата и при мен го имаше като момент Grinning Сцената под душа ме остави със смесени чувства... От една страна я разбрах Огнянова защо го направи, а и сцената си беше сочна за гледане, Велислав с тоя гръб ми събра погледа Smirk Но от друга стана ми беше мъчно, все едно гледах как Зорница се съсипва емоционално... Но вече след 11 епизод бях тотално отбор Марио, Банков - Кой беше тоя? Smiley

Хахах мислим еднакво значи. Не съм само аз, успокоих се. Grinning Още като видях сцената и първото нещо, което си казах беше "Уаууу, тоя какъв гръб има, мале" Joy Обаче и аз бях разочарована, че така я подкарват Зорница към саморазрушение. Мислех си, че ще се превърне в мъжемелачка, обаче друго се оказа - изобщо не е имала случайни връзки. Сега като се сетя за думите й към Стаменова, когато тя й се извини, разбирам, че просто другите са я одумвали и са й лепнали етикет.

Майче, Марио и мен отначало ме дразнеше, а Тони много ме впечатли. Само дето после тотално ми се обърна мнението в полза на Марио. Може би от части защото искаме Марио да е с нея и той си е определен така, а Тони ми се явяваше грубо казано като пречка. И реално погледнато си беше, защото Марио се беше вглъбил в брат си дългът към него надделяваше.

И сега кво? Направихме им кефа на хейтърите в другата тема и се изнесохме а? Joy Да не си мислят, че ще ги забравим съвсем, на есен с песен пак сме там хахаха. Интересно ще ми е колко хора ще пишат ако нас ни няма там? Grinning

# 94
Начиииии, My Little Cupid Heart никога не е бил пречка, това,че не сте предвидили какво ще стане в  51-52ри епизод,....Joy е друг въпрос Wink Hug
В началото по някаква необяснима причина реших да съм в неговия отбор. Печелеше ме с всеки епизод с желанието ди за живот, емоционалността си и с това, че вътрешно усещах, че не е толкова “лош и непоправим”, колкото беше представен от сценаристите. А и беше прекрасен с пациентите, разреши няколко заплетени случая, което ме спечели до край. Харесвам да гледам филми/сериали за хора, които са ужасно добри в работата си. Затова харесах и Марио, междувпрочем(другите му неоспорими качества, които го правят просто перфектния мъж, оцених по-късно). От там нататък просто трябваше да вярвам в него и да стискам зъби Simple Smile
А има още нещо - някои черти от характера му, някои ситуации ги почувствах близки до себе си, до неща, които са ми се случвали и затова му симпатизирам. И спокойно - не съм се докосвала до наркотици, нямам трансплантиран орган и съм доста разумна девойка, която първо мисли, после действа Joy
Не е имало момент, в който съм умувала на кой брат да дам Зорница, защотл пт началото си беше ясно, че ще я събират с Марио и гледах да нямам надежди. Ядосвах се, че страда.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 21:55 от Анонимен

# 95

Цитат
И сега кво? Направихме им кефа на хейтърите в другата тема и се изнесохме а? Joy Да не си мислят, че ще ги забравим съвсем, на есен с песен пак сме там хахаха. Интересно ще ми е колко хора ще пишат ако нас ни няма там? Grinning
аз не съм искала никой да не остане там. И аз бих писала, в момента, в който ми бъде интересно да пиша и чета за нещо, различно от триото. Просто започнах да се чувствам некомфортно да пиша за това, което ме вълнува, и, мине се не мине, някоя умница, да дойде да наставлява кое правилно, кое не.

# 96

Цитат
аз не съм искала никой да не остане там. И аз бих писала, в момента, в който ми бъде интересно да пиша и чета за нещо, различно от триото. Просто започнах да се чувствам некомфортно да пиша за това, което ме вълнува, и, мине се не мине, някоя умница, да дойде да наставлява кое правилно, кое не.

Така е, а то сега и няма какво да пишем там и е безсмислено да спамим. Ще има да ни хокат пак. И на мен това ми е много дразнещо. Не бих тръгнала да казвам на хората какво и за кого да пишат, просто подминавам нещата, които не са ми  интересни и това е.
Смешно ми стана обаче, че според съфорумката, която днес се изрази колко сме "зле", ние не харесваме сериала. GrinningНяма такова нещо, просто имаме любими персонажи и са ни най-интересни.

# 97
Предполагам досаждаме с нашите предпочитания в другата тема, ама нали е затова тя, да се обсъждат нещата, които ни вълнуват. Thinking Всеки може да пише за персонажите и актьорите, които са му на сърце. Някой обаче избират вместо да пишат за тях, да правят забележка и да казват за какво да не се пише, което не мисля, че е ок.. Rolling Eyes Както казва Яни, всеки може да не чете това, което не го вълнува и да зададе тон за това, което го Simple Smile

# 98
На мен пък ми е интересен един експеримент, да речем като почне и една седмица ние да си пишем тук, а останалите в темата за сериала. В един американски форум, в който пиша има теми за отделните двойки и главна за сериала, така всеки си коментира без да се въздържа, за да не дразни някого.

# 99
Липсва ни Fairy...
Тя беше първата, която даде шанс на Марио. Ще има какво да каже в тази тема .

# 100
Хохогохооо, добре че съм се записала тук, иначе получих малък шок как за 5те часа имаше само два коментара в темичката ни. Grinning
Колко хубава темичка. Hug Hug

# 101
Аничка, ако някои хора мислеха по този начин и правеха така щеше да е много добре, но явно не става. Все се намира кой да ни прави забележка за всичко, макар и в последно време да забелязвах, че положението се е подобрило с някои малки изключения, но няма пълно щастие. Grinning

Майче, и на мен би ми било интересно да видя какво ще стане, ако ние си обсъждаме любимите герои тук, а останалите пишат в темата за сериала. Най-вече защото мрънкат, че от нас не могат да се включат, а всъщност когато пишем еднакво за всички, тях ги няма и само идват да се карат с нас. Да видим колко ще са. Бас държа, че ще е доста скучно без нас. Joy То ако няма с кой да се драчат просто не знам...Grin

Fairy и на мен много ми липсва, пишеше страхотно и мненията й бяха ценни за групата. Жалко, че изчезна.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 23:16 от yanitsa.s

# 102
Така е, Яни, не става при всеки... Просто си има тролчета Trollface , които обичат да всяват смут.. Ама аз на тия давам само едно любезно подмини и не го мисля много Smiley
Сигурна съм, че ако пишем тук като почне 6ти сезон, другата тема ще опустее... Не видях досега да има толкова активни, било то и в дискусии за други персонажи освен триото... Но идеята за този експеримент ми допада, тъкмо да видим колко я разваляме тая тема, нали все пак сме си зле и така Joy

# 103
Ето сладкият момент от подписа на Ани Heart Eyes, много ме изкефи как я изимитира с кръстосването на краката Joy :

Да, Феъри и на мен ми липсва, с нея в началото като почнах да пиша водехме много интересни диалози, тя защитаваше Банков(това преди дивотията с жената Grinning), а аз Зори, дори да бяхме в несъгласие ми беше изключително приятно да си комуникираме.

A си спомням Дона, бяхме само аз, ти и Феъри, които защитиха Диана след онова интервю Grinning

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 23:39 от maichetoo0o

# 104
Майче, супер е! Heart Eyes хареса ми как той й каза „Зорница, айде да млъкнеш“ Joy Едно от най-доброто ръфане за мен Smiley

Общи условия

Активация на акаунт