ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 438
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Не, не се вижда, Хъмбъл. Явно си я дала на грешния брат Wink

Освен това инфото за Вездесъщият на 9ти също е вътре в частта за Димитър

ехххх, грешни братя, грешни жени, утре всички на църква, че имаме грехове за изкупване!!!

# 76
Аз,грях ми на душата, хич не го исках Велислав в началото. Бях го виждала бегло и не исках да му дам шанс,понеже исках Банков да се върне.После Вергов ме разочарова по една или друга причина и си викам-Абе, чакай да го видя тоя новия !
И, О,чудо ! Хареса ми!
После вече,като тръгнаха сериите, тотално оплетох кабелите,а след като изгледах Вездесъщият,вече знаех, че е моят любим Бг актьор.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 23:31 от Veracruz

# 77
На някой прави ли му впечатление, че вече повече от час в другата тема няма кьорав коментар?

# 78
JoyJoyJoy
Ще се прочисти от спам Joy

# 79
Не просто повече от час....преди три часа Joy

# 80
И аз се чудя къде сте изчезнали, а вие къде сте били хахахах. Това ли ни е лятната темичка за спам? Joy

# 81
Яница, не се знае, може и за по-дълго да стане Simple Smile

# 82
Най-накрая всички ще са щастливи и спокойни Simple Smile
Вера, аз обичам новостите и ми беше интересно да го видя що за птица е този тип, въпреки че го гледах строго изпод вежди и най-вече ми беше любопитно дали ще му се получи с Диана. А и знаех от самото начало, че ще заложат повече на нежност, отколкото на страст в отношенията им заради предната история. Тааа, чудех се какво ще ни предложи, но не очаквах, че така ще ме отвее Joy

# 83
Яница, не се знае, може и за по-дълго да стане Simple Smile

Ами да, спамът за триото - тук, по-сериозните коментари за сериала като почне - там. И само да съм чула и видяла някой да мрънка! Joy

# 84
Най-после успях да се прибера, леле, тези деца са като развързани - всяко дърпа, тича, пищи, реве, абе пълна лудница и го казвам като човек работещ с деца Joy
Та да се запиша и аз тук Simple Smile
Тази ми е много любима снимка на Велислав от Вездесъщия

# 85
Благодаря за темата. Включвам се и аз, очаквайки "Вездесъщият" на 9-ти. От сега кроя планове, съгласно които, приспивам дете и мъж и си гледам на спокойствие.

И да си кажа за Велислав - не го бях гледала преди ОЖ, беше ми непознат,  но след сцената със спасяването на бебето, т.е. 15- те минути,
за които спомена Ели, тотално бях загубена.

Хъмбъл, недей така, ние - Стрелците не сме чак толкова ужасни... Е, може би мъъъничко Innocent
защото аз съм Стрелец и съм ужасна.
Ели, по 13те зодии съм и Змиеносец😁

# 86
Сега вече можем да си въздишаме на воля по триото, без да ни се карат, че сме досадни 😄
Хъмбъл, много добра идея! И искрено благодаря, че си включила и Диана, слабост ми е тя 🤗
А Велислав го бях гледала само в един кратък филм преди ОЖ, там много ми хареса, въпреки че нямаше много реплики.. А после и аз като Москита бях отвяна в първите 15 мин. на първа серия... Историята с бебето и катастрофата беше много ефектна, а неговата игра си беше завладяваща. И с Диана им се получиха нещата още от първата сцена, така че бързо бързо забравих за Вергов, пардон, Банков 😃.

# 87
Благодаря за темата. Включвам се и аз, очаквайки "Вездесъщият" на 9-ти. От сега кроя планове, съгласно които, приспивам дете и мъж и си гледам на спокойствие.

Хъмбъл, недей така, ние - Стрелците не сме чак толкова ужасни... Е, може би мъъъничко Innocent

И аз го чакам, ама на мен малко ми се развалиха плановете хахаха. Мислех, че сестра ми ще я няма и ще си се кефя сама. Joy Уви, вкъщи ще е, ама май я зарибих, щом днеска насред гората спря и си пусна трейлъра. Joy Стигна до извода, че май ще го гледа.

Хъмбъл, дай ни шанс на нас Стрелците де хахаха.

mayova, да саааамо малко сме гадни, ама кво пък толкова. Joy

# 88
Не, не се вижда, Хъмбъл. Явно си я дала на грешния брат Wink

Освен това инфото за Вездесъщият на 9ти също е вътре в частта за Димитър

ехххх, грешни братя, грешни жени, утре всички на църква, че имаме грехове за изкупване!!!
оправих го 🙃

# 89
Щом сме почнали да си казваме за Велислав....

Нещо не ме впечатли във Вездесъщият. в ОЖ ми трябваха много повече от 15 минути, за да го харесам. Даже, признавам си без бой, в началото се чувствах все едно Зорница изневерява на Банков Joy
Но пък секс-сцената под душа ме спечели от раз, мноооооого ме изкефи!
Сега си го харесвам и то много Simple Smile
Но пък аз никога не уцелвам човек от първо впечатление, винаги се оказва, че греша - независимо дали е положително или отрицателно Simple Smile

сега очаквам филма с нетърпени ще и знам, че ще се РАЗМАЖА

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 21:51 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт