ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 419
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Перличке, за Велислав говоря, че той ме плени с присъствието си още в първите минути на пилотния.
Марио е друга история, ама май и него там някъде го заобичах Joy

Охо, темата ни се е разширила. Heart Усещам как септември като почне ОЖ, тука ще спамим Joy

# 61
Реших да прибавя Митето, защото също го харесвам, и, най- вече, като реверанс към Дона. Но заглавието някак увисна, сякаш му липсваше нещо. Разбира се, сетих се веднага какво -Диана 🙂😛

# 62
Хъмбъл, чак сега видях, че си променила името на темичката! Flowers Hibiscus Това ми е вече абсолютно най-любимата тема! Heart EyesHeart Ох, каква си ми досетлива и идейна Grinning

# 63
 Ill  Като гледам и  тука ще се лекуваме   по онзи начин  Popcorn Drunk Wine Glass  -  Joy
Всички зодии са си ОК , зависи си от конкретния човек  Peace
Наскоро ми попадна статия , в която обясняваха ,че имало  13  зодия - змиеносец  и се получава едно разместване на датите . Аз май изпадах от Водолей /въпреки че съм в средата/ и минавах в Козирог  Joy
https://www.blitz.bg/lyubopitno/nasa-promeni-iztsyalo-zodiaka-vi … a_news447139.html

Хъмбъл , а някой дали ще каже на Батко  какви ги мътим тук  Peace ?
Така темата е супер - нищо няма да е СПАМ !

# 64
Хъмбъл, чак сега видях, че си променила името на темичката! Flowers Hibiscus Това ми е вече абсолютно най-любимата тема! Heart EyesHeart Ох, каква си ми досетлива и идейна Grinning
идеята ми дойде, след като от душа потече студена вода наместо гореща, което явно събуди заспалата ми глава. Някои пеят под душа, на други им текат идеи през кранчето😂😀

# 65
Като знам, че Диана не ти е особено симпатична, направо го приемам като саможертва и израз на любов към нас включването й Joy

# 66
Ill  Като гледам и  тука ще се лекуваме   по онзи начин  Popcorn Drunk Wine Glass  -  Joy
Всички зодии са си ОК , зависи си от конкретния човек  Peace
Наскоро ми попадна статия , в която обясняваха ,че имало  13  зодия - змиеносец  и се получава едно разместване на датите . Аз май изпадах от Водолей /въпреки че съм в средата/ и минавах в Козирог  Joy
https://www.blitz.bg/lyubopitno/nasa-promeni-iztsyalo-zodiaka-vi … a_news447139.html

Хъмбъл , а някой дали ще каже на Батко  какви ги мътим тук  Peace ?
Така темата е супер - нищо няма да е СПАМ !
ами дано някок му ааже, ако сам не разбере. Днес ще медитирам и ще му пратя един факс😂😀😛
Москита, симпатична ми е. В последно време, нещо тя  ли се промени, аз ли, но сега нещата са различни.
Аз не й давам Марио. Нехаресването идваше най-вече заради героинята й. Ама сега всичко е ок ве 😀

# 67
ААААААА!!!! Абе тая тема станала много интересна!!!!
Влизам да видя някой някъде дали е писал нещо и изведнъж очите ми станаха на ееееейййй-такива палачинки!!!!

Хъмбъл, ама мнооого си яка!!!:heart_eyes:

По идея на...ддимитрова май беше....си направих инатаграм акаунт с меметата ми. Който желае, да заповяда Simple Smile

insta - bgshowsmemes (баси името, ама не се сетих за нещо по-така)

Аз като гледам, онази тема ще замре хахахХхх

# 68
Абе, Ели, той още разучава как се пускат снимки в Инстаграм, ти очакваш да знае за съществуването на бг мама Joy

# 69
ААААААА!!!! Абе тая тема станала много интересна!!!!
Влизам да видя някой някъде дали е писал нещо и изведнъж очите ми станаха на ееееейййй-такива палачинки!!!!

Хъмбъл, ама мнооого си яка!!!:heart_eyes:

По идея на...ддимитрова май беше....си направих инатаграм акаунт с меметата ми. Който желае, да заповяда Simple Smile

insta - bgshowsmemes (баси името, ама не се сетих за нещо по-така)

Аз като гледам, онази тема ще замре хахахХхх
Ми те тъкмо някои се зарадваха, че щели да останат само тези, които ще коментират само филма и повече другите герои.
Честит нов инстаграм акаунт, много последователи ти пожелавам!

# 70
Хъмбъл, чудесна идея!:hibiscus:Flowers HibiscusFlowers Hibiscus
И аз се записвам в темата.

Ели, моят вкус относно батковците съвпада  напълно с твоят.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 19:42 от *Melanie*

# 71
Хора, вижда ли се Диана на първа страница в скрит текст?не я виждам на телефона, о не мога да редактирам, другото устройство припадна.

# 72
Хъмбъл, вижда се, но си я скрила в скрития текст на Димитър. Все пак една ни е дамата, трябва да я крием надълбоко от зли хора Joy

# 73
Хъмбъл, Диана си я сложила в скрития текст на Димитър

# 74
Не, не се вижда, Хъмбъл. Явно си я дала на грешния брат Wink

Общи условия

Активация на акаунт