ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 460
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Докато пиша сте пуснали и  мнение за пробиването , Васил Бинев беше казал ,че се е насочил към дублажите , защото  навремето като е дошъл в София , в театрите вече са  играели доста добри  актьори и е било трудно  да  пробие . За сметка на това сега го открихме и  беше  приятно !
И за мен Васил Бинев е едно от големите открития в ОЖ. Дано в шести сезон има по - голяма роля!

В България пазара е малък и не само за актьорите е трудно. Просто в тази страна нищо не е както трябва.

Извинете за поредните постове, но през телефона ми е трудно да редактирам.

# 121
На някой прави ли му впечатление, че вече повече от час в другата тема няма кьорав коментар?
Оз ще се разпиша в нея като изгледам последния двоен епизод. Четох до деня в който го даваха. Не можах да го гледам - на работа бях. Зарекох се да не чета и удържах на думата си. Прави ми впечатление, че отговорите в нея набъбват главоломно.

# 122
Аз да си кажа за сцената при аварийния изход, че е една от любимите ми по две причини - като история и като актьорско майсторство.
Като история, защото в този момент си казах „браво, моето момиче, истинската Зорница се завърна” и всъщност за мен това беше моментът, в който приех, че Зорница се е възстановила от провалената си връзка, готова е да продължи напред и смазаната нещастна и неуверена жена отстъпи място на познатата ни борбена Зорница, която е готова да се пребори за любовта си.
А като актьорско майсторство - защото Диана се справя ужасно добре с пламенните сцени, в които трябва да ни убеди, че във вените й тече огън, а пък Велислав е просто великолепен, когато изразява нежност и грижа. Начинът, по който я укроти тогава, е едно от най-красивите неща в тяхната история.

П.п. Ужасно ми е уютно тук Heart

# 123
Еми така е, който снощи е пиянствал до късно (визирам вас), тази сутрин спи спадко.....

Ох, пак всичко сте казали. Първата им целувка в подпокривното и тази на аварийния са ми най-най-най. Май заради Марио - тоооооолкова нежен! Чак лошо да ти стане. В първата целувка я докосваше едва-едва, все едно Зорница е от порцелан, а него го е страх да не я счупи. В същото време видяхме нея колко я е страх, но в същото време иска да опита Heart Eyes
А на аварийния...пфуууу....отвяха ме там Simple Smile Много си го обичам това укротяване, което така хубаво сте описали Hug
“Значи си на бар, а?”
“Значи си тръгнал, а?
“Ем....”

ееееххххх....сутрешен припадък Joy

# 124
  • София
Чета ви и си мисля. Велислав до сега в повече роли на терорист се е снимал, а всъщност май е трябвало да играе роли на любовник или някой романтик Simple Smile
Но иначе да кажа, че избора на Павлов за ролята на Марио е истинско попадение и според мен лепна идеално на актьора. Самия той създава усещането за грубост, суровост, истинска мечка, в същото време обаче умело пресъздава много емоционални и нежни моменти, а играта му с очи е страхотна, аз се изумявам всеки път как само с поглед може да пресъздаде цялата палитра от емоции, които пресъздава героя. А в крайна сметка героя му в ОЖ е точно такъв, груб отвън, но изключително нежен и добър от вътре. На мен много ми хареса да гледам как тези две страни се бореха през целия сезон. Добре, че по-добрата победи, че много му се ядосвах. 😂😂😂

Имам много добри думи и за останалите двама, но първо ми трябва животоспасяваща доза кафе. Wink

# 125
Както режисьора на Вездесъщият казваше, че са мислили за Велислав, докато са писали сценария, по същия начин имам чувството, че някой е мислил за него, докато е създавал Марио. Наистина невероятна симбиоза между актьор и герой.
А като каза за играта с очи - Велислав е много обран откъм мимики, жестове и поведение и въпреки това във всеки един момент ни превежда през цялата палитра от емоции, които има героят му. В тоя ред на мисли се замислих покрай финала,че трябва да разчупят малко образа на Огнянова, защото ми прави впечатление, че Диана играе много добре с лицето си  - сцените, когато е тъжна и разплакана са много силни до една, направо ми скъсва сърцето, аз нито една от тях не мога да гледам без и аз да пролея някоя сълза, щото мъката й ме е стиснала за гърлото. Но в ритуалната зала ми направи впечатление, че и в сцените на радост е много добра. Там беше толкова различна и ни преведе през толкова много емоции и докато Марио говореше, тя само го гледаше и пак разбрах всичко, което минава орез главата на Зорница. Обаче те пък през повечето време я правят хладна и неемоционална и трябва да го играе сфинкс Grinning В което няма лошо, но ако създадат повече моменти, в които тя показва емоции ше спечелим и ние, и Диана Simple Smile

# 126
Cедянката се е пренесла на друго място  Laughing
Влизам и аз тук.
Велислав го бях гледала и в Отплата, и във Вездесъщият и нито за миг нямах съмнение, че след края на сезона ще стане един от любимите актьори на зрителите (не на всички, но подобна угодия не е възможна  Mr. Green). Mного се радвам, че са спряха на него, като едно от новите лица.
Даже, ще ви припомня, че докато веехте аватари с Банков и  Зорница, си лепнах лицето му, за да посвикнете с него  hahaha И като си гледам мненията, от първия миг съм го дала на Зорница, хаха:
http://old.bg-mamma.com/?topic=1016303.msg36203728#msg36203728
http://old.bg-mamma.com/?topic=1016303.msg36236730#msg36236730
За Димитър нямах никакво отношение, но още в началните епизоди ме убеди, че е добър млад актьор, а в края на сезона вече се беше превърнал също в любимец. Откраднат живот е добър старт за него и вярвам, че ако има желание, ще стигне далеч в кариерата си.
Диана ми е откритието от предния сезон. Чудесна млада жена, амбициозна, очевидно сериозна и много работлива, страшно я харесвам.

# 127
Ооо, Злати, ти си била доста далновидна по отношение на Велислав Simple Smile

Обаче пък как ударно влязоха братята с историята си. Grinning Ние към края мрънкахме, че им дават по две минути, ама в началото бяха много активно застъпени.
А Димитър като актьор ми харесва, в началото беше колеблив малко, имаше по-слабите си моменти, но е нормално предвид липсата на голям опит. После набра скорост, накрая с разболяването беше прекрасен. (Между другото, мислех си тия дни, че тия епизоди с Тони на смъртен одър бяха изключително силни. Като си помисля за тях и в мен се настанява усещането за надвиснала опасност, за страх, за безнадеждност, за отчаяна борба...)
Като мъж не е точно моя тип и няма шанс да го възприемам като друго освен симпатично момче. А пък героя му като цяло притежава качества, които трудно търпя. Не ми е неприятен, просто имам периодично желание да му перна един зад врата Grinning
Обаче показа израстване и вярвам,че в следващия сезон ще бъде по-различен и повече ще го харесвам Simple Smile

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 10:25 от Mosquita

# 128
Zlati, недей, моля те, че виждам какви глупости съм писала тогава и се чудя къде ми е бил акъла.... Joy

# 129
Злати , направо  ме разби със старите постове , влязох да видя какви съм ги  надробила  и установих , че  през 20-30  страници  съм  пускала по нещо , но после , когато Батко  е проговорил и ни е погледнал с тези очи ...ме е хванал общия вирус  Joy !
Преди  началото на сезона  съм била доста скептична  http://bg-mam.ma/p/1017675/36238075   Joy Joy

# 130
Няма лошо в това, че сме си променили мнението, важното е че си го признаване и не крием, скептицизма с, който ги гледахме Велислав и Димитър в началото. Като почна сезона и видяхме на какво са способни умекнахме и почнахме с всеки изминал епизод да ги харесваме все повече Simple Smile
Ели, сигурна съм, че съжаляваш най-вече с това, че Бамби ти харесва повече от Елена Joy

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 11:32 от maichetoo0o

# 131
Леле като гледам тая стара тема и анкетата в нея, на Велислав сте му дали шанс, Митака така и така, ама Ирина милата, никой не я е отразил. Grinning Браво на момичето, сега се превърна в любимка.

Ей, сега, като я видях старата тема, да попитам, може ли да си слагаме снимки на тримцата тука?

# 132
Леле като гледам тая стара тема и анкетата в нея, на Велислав сте му дали шанс, Митака така и така, ама Ирина милата, никой не я е отразил. Grinning Браво на момичето, сега се превърна в любимка.

Ей, сега, като я видях старата тема, да попитам, може ли да си слагаме снимки на тримцата тука?

не питай, направо слагай!

# 133

Аааа Москита, сега като погледнах аз съм дала само на нея глас, братчетата хич не съм ги отразила, тогава още бях малко  с рогцата напред за тях. Joy

# 134
Хахаха, Яница, видах, че си изразявала надежди за едно определено завръщане Joy
Не мога да ви опиша колко се радвам, че ни „дадоха” Велислав и Марио. Толкова са и двамата пълнокръвни, топли, истински, че като си помисля, че ако някои хора не се бяха отказали, нямаше да ги видим и ми става лошо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт