ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 469
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Пренесете информацията къде може да се гледат актьорите в театъра.

Тази тема обаче отново задълбава в Откраднат живот, а е хубаво да е за актьорите Simple Smile

Сложих си аларма на телефона за филма довечера. Като нищо ще взема да го изпусна. Гледала съм Велислав в Отплата /а нямах спомен за това, но изглежда съм/, и в малката роля в Дървото на живота. Явно съм била повече впечатлена от гласа му, отколкото от вида му.

В Плевен гостуват повече малки постановки и то основно комедийни и надали ще имам възможност да го гледам на живо и да му оценя театралното лице.

# 136
Мириел, моля те, премести си алармата за другата събота, че тогава е филма Grinning

Това за театрите е страхотна идея, Дона би трябвало да я има.
Иначе е нормално, като главно това играят в момента, а и ние сме още развълнувани Simple Smile

# 137
  • Разпиляна във въображението
Ето, видяхте ли - разсеяна до безобразие Simple Smile

# 138
Хахаха, Яница, видах, че си изразявала надежди за едно определено завръщане Joy
Не мога да ви опиша колко се радвам, че ни „дадоха” Велислав и Марио. Толкова са и двамата пълнокръвни, топли, истински, че като си помисля, че ако някои хора не се бяха отказали, нямаше да ги видим и ми става лошо Laughing

Малее, как си ме разкрила, сега що ме издаваш така хахаха? Беше то...Joy Сега нещата са други. Кой беше оня от Германия, че не мога да се сетя? Joy
И аз се радвам, че си имаме Велислав и Марио. Получи се много по-добре. Та пак да питам кой беше онзи русият?Joy

# 139
Здравейтеее!
Бас ловя, че не можете да познаете какво видео съм ви приготвила... И кой е в главната роля? Гледайте и ще разберете GrinningGrinningGrinning
https://www.youtube.com/watch?v=Oz4gXKsvBtY

# 140
Споко, мисля, че тогава много народ си бяхме от заблудените Smiley А сега, вижте ни къде сме, с накичени подписи и аватари даже Grinning

Перличке, как го намери този бисер? Blush Даже и лек танц направи, край, умрях Heart Eyes

# 141
Здравейтеее!
Бас ловя, че не можете да познаете какво видео съм ви приготвила... И кой е в главната роля? Гледайте и ще разберете GrinningGrinningGrinning
https://www.youtube.com/watch?v=Oz4gXKsvBtY

Хахаха да ти кажа, още като го отворих и се сетих кой е човекът. Joy Нужно ли е да казвам, че е мноооого хубав? Heart Eyes

Аничка, да, а преди бяха с Банков и Зорница хахах. Аз обаче бях решила, че на аватара ми ще е само Диана/Зорница докато не се появи някой достоен да го сподели с нея. Joy Сега вече мога да кажа, че се е появил. Grinning
Важното е, че вече не сме заблудени, имаме прогрес. Grinning Обаче има хора, които си тъпчат на едно място.

# 142
Аааа, тъкмо се наточих да гледам, ама това сме го пускали вече Joy

Леле, а аз в онази анкета съм писала, че и тримата са ми безразлични Joy

# 143
Ааа, Аничка, тайна...Wink
Ето ви и още нещо, в което е участвал. То видеото е само 51 сек., а той за още по-малко се появява, но все пак. И се извинявам, ако някой вече го е пускал.
https://www.youtube.com/watch?v=ASoLqZVeP2I

Дона, успокоението ми е, че явно има още някой, който не го е гледал Simple Smile

# 144
Аааа, тъкмо се наточих да гледам, ама това сме го пускали вече Joy

Леле, а аз в онази анкета съм писала, че и тримата са ми безразлични Joy

Хахахах така така. Ти пък съвсем си избила рибата. Joy Сега кво викаш за Батко и за Бамби? Joy

# 145
Пренесете информацията къде може да се гледат актьорите в театъра.

Тази тема обаче отново задълбава в Откраднат живот, а е хубаво да е за актьорите Simple Smile

Сложих си аларма на телефона за филма довечера. Като нищо ще взема да го изпусна. Гледала съм Велислав в Отплата /а нямах спомен за това, но изглежда съм/, и в малката роля в Дървото на живота. Явно съм била повече впечатлена от гласа му, отколкото от вида му.

В Плевен гостуват повече малки постановки и то основно комедийни и надали ще имам възможност да го гледам на живо и да му оценя театралното лице.
не мога вече да редактирам. Вчера за толкова намерих време и предвид, че го правих в движение. Да доживеем тема две, ще им сложа постановките.
Дона, можеш ли да ми ги пратиш на лс?

# 146
Много яки клипчета, макар и малки.
Хъмбъл, събирай ги, ако искаш, в следващата тема ще си ги сложим отпред Simple Smile

# 147
Много яки клипчета, макар и малки.
Хъмбъл, събирай ги, ако искаш, в следващата тема ще си ги сложим отпред Simple Smile
аз съм ги гледала всичките. 😀
Ето ви още едно https://youtu.be/MkmfH7kSyjU
Всичко ще събера, мерси за идеята.

# 148
Аз пък съм гласувала все пак за Велислав/Марио тогава и съм игнорирала моето Бамби Joy

Днес и утре съм на волейбол, а юли месец съм две седмици на гости в Германия Grinning

Дона, не те е срам, дори Бамби дето го пазехме толкова двете през сезона не си му ударила едно рамо Joy

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 13:54 от maichetoo0o

# 149
Cедянката се е пренесла на друго място  Laughing
Влизам и аз тук.
Велислав го бях гледала и в Отплата, и във Вездесъщият и нито за миг нямах съмнение, че след края на сезона ще стане един от любимите актьори на зрителите (не на всички, но подобна угодия не е възможна  Mr. Green). Mного се радвам, че са спряха на него, като едно от новите лица.
Даже, ще ви припомня, че докато веехте аватари с Банков и  Зорница, си лепнах лицето му, за да посвикнете с него  hahaha И като си гледам мненията, от първия миг съм го дала на Зорница, хаха:
http://old.bg-mamma.com/?topic=1016303.msg36203728#msg36203728
http://old.bg-mamma.com/?topic=1016303.msg36236730#msg36236730
За Димитър нямах никакво отношение, но още в началните епизоди ме убеди, че е добър млад актьор, а в края на сезона вече се беше превърнал също в любимец. Откраднат живот е добър старт за него и вярвам, че ако има желание, ще стигне далеч в кариерата си.
Диана ми е откритието от предния сезон. Чудесна млада жена, амбициозна, очевидно сериозна и много работлива, страшно я харесвам.

Злати, признавам ти, имаш око !
Вярно, че ти беше от първите, които одобриха Марио 😊

Общи условия

Активация на акаунт