ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 470
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
Хъмбъл, и този е готин. Днес и без друго съм на музикална вълна Simple Smile

Обаче за има-няма 24 часа сме навъртели 11 страници...Направо сме ужасни Simple Smile

# 151
Би ми било много интересно да ги видя и тримата в комедийна роля. Преди време Диана каза, че е по-скоро комедийна актриса, на мен ще ми е изключително любопитно да я видя в подобна роля, предвид сериозността й в ОЖ. Велислав също съм го гледала само в три продукции, все сериозен също, а Димитър освен в ОЖ никъде другаде не съм имала шанса да го гледам, но на чата във фейса през април беше много забавен и приятен. Simple Smile

Вие какво мислите по въпроса?

Перличке,страдаме от тежка форма на логорея, за която тримата хубавци са виновни Joy

# 152
Хъмбъл, и този е готин. Днес и без друго съм на музикална вълна Simple Smile

Обаче за има-няма 24 часа сме навъртели 11 страници...Направо сме ужасни Simple Smile
Амин! На берекет да е! 😀😎

# 153
Всичко ще си кажете вие Joy Старите теми и аз съм ги гледала, но понеже ги прочетох след по-новите, където вече витаеше съвсем друга атмосфера, та ми беше много забавно. И сега пак се посмях, особено на мнението, обхванало почти цялата част от групата - да не припарвали братята до урологията Joy и как нямало да дадете Зорница:joy:

# 154
Би ми било много интересно да ги видя и тримата в комедийна роля. Преди време Диана каза, че е по-скоро комедийна актриса, на мен ще ми е изключително любопитно да я видя в подобна роля, предвид сериозността й в ОЖ. Велислав също съм го гледала само в три продукции, все сериозен също, а Димитър освен в ОЖ никъде другаде не съм имала шанса да го гледам, но на чата във фейса през април беше много забавен и приятен. Simple Smile

Перличке,страдаме от тежка форма на логорея, за която тримата хубавци са виновни Joy
не мога да си представя Велислав в комедия😀

# 155
  • София
Ехаа, Хъмбъл, много е готино това последното. И Батко и жесток, но песента е просто Уау. Не я бях чувала.

# 156
Хахахха, mayova, те двамата, ако могат, няма да излизат от тая урология, братче Joy

Майче, като каза комедия, се сетих, че наскоро показах на майка ми рекламните клипове на Велислав и Димитър. Като ги видя, за Димитър само каза - този е объркал жанра, в комедия трябва да се снима Joy
Велислав и Диана и виждам по-скоро в “драмеди” - смесица между комедия и драма.
Хъмбъл, тази песен и клип не ги бях виждала, мерси!! Аз ви пускам двете реклами на момчетата - да си ги припомним Simple Smile
Малко по-късно ще ти пратяна ЛС постановките на двамата(нали Диана няма). Само трябва да добавя една нова, в която Д.З. играе и която ще гледам в сряда Simple Smile

https://youtu.be/ijhST07abAs
https://youtu.be/9TF8QT4AppE

Велислав много ме кефи в тази реклама, че и костюмиран Wink А Митето е такова сладурррррче, да го схрухкаш Joy

# 157
Хахахах така така. Ти пък съвсем си избила рибата. Joy Сега кво викаш за Батко и за Бамби? Joy
Сега викам - ОООО БОЖЕ МОЙЙЙ, КОЛКО СТЕ ЯКИ!!!
Аз пък съм гласувала все пак за Велислав/Марио тогава и съм игнорирала моето Бамби Joy
Дона, не те е срам, дори Бамби дето го пазехме толкова двете през сезона не си му ударила едно рамо Joy
Отивам в ъгъла да си понеса наказанието Joy Май малко след това започнах да го защитавам. Но като гледам и ти си се поизложила....наполовина Stuck Out Tongue Winking Eye

# 158
Всичко ще си кажете вие Joy Старите теми и аз съм ги гледала, но понеже ги прочетох след по-новите, където вече витаеше съвсем друга атмосфера, та ми беше много забавно. И сега пак се посмях, особено на мнението, обхванало почти цялата част от групата - да не припарвали братята до урологията Joy и как нямало да дадете Зорница:joy:
Хахахах пък сега друг не пускаме там да припарва. Марио по-добре да не излиза, там му е мястото. Grinning

# 159

Майче, от тримата най-комедиен ми се вписва да е Димитър. Направо ще му лепне този жанр Grinning
Велислав по-скоро не. Въпреки че може да се окаже скрита лимонка, и току виж в подходяща ситуация с някакъв сериозен вид и тон да ръси някакви бисери. Абе не знам, май не.
Диана - тя това дето го каза, че е по-скоро комедийна беше едно такова смоткано и недовършено, аз го разбрах в смисъл, че в живота й се случват разни такива комични ситуации. Тя май предпочита да играе не много положителни роли. А иначе сякаш има известни заложби за комедия, мисля, че ще й се получи с подходяща роля.

# 160
Дона от самото начало си е харесала Mалчо  Laughing
Hа 13.06 в Театър 199 ще се играе Рибарят и неговата душа, в която участва и Велислав. Aз на 14.06 и 15.06 имам ангажименти в Cофия. И много ме е яд, ден по-рано да беше и щях да отида. Целият актьорски състав си струва (другите трима са Kарамазов, Радена Вълканова и Aни Пападопулу).

# 161
mayova, дам, много изтрещявахме и тогава Joy.
Тони и Марио да вземат да специализират урология, та да са си тримата заедно, Батко ще е най-щастливият човек, този дето само него има ще му е под око и жената заради, която оглупява също Joy

Перличке, именно защото е скрита лимонка може да излезе нещо много добро. Да, отрицателните роли са доста желани от много актьори, сякаш им дава по-голяма възможност да се развихрят, отколкото един положителен герой.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 14:38 от maichetoo0o

# 162
Оф сега си пуснах пак рекламата на Димитър. Той нали го играе новинар и долу в поленце вървят разби паралелни “новини” - както е в чуждите телевизии. Падам от смях Joy
“В дискотека е намерен пакет пудра захар. Предполага се, че е на готвача.
По кината тръгва новият български филм - Спонтанен нюанс. Критици твърдят, че става.
Леля Мария е в неизвестност от петък - избелила кимоната на нинджи”
охххх, смея се с глас!!!!! Ама досега гледах само към новинаря и не ги бях забелязала Joy

Мдааа, Злати, така е Simple Smile И стоя зад него до край!

Аз Рибарят я гледах есента някъде, хубава е. Велислав там е...странен, така де, героят му. Аз не съм фен на Оскар Уайлд, но актьорите се справиха много добре.
Не можеш ли да пътуваш по-рано?

# 163
Оф сега си пуснах пак рекламата на Димитър. Той нали го играе новинар и долу в поленце вървят разби паралелни “новини” - както е в чуждите телевизии. Падам от смях Joy
“В дискотека е намерен пакет пудра захар. Предполага се, че е на готвача.
По кината тръгва новият български филм - Спонтанен нюанс. Критици твърдят, че става.
Леля Мария е в неизвестност от петък - избелила кимоната на нинджи”
охххх, смея се с глас!!!!! Ама досега гледах само към новинаря и не ги бях забелязала Joy

Мдааа, Злати, така е Simple Smile И стоя зад него до край!

Аз Рибарят я гледах есента някъде, хубава е. Велислав там е...странен, така де, героят му. Аз не съм фен на Оскар Уайлд, но актьорите се справиха много добре.
тва е постановка баш по моя вкус, но, уви, съм от село 😤😢

# 164
Hяма как, през деня трябва да се работи  Laughing

Дали не може да се намери някъде тоя късометражен филм "Последните 2 дни"? Хъмбъл, ти търсила ли си го?

Общи условия

Активация на акаунт