ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 26 481
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Аз Рибарят я гледах есента някъде, хубава е. Велислав там е...странен, така де, героят му. Аз не съм фен на Оскар Уайлд, но актьорите се справиха много добре.
Не можеш ли да пътуваш по-рано?
Hяма как, през деня трябва да се работи  Laughing

Дали не може да се намери някъде тоя късометражен филм "Последните 2 дни"? Хъмбъл, ти търсила ли си го?
да😀 и на торент и къде ли не. В момента, в който го намеря, ще споделя😎

# 166
Каква веселба е  със старите  постове  Joy Embarassed . Аз все пак след  авансовото мнение за  френската жилка и кахърните филми  , много рязко съм завила на 180 градуса /как само не съм изпаднала зад борда .../ . Правилно съм си гласувала за Велислав  Peace .
Клипчетата , които сте пуснали  са  много готинки - Велислав как само  ПРИСЪСТВА , мълчи оглушително и се кокори  Shocked  Ако се понапъна , ще мога да си го представя и в комедийна роля , просто защото някак му имам доверие . С този характерен профил би могъл доста  добре да се котира .
Забавно ми е ,че  някои по-светлички и лъскави негови колеги  умират да се правят на лоши момчета , снимат се по мотори и т.н. , а  на Велислав му трябва само една черна тениска или поло и да мълчи навъсено  , за да ти го внуши  Shocked
Майче , не ме наричай  Laughing Naughty В нито един момент до сега  не съм предпочитала  Тони пред Батко . Постижение е ,че има моменти , в които ми е на  второ място  Hug
Димитър е млад , има потенциал и ще ми е приятно да му напишат хубав сценарий за водеща роля в следващия сезон .

# 167
mayova, дам, много изтрещявахме и тогава Joy.
Тони и Марио да вземат да специализират урология, та да са си тримата заедно, Батко ще е най-щастливият човек, този дето само него има ще му е под око и жената заради, която оглупява също Joy

Ааааа, Майче, уби ме! Направо предлагам Свети Кирил в новия сезон да стане частна урологична клиника Joy

# 168
mayova, дам, много изтрещявахме и тогава Joy.
Тони и Марио да вземат да специализират урология, та да са си тримата заедно, Батко ще е най-щастливият човек, този дето само него има ще му е под око и жената заради, която оглупява също Joy

Перличке, именно защото е скрита лимонка може да излезе нещо много добро. Да, отрицателните роли са доста желани от много актьори, сякаш им дава по-голяма възможност да се развихрят, отколкото един положителен герой.
Майче, за Тони му предлагам да специализира анестезиология и реанимация, там при Албенчето да я държи под око, че нали сега ще е в много деликатен период с новината за баща си. Joy Батко и Кака се нуждаят от усамотение, а и Тони трябва да е полезен с нещо. Grinning

Пък Диана е играла в един комедиен сериал "Plebs", в 4ти епизод на 4ти сезон  се появява. Пуснах си го да я видя, мернах я само в последните няколко минути, беше в дълга синя рокля и с дълга къдрава коса. Единствено се усмихваше много хубаво, това й е ролята май. Grinning Но пък беше много красива!

# 169
И аз я гледах Диана в "Plebs", наистина епизодична роля без реплики Simple Smile

# 170
Не е много по темата, ама тоя в бяло познавате ли го 😀 https://youtu.be/jY4uLaBG2bM

# 171
Владов е готин тук Simple Smile

# 172
Диана каза в едно интервю не просто, че й се случват комични неща, а че е завършила НАТФИЗ с комедиен профил. Така че според мен има потенциал.

А Велислав го поценявате Stuck Out Tongue Winking Eye Тези, които гледахте Дон Жуан не го ли помните колко комичен беше в своята сериозност там, аз със сълзи се смях с него.

# 173
Горкият льохман , изглежда такъв махмурлия Joy  И аз не по темата , но могат до напишат по една по-интересна история за Владов и Пенев - да са  главните действащи лица  в  цял епизод Hands Thumbsup

# 174
Диана каза в едно интервю не просто, че й се случват комични неща, а че е завършила НАТФИЗ с комедиен профил. Така че според мен има потенциал.

А Велислав го поценявате Stuck Out Tongue Winking Eye Тези, които гледахте Дон Жуан не го ли помните колко комичен беше в своята сериозност там, аз със сълзи се смях с него.
Това за комедийния профил съм го пропуснала Simple Smile
А за Велислав съм на две - не съм го гледала на живо и затова писах, че по-скоро не, защото все мрачен типаж го играе. Но може и да ни изненада някой ден.

# 175
ААААААА, Владов!!! Падам от смях, не лиже да я укроти тази коса:joy:
Моски, точно за това разсъждавах (в банята!), че Велислав имаше супер смешни моменти в Дон Жуан. Хем беше сериозен, хем комичен Simple Smile

yanitsa, Тонката ще специализира неврохирургия. Рекох и отсекох! Точка.

# 176
Извинявам са, кой речи чи Бате нимой игра в комедия😀 https://youtu.be/-_7E3nRY5E0
Нахилен като ряпа

# 177
  • София
Москита ме е изпреварила, но и аз исках да напиша, че Павлов беше много добър в  комичните моменти на Дон Жуан. Според мен би се справил с по-ведър и комичен образ.

Дона, я кажи нещо за Рибарят и неговата душа. Миналата зима имах билети, но така и не отидох, защото се разболях, а най-мразя някой да се разкашля в залата. Аз без бой си признавам, че тогава заради Карамазов исках да я гледам.

# 178
Сетих се да се оплача, че не получихме никакви по-така готини снимки на Триото, само тези от началото на сезона, дето желанието ми да подстрижа Бамби е ужасно силно Joy, а тези на Зори и Марио - на една ръка разстояние, а какви имахме за 4-ти сезон, еххх, така се надявах на подобни и за тези двамата, ама няма Grinning

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:52 от maichetoo0o

# 179
  • Там,където се събуждам щастлива.
Отново пост за Вергов и четири кудкудякащи жени във Фейса! И отново Павлов е на мушката! Ужас! Ако на някой му се занимава да удари едно рамо...

Диана с комедиен профил? Хм...От много нейни снимки във Фейса лъхат неща далеч от ведрина, което аз свързвам с хора, които имат комедиен потенциал.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:32 от Kalinka

Общи условия

Активация на акаунт