ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 360
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Дона, я кажи нещо за Рибарят и неговата душа. Миналата зима имах билети, но така и не отидох, защото се разболях, а най-мразя някой да се разкашля в залата. Аз без бой си признавам, че тогава заради Карамазов исках да я гледам.
Егати, мобилната версия нещо се прецаква и наново пиша съобщението.

Споко, аз също ходих заради Карамазов - къде ми беше главата???
Офффф, ама аз наистина не съм фен на Оскар Уайлд (за ужас на много хора) и затова не беше моята история. Иначе - актьорите са страхотни, там нямам забележки, Мариус е режисьор и си личи неговия почерк. Не е модернизирана версия, продържат се към класическата приказка. Актьорите хем играят героите си, хем на моменти са разказвачи.
Абе отиди, аз бих я гледала отново заради нашия човек Wink Той по едно време така вика срещу публиката Joy А и аз бях на 4-5 ред. Joy

# 181
# 182
Сетих се да се оплача, че не получихме никакви по-така готини снимки на Триото, само тези от началото на сезона, дето желанието ми да подстрижа Бамби и ужасно силно Joy, а тези на Зори и Марио - на една ръка разстояние, а какви имахме за 4-ти сезон, еххх, така се надявах на подобни и за тези двамата, ама няма Grinning

Майче, мисля че този сезон любовната фотосесия беше за Ина и Тасев, в смисъл наблегна се на тяхната история. Аз така ги усетих нещата.

Диана май мине се не мине време и хоп - в Пловдив Grinning

# 183
Дона, аз много харесвам Укротяване на опърничавата, а приятелка, с която бях, хич не и хареса. И на мен ми се е случвало такива дето много ги хвалят, пък аз хич да не ги харесам, не актьорите, а самата история да не ми хареса как е поднесена, e проблема най-често.

Оууу, Диана в Пловдив, един от любимите ми градове Simple Smile

Перличке, то имаше и снимка на Калин-Наталия и Мазови, дето не са на един метър един от друг Grinning

# 184
  • Разпиляна във въображението
Не знам какво мерите тук, но ако не се бъркам аз бях приютила и двамата братя при себе си и бях първата, която пусна гласче за Димитър в анкетата, защото милият нямаше нито един. Така че...

Тези дни пусках рекламата с Димитър на Хенди и се посмях. Момчето направо не е мръднал, а колко години вече минаха от нея.

# 185
Отново пост за Вергов и четири кудкудякащи жени във Фейса! И отново Павлов е на мушката! Ужас! Ако на някой му се занимава да удари едно рамо...

Диана с комедиен профил? Хм...От много нейни снимки във Фейса лъхат неща далеч от ведрина, което аз свързвам с хора, които имат комедиен потенциал.

Калинке, къде пак?

# 186
Мириел, помня, ама също така и бързо го остави на произвола на форумската съдба, та аз и Дона почнахме да го пазим Joy
Toй в чата във фейса каза, че приятелите му казвали май, че е вампир или нещо то тоя сорт, че не е мръднал Grinning

Калинка, тея не се спряха, идва ми да им тегля една, ама гледам да не се дразня преди мача, защото не се знае как ще приключи пък той, отдавна не съм ги гледала на живо мачовете, от Европейското Grinning

# 187
  • Там,където се събуждам щастлива.
Отново пост за Вергов и четири кудкудякащи жени във Фейса! И отново Павлов е на мушката! Ужас! Ако на някой му се занимава да удари едно рамо...

Диана с комедиен профил? Хм...От много нейни снимки във Фейса лъхат неща далеч от ведрина, което аз свързвам с хора, които имат комедиен потенциал.

Калинке, къде пак?

Под един пост с думите на Банков, които само Той можел да каже и изиграе!

# 188
Връщам си думите назад: Велислав Павлов може да играе всичко! От комедия до мелодрама- всичко му стои Добре!

Това е кадър от филма Шменти-Капели. Ужасен филм. 😂

След 19.59 min. може да гледате Батко https://youtu.be/K1GDOC8sdX4

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 16:56 от HumbleBumble

# 189
Майче, те май си имат обица на ухото с фотосесията от миналия сезон - който се приближи на по-малко от метър до Диана, веднага му излиза име по жълтите медии JoyJoyJoy Извън шегата - май си беше целенасочено това.

Хъмбъл, аз наскоро разбрах, че е участвал и в този филм /просто не съм го гледала, щото нещо не ми вдъхна доверие/.

# 190
  • Разпиляна във въображението
Оставих го, но им дадох кредит на доверие, докато масово ги отричахте Simple Smile

Много харесвам тези снимки на Велислав за esquirе

# 191

Калинке, къде пак?

Ох, да, сега го видях... Не знам да рева ли, да се смея ли... И даже и не искам да се включвам, а мога да им кажа толкова много... Много са зле, просто не е истина. Казах ви аз, че и Верговата намеса няма да помогне ..

# 192

Калинке, къде пак?

Ох, да, сега го видях... Не знам да рева ли, да се смея ли... И даже и не искам да се включвам, а мога да им кажа толкова много... Много са зле, просто не е истина. Казах ви аз, че и Верговата намеса няма да помогне ..
Дайте линк да се посмея малко, че не мога да го намеря. Grinning

# 193

Калинке, къде пак?

Чета сега....въййй, страшна работа! Е как да помогне, те смятат, че намесата на Вергов не е за тях...

# 194

Калинке, къде пак?

Това в затворените групи ли? Така се опитвам да не ги чета, защото знам, че няма само да ги чета

Общи условия

Активация на акаунт