ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 1

• 28 363
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
Абе пълна трагедия са тия, смятат колкото имат мозък. Яни, в Откраднат живот фен клуба е.

# 196
Майче, те май си имат обица на ухото с фотосесията от миналия сезон - който се приближи на по-малко от метър до Диана, веднага му излиза име по жълтите медии JoyJoyJoy Извън шегата - май си беше целенасочено това.

Joy, казваш и да не си тръгне рязко и Велислав, защото жена му ще го скастри Joy шегувам се Simple Smile
В какъв смисъл целенасочено?

Да се пошегувам малко, ако Зори помаха такa на Тони докато се възстановява, той или ще рипне изведнъж като нов, или ново сърце ще трябва да му се търси  Joy Не може след това да се отлепи от него, нито шипки или този дето само него има ще я отърват Grinning

# 197
  • Там,където се събуждам щастлива.
Отново пост за Вергов и четири кудкудякащи жени във Фейса! И отново Павлов е на мушката! Ужас! Ако на някой му се занимава да удари едно рамо...

Диана с комедиен профил? Хм...От много нейни снимки във Фейса лъхат неща далеч от ведрина, което аз свързвам с хора, които имат комедиен потенциал.

Калинке, къде пак?

Под един пост с думите на Банков, които само Той можел да каже и изиграе!
Това в затворените групи ли? Така се опитвам да не ги чета, защото знам, че няма само да ги чета

Откраднат живот- фен клуб!
И са винаги тези четири жени! Уф!

# 198
Тия снимки, които Мириел е сложила, са много готини, та се сетих да ви питам искате ли да ви снимам интервюто в списанието, защото го имам Simple Smile

Калинка, и аз се изненадах, като Диана каза, че е комедийна актриса, ама на, помня го много добре Grinning

Аз за фотосесията очаквах, че поне след края ще има нещи, но уви, оставиха ни на пост и молитва. Но наистина този път Наум и Ирина бяха в центъра на обектива.

# 199

[/quote]
Чета сега....въййй, страшна работа! Е как да помогне, те смятат, че намесата на Вергов не е за тях...
[/quote]

Дона, аз не съм се и съмнявала, че точно така ще му изтълкуват думите, ама какво да се прави... "Акъл...при едни повече, при други - колкото, толкова..."..."Едни мислят, други се стараят...".

Поздравче, понеже знам, че четат тук Wink

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 17:26 от mayova

# 200
Да се пошегувам малко, ако Зори помаха такa на Тони докато се възстановява, той или ще рипне изведнъж като нов, или ново сърце ще трябва да му се търси  Joy Не може след това да се отлепи от него, нито шипки или този дето само него има ще я отърват Grinning

Мамооооооо..............ох! Цялата болница ще има кужда от нови сърца...мъжете дд

# 201
Тия снимки, които Мириел е сложила, са много готини, та се сетих да ви питам искате ли да ви снимам интервюто в списанието, защото го имам Simple Smile

Калинка, и аз се изненадах, като Диана каза, че е комедийна актриса, ама на, помня го много добре Grinning

Аз за фотосесията очаквах, че поне след края ще има нещи, но уви, оставиха ни на пост и молитва. Но наистина този път Наум и Ирина бяха в центъра на обектива.
искаме!😎

# 202
Майче, те май си имат обица на ухото с фотосесията от миналия сезон - който се приближи на по-малко от метър до Диана, веднага му излиза име по жълтите медии JoyJoyJoy Извън шегата - май си беше целенасочено това.

Joy, казваш и да не си тръгне рязко и Велислав, защото жена му ще го скастри Joy шегувам се Simple Smile
В какъв смисъл целенасочено?

Да се пошегувам малко, ако Зори помаха такa на Тони докато се възстановява, той или ще рипне изведнъж като нов, или ново сърце ще трябва да му се търси  Joy Не може след това да се отлепи от него, нито шипки или този дето само него има ще я отърват Grinning

Смятай го, че е рипнал до две! People Runner Сърцето му ще издържи Joy

Просто не искаха да слагат акцента върху тази двойка в сесията.

# 203
Хич не искам да им падам на нивото, ама изтрещях....

# 204
Виждам Joy Обаче не разбират от дума бе!!! Не и не! НЕАМ ДУМИ

# 205
Добре, кажете с няколко думи какво се случва, защото това е затворена група, и след това вземете се отпишете, що за мазохизъм е да си го причинявате това нещо Hug

# 206
Идвам с ЕКСКЛУЗИВЕН клип от шести сезон - доктор Огнянова в новото жилище на сем. Ковачеви избира цветовете за спалнята - where the magic happens Wink

https://youtu.be/6aRFwq3Qv9s

# 207
Виждам Joy Обаче не разбират от дума бе!!! Не и не! НЕАМ ДУМИ
Добре де, споделете малко с не членуващите в тази група...

# 208
Добре, кажете с няколко думи какво се случва, защото това е затворена група, и след това вземете се отпишете, що за мазохизъм е да си го причинявате това нещо Hug
Да и аз искам да разбера, ама да се включвам там НИКОГА. Това няма да си го причинявам, намирам го за излишен спам. Joy

# 209
С две думи пак те почват да съпоставят двамата актьори, а като им се каже какво е казал Вергов го обръщат на Ами той добре си го каза, да, всеки има право да си харесва когото иска Grinning и че едва ли не Вергов е говорил за тия, дето са писали в защита на Павлов под неговия пост, а не за тях.. НЕ мога да го обясня даже, така се газирах, че ми иде да вляза с калашника у някои Grinning

Общи условия

Активация на акаунт