Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 105 466
  • 727
  •   1
Отговори
# 180
Ирландско масло 250гр. купено от Кауфланд. В срок на годност е до м.10, не ми се мисли как ще мирише тогава.

# 181
  • У дома
Дами, а кое е хубавото масло в БГ? Зимата така и не нацелих, всичките ми миришеха много специфично, на вкиснато...на сирене, много особена миризма....

# 182
Вземала съм от ирландското - не съм усещала да мирише. Иначе вземаме от немското масло, но веднъж уцелихме някаква партида, която имаше гаден дъх.

# 183
Аз купувам на "Тюринген", а преди "Дойче маркенбутер", но след като веднъж намерих косъм в маслото спрях да взимам.

# 184
И аз купувам немско масло. Има и едно френско, което не ескъпо и е много хубаво, но го има само в Калеа. Днес взех от Промаркет едно полско за 3 лв. и нещо, но още не съм го опитала. Във всеки случай няма такава гадост като някои български "масла".

# 185
  • оттам, откъдето започва България
Ирландско масло 250гр. купено от Кауфланд. В срок на годност е до м.10, не ми се мисли как ще мирише тогава.
Нещо го объркаха това масло. Какво му слагат, че става такава смрад, не знам. Преди и аз бях писала за подобна покупка.

# 186
Само лидълското немско масло на Пилос не ми е правило номер с миризма.
Засега, де. Peace
От доста години го ползвам. Вероятно има доста стабилизатори, но важното е, че не съм усещала
неприятен мирис.

# 187
  • София

Това френско е мн.хубаво , но е скъпичко.

# 188
  • оттам, откъдето започва България
Перфектно е, аз веднъж съм вземала на промоция.

# 189
Да, това френското е супер, ама и цената му е височка.
Пилос е хубаво масло. Принципно на Лидл храните са им качествени.  Peace

# 190
И от Лидъл съм вземала боклуци.
И май само маслото остана, за което ходя там.

# 191

На мен това ми мирише на гранясало,може и от партидата да е било само,но не бих повторила за момента.

# 192
  • София

На мен това ми мирише на гранясало,може и от партидата да е било само,но не бих повторила за момента.
Може би е партида, аз съм вземала 2 пъти на промоция и е било наред.

# 193
Къде го гледате това? И аз ще дебна за промоция, но за момента само в Била съм го виждала и то на цена около 9 лв., което ме отказа леко. Smiley

# 194
  • София
Къде го гледате това? И аз ще дебна за промоция, но за момента само в Била съм го виждала и то на цена около 9 лв., което ме отказа леко. Smiley
И аз от Била, не е в момента на промоция.
Някой напред попита за хубаво масло, за него пуснах поста.

Общи условия

Активация на акаунт