Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 107 709
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Изобщо не ставаше за ядене. Sad

# 601
  • оттам, откъдето започва България
След като не ви харесва, защо не я върнете? Това в Кауфланд е възможно.

# 602
  • София-Младост
Не пазя касов бон и вече я хвърлих в кофата Simple Smile

# 603
Откакто регистрирам в играта на НАП касовите бонове, всички са ми под ръка при нужда. Simple Smile

# 604
  • Пловдив
С най-голямо удоволствие, но Кауфланд дори не ми е в квартала. С бебе и тригодишна няма шанс да отида да я върна.

# 605
  • до най-прекрасния мъж
Вземайте само оранжева Верея. Тя е най-добре откъм състав, от сигурен човек го знам.

# 606
adoration_, ако съм на твое място и аз не бих се разкарвала до магазина. На мен ми е на 50 м и затова си позволявам да го правя.

# 607
  • София-Младост
Вземайте само оранжева Верея. Тя е най-добре откъм състав, от сигурен човек го знам.
Тази вечер с такава правих една салата...нищо особено. На мен като вкус Боженци за сега най-много ми харесва, само че цената взе да скача.

# 608
  • София
  оранжевата беше по БДС,нали? Вече не знам с кое компромис да се прави. С млякото или пластмасата.На тези по БДС кофичките са от пластмаса PS, a  не РР,която е по-безвредна.

# 609
  • до най-прекрасния мъж
По БДС е, ползвам я за закваска. Иначе, купено не ядем, само домашно.

# 610
Във водата е имало бактерии, които от топлото са се развъдили. Има машини, вързани към водопровод, но повечето са с вода в туби, които един Господ знае кога и как се чистят и дезинфекцират.

Водата за кафето излиза с температура между 85 и 95 градуса....Какви бактерии?
Единственото, което би могло да е приемливо като обяснение е замърсяване на самия отвор, от който излизат напитките. Който пък е външен и реално всеки може да го замърси - някой гамен, някой от конкуренцията....

Вариант две, разбира се е, изобщо да не е от кафето. Но дамата звучи сигурна. Вероятно не е консумирала нищо друго в този ден.

# 611
  • до най-прекрасния мъж
Не всички бактерии умират при кратковременно излагане на висока температура. Има доста устойчиви щамове, които могат да предизвикат от чревни инфекции до менингит.

# 612
Не всички бактерии умират при кратковременно излагане на висока температура. Има доста устойчиви щамове, които могат да предизвикат от чревни инфекции до менингит.

И виреят в анаеробна среда? Може ли да дадеш пример? Интересно ми е, не се заяждам.

# 613
Една жабунясала и отлежала седмица на слънце туба с вода, даже и да мине на 85 градуса, не ми се вярва да е годна за пиене. Пък и ми прави впечатление, че кафето от автоматите никога не е вряло. Но не ми се иска да споря.

# 614
Препарат за измиване на чинии Фейри, грам не ми харесва, пени се, мирише хубаво, но използвам голямо количество, ако пък трябва да измия повече съдове, сигурно цялата бутилка няма да ми стигне, черна точка от мен, въпреки че бях чела, че доста хора са доволни и точно заради това го купих.

Общи условия

Активация на акаунт