Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 107 696
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Fairy Platinum е по-добро от обикновеното. Hug

# 616
  • до най-прекрасния мъж
Ешерихия коли си вирее прекрасно във вода. Не съм сигурна дали краткосрочно загряване до 85-90 градуса може да я изтреби. А и не е само тя, има и други бактерии, размножаващи се прекрасно във вода.

# 617
  • София
Ешерихия коли си вирее прекрасно във вода. Не съм сигурна дали краткосрочно загряване до 85-90 градуса може да я изтреби. А и не е само тя, има и други бактерии, размножаващи се прекрасно във вода.
Eшерихия коли умира при 60гр. /даже и при по-малко/, както и много други. Друг е въпроса, колко са били чисти чашите, да не мислите, че ги слагат с току-що измити ръце, а колко хлебарки ги лазят в машината... На мен ми стана интересно как се установи, че е точно от кафето, предвид, че е станало на черноморито, а там една хигиена има на всичко...

# 618
Кьопоолу от Кауфланд,в буркан,има вкус на пушек и нищо друго!!!

# 619
Препарат за измиване на чинии Фейри, грам не ми харесва, пени се, мирише хубаво, но използвам голямо количество, ако пък трябва да измия повече съдове, сигурно цялата бутилка няма да ми стигне, черна точка от мен, въпреки че бях чела, че доста хора са доволни и точно заради това го купих.
То беше много хубаво, докато зарибиха клиентите да го купуват. Развалиха го и наистина отива много количество.

# 620
Купувам Fairy от Турция,нищо общо няма с това,което се продава в България.Същото и с Perwoll,Omo,Lenor.Така дискутиранито геолокиране...Докато наберат клиенти произвеждат като за Западна Европа,като си наберат клиентите,започнат да произвеждат като за България.

# 621
  • София
Веднъж взех Fairy, но кожата на ръцете ми само дето не се нацепи! Не се научих с ръкавици... Само троша с тях!

# 622
Eшерихия коли умира при 60гр. /даже и при по-малко/, както и много други. Друг е въпроса, колко са били чисти чашите, да не мислите, че ги слагат с току-що измити ръце, а колко хлебарки ги лазят в машината... На мен ми стана интересно как се установи, че е точно от кафето, предвид, че е станало на черноморито, а там една хигиена има на всичко...
Ами не бях яла и пила друго и бяхме 4 човека. Само аз си взех кафе и след един час ме почна, а никой от другите трима нямаше никакви симптоми...та няма какво друго да е според мен. Машината беше насред алея, т.е. не беше свързана с водопровод та в тая теория с тубите вода има логика.
Не знам, аз никой не убеждавам да не си купува кафе от машина, но аз повече не смея.

# 623
Веднъж гледах как отваряха и зареждаха кафе автомата до офиса. Отвратително,никога непочистени отвътре,не от водата,ами нови щамове от всичко може да пропълзят.

Феъри много го развалиха, и на мен ми се напукаха ръцете.

# 624
Като сме на темата,ние вкъщи от поне 20 години не купуваме нищо друго за съдове,освен TEST GEL,нямам напукана или суха кожа,измива прекрасно,не са го развалили този гел и няма да го Simple Smile

# 625
Имаш късмет, че ти понася Тест гел. Аз преди години бях купила специално, за да тренирам едни мазни петна по дреха. Такива екземи ми станаха по ръцете, че накрая стигнах до кожен лекар. И повече не повторих. Явно имам непоносимост към някоя от съставките му.

# 626
  • Свищов
Препарат за измиване на чинии Фейри, грам не ми харесва, пени се, мирише хубаво, но използвам голямо количество, ако пък трябва да измия повече съдове, сигурно цялата бутилка няма да ми стигне, черна точка от мен, въпреки че бях чела, че доста хора са доволни и точно заради това го купих.
Ние само това ползваме. Много е икономично, а мием мнооооого съдове. Но го купуваме от магазин тип "левче".

# 627
Първият път, когато си купих Феъри платинум - мисля, че беше половин литър и мих с него почти цяла година. Сега си е едно обикновено веро. Последният път си купих немско веро на Фрош (със жабката) и съм доста доволна.

# 628
  • оттам, откъдето започва България
Аз също винаги си имам у дома Тест гел, но не мия редовно с него, повече го ползвам за петна по дрехите и за силно замърсени съдове и повърхности.

В една наша верига магазини заредиха от това сръбско веро https://www.emag.bg/pochistvasht-preparat-za-sydove-spin-ultra-p … /#product-gallery
и според мен е много икономично и мие перфектно. Минус е само ароматът - отново на лимон, но го преживявам.

# 629
Има едно белгийско веро Дрефт, което е невероятно, но го има само по магазините за паралелен внос. За съжаление ми закриха близкият магазин за препарати и се чудя откъде да си го набавям.

Общи условия

Активация на акаунт