Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 107 693
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Учудена съм за Фейърито, аз много го харесвам. Явно и него са развалили. Но Фрош-а също е добър, доста време го ползвах. А от Тест гела ми се белят ръцете.

# 631
А не миете ли с ръкавици? Аз все още не мога да нацеля кои домакински ръкавици издържат дълго. Тъкмо харесам някои и започнат да ги развалят.

# 632
Докато миех без ръкавици, ръцете ми постоянно бяха в екземи и трябваше да се мажа с кортикостероиди. Ползвам ръкавици като тези, които ползват зъболекарите. Другите са ми груби и нямам добра чувствителност към предметите, които държа.

# 633
  • София-Младост
И аз съм голям фен на Fairy...
не мия с ръкавици, освен ако не почиствам печката, че след обезмасител ми е гадно на ръцете, лигаво едно такова...но имам от тези по-дебелите домакински. Иначе това е гума, тя старее и от препаратите се прокъсва.

# 634
  • София
Ползвам вкъщи ръкавиците на Vileda, но понеже рядко се случва да мия на ръка, не знам колко са издръжливи.

# 635
Някои ми се късат за 3-4 дни само (мия всичко с ръкавици).

# 636
  • София
Мия с ръкавици единствено, ако имам маникюр, защото много бързо ми се бели лака. Иначе си мия без. Малко са ми сухи ръцете след това, но се мажа с крем и всичко е наред.

Повече няма да купя овесени ядки на фантастико от тяхната си марка FA, страшно горчат.

# 637
Аз няма да купя повече от сладоледите на клечка на Raffy, по конкретно шоколадов с глазура от бял шоколад. Представях си, че ще са нещо като Boss, но уви.

# 638
  • София /Абсурдистан
Хубави ли са нещата на СБА? Има такъв магазин относително близо до нас, но по принцип не купувам яденета от топла витрина, въпреки, че добре изглеждат. Не смея да купувам и месо или риба от тях, че няколко пъти като влизам така вони целият магазин на развалено, че гледам само опаковани неща да купувам от тях.
Ами като на всякъде, като цяло е евтин магазин. То на топлата витрина си зависи и от готвачите, явно тези при нас бяха много добри, жалко че се изнесоха. На тяхво място дойде Билла и пълна скръб им е витрината.
Аз когато се наложи да мия, правя го с медицински ръкавици, но откакто мия с течен препарат за съдове на Бочко, може и без ръкавици. Прекрасно измива и не наранява кожата изобщо.
Оранжевата Верея е по стандарт и става.
Купувайте си Добротица по стандарт, много е добро млякото, както и сиренето им по стандарт, докато не са ги развалили и тях   Simple Smile

# 639
  • София
CBA е невероятно долнопробен магазин. Неведнъж в миналото съм връщала вмирисани меса в срок и тн. Винаги мирише като на.....старо, запустяло, вехто. Не, не и не.

# 640
  • София
Във всичките има магазини мирише ужасно от входа още. Не мога да повярвам, че още съществуват. Т маркет, Про маркет и СБА са под общ знаменател, за мен.

# 641
Проверих - оказа се, че моето сирене Верея е в синя опаковка, не е по стандарта. Ще опитам Добротица, ако няма, не знам вече какво да купувам.

# 642
  • София
Ние харесваме от Лидл, Родна стряха от краве и биволско мляко. Колко е истинско, не знам.

# 643
  • София
На пазарчето в Красна Поляна при нас има една млекарница Костадинови. Малеее, какви продукти! Киселото мляко е с каймак, хора! Свети Илия се казва млякото и е....абе, истинското си е истинско. Ако имате път насам, задължително го вижте магазинчето.

# 644
Аз мия със гумени ръкавици от ДМ, 2бр. Двуцветни, около 2.50 струваха.

Общи условия

Активация на акаунт