Какво повече НЯМА да купя - тема 13

• 107 689
  • 727
  •   1
Отговори
# 645
Евтините гумени ръкавици за нищо не стават. Непрекъснато се карам с ММ да не ги купува. Аз си купувам на Виледа и ми траят много повече от останалите, примерно по 2 месеца при положение, че мия непрекъснато и много използвам Доместос.
СБА и на мен не ми харесва, но за съжаление това ми е единственият по-голям магазин в квартала, който мога да достигна пешеходно. Не винаги ми се търчи до големите вериги за нещо дребно

# 646
Аз също мия постоянно, вкл. със Доместос и един чифт нося 2 месеца от тези на ДМ. Peace

# 647
  • София
Като казахте Доместос - не бих купила повече и го спрях тотално. Няма такава химия и отрови, миризмата е изключително силна. Кел файда за ръкавиците като го вдишвате.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2018, 18:04 от Петенце

# 648
  • София
Като казахте Доместос - не бих купила повече и го спрях тотално. Няма такава химия и отрови, миризмата е изключително силна. Кел файда за ръкавиците като го вдишвате.
+1 Аз предпочитам със спирт да изчистя отколкото с това , а имам и непоносимост към белина.

# 649
Аз мия със гумени ръкавици от ДМ, 2бр. Двуцветни, около 2.50 струваха.
И аз съм много доволна от качеството, а и на външен вид са много хубави

# 650
Никога повече пяната за котлони,фурни и тн. от ДМ,обаче пък я ползвам за плочки,мивката...Добре е Grinning

# 651
Ще ме зарибите по тия ръкавици от ДМ
Никак не обичам и аз миризмата на Доместоса, но си има неща, които само той чисти. Как ще измиеш мивката със спирт?

# 652
Някои ми се късат за 3-4 дни само (мия всичко с ръкавици).
ДМ имат тяхна марка ръкавици. Изхвърлих опаковката, но като попитате, сигурно ще Ви кажат. Продават се по два комплекта в опаковка, струват 2.99. Три размера са. По- издържливи не съм случвала.

# 653
Да не се излъжете да си купите от Лидл ръкавици, тяхна марка. По-некачествени не съм виждала. Също бяха по 2 чифта, най-напред лепнеха, непрекъснато им слагах талк и много бързо се скъсаха.

# 654
  • София
За който се впечатлява от мляко с каймак, в много млека каймака отделно се добавя.

# 655
  • София
Когато млякото ми се е вкиснало на втория ден, имам основание да смятам, че е истинско. А и имам щастието да съм яла като дете домашно кисело мляко и много добре познавам вкуса му. Затова препоръчвам тази млекарница.

# 656
Когато млякото ми се е вкиснало на втория ден, имам основание да смятам, че е истинско. А и имам щастието да съм яла като дете домашно кисело мляко и много добре познавам вкуса му. Затова препоръчвам тази млекарница.

истинското мляко не вкисва за 2 дни, обаче. иначе може и да е добро млякото - не съм го пробвала. а продуктите с калциев ди/хлорид ли са?

# 657
  • София
Ще ви излъжа, ще погледна, обещавам и ще пиша. Даже ще ви го снимам. Всичките продукти на тази млекарница са от Родопите, винаги имат страшно много работа, защото са им на прилични цени и наистина наподобяват едновремешните. Пробвала съм и яйцата им, кашкавал, пилешки кюфтета, които твърдят, че е от тяхна ферма месото и вътре има само натурални подправки, купувала съм сирене, което пожълтяваше точно както домашното. Не твърдя нищо на 100%, защото аз самата няма как да съм сигурна кое, как и защо, но до този момент няма нещо, от което да не съм доволна.

# 658
Каймака не е гаранция. Аз си правя понякога домашно мляко и невинаги става каймак. Зависи от масленост, как си го сварил, как си го налял дори в буркана. Бор-Чвор също правеха мляко с "каймак", но се съмнявам в техните продукти да е истинско. Домашното ми мляко вкисва различно - понякога и пет дни си стои, зависи от закваска, температура в хладилника, дори годишно време.

Никога повече ръкавици от Лидл и козметика от Лидл Sad Не само тяхната марка, ами ми се струва, че и другите или не са съхранявани правилно, или си пробутват лоши партиди точно там.

Аз за мивки обикновено мия с обезмаслител, но Медикс не става. С него съм чистила замърсени шкафове, но като обезмаслител хич не ми харесва.

# 659
  • София
Цитат
Никога повече ръкавици от Лидл и козметика от Лидл Sad Не само тяхната марка, ами ми се струва, че и другите или не са съхранявани правилно, или си пробутват лоши партиди точно там.

имам един крем за лице Cien така грозно мирише че вчера го изхвърлих

Общи условия

Активация на акаунт