Звездни компромати - 365 част

• 90 282
  • 753
  •   1
Отговори
# 315
Същинса барби, Светлето.

# 316
  • До морето
Е, каква пък толкова звезда е Поли Генова? Знам я откак се помня, все е навряна някъде по предавания, много талантлива, много голяма певица- а за 20 години кариера има 4 песни на кръст.  Все съм се чудила какъв ментор може да е тя за младите изпълнители и какви съвети може да им даде за успешна кариера?

# 317
Мисис Свят 2018 загинала в катострофа с... такси.
https://m.fakti.bg/world/307588-misis-svat-zagina-v-zverska-katastrofa

Поли Генова е от тия, дето веднъж застанали в прожекторите (щото с Бон-бон от малка е в тези среди), не ще да се откаже, нищо че няма какво да покаже. Посредствени песни и гласови възможности, някак не може да блесне, да изпъкне, да впечатли. Просто... едно нищо, НО много държи да не освобождава пространството за някой истински талантлив. Напушената и пренавита веселост е дразнеща. А най ми е дразнеща откакто изигра кофти сценката с дъщерята на Екимова на кастингите за Гласът. Аман от нея. Тя ще е от тия дето и от хладилника ти очакваш да изскочат. Вечно ще е някъде в нещо, ама ще се води певица. А тя реалити шоу гърла. Очаквам да се примъкне в Къртици Брадъри и всякакви там риалитита.

Последна редакция: вт, 05 юни 2018, 08:14 от Jelly Bean

# 318
  • На ръба..
Джордж и Амал Клуни на разходка със скутер

Скрит текст:

# 319
Оффффф,моля,кажете ми,че това жури на Гласът се пенсионира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И без тва средната им възраст е 89 години...................................................

# 320
Снимката на Нора е ужасна,позата,обстановката,хаоса ...как качват такива кадри?!

Пълен отврат!

# 321
Оффффф,моля,кажете ми,че това жури на Гласът се пенсионира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
И без тва средната им възраст е 89 години...................................................
Sweat Smile

# 322
# 323
# 324
  • София
Тя го каза на финала на Капките, но не каза чак такива подробности.

# 325
Хаха, ако тоя е сексимвол, да повярва човек, ама нямам сили да се вържа. Друга е причината, не ще да е брата на "Салвадор" Дали (повече на негов брат прилича!).

# 326
"'Изкусителката от Пазарджик се е отдала на страсти с минаващия за сексимвол Велислав директно зад сцената на шоуто. Това не е останало скрито за екипа, а оттам е стигнало до ушите на измамения годеник.'"

страшна статийка....

# 327
Може да компенсира с нещо друго и слуха да се е разчул Grinning
На мен ми е симпатичен.

# 328
Важно е, че Халваджиянови спретнаха шоуто си. Догодина сигурно някое погребение ще излъчат.

# 329
Сакън! То вече верно ще измре народа от тъпотиите на Рачков, ама дано не се... закопат чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт