Звездни компромати - 365 част

• 90 127
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
На мен Катрин В. ми е симпатична. Позитивна, със собствено мнение, една такава - лъчезарна. В лицето не е типичната красавица, ама очите ѝ - усмихнати. Има страхотно тяло!

"Не е типична красавица" ще рече човек,че все пак обекта е симпатичен...  А то цЕл койот братче.

Галена в новия й клип :
Скрит текст:

Пее " дай ми,дай ми любов" , някой да й каже,че си проси ч*кане, та да не се мъчи с това очакване на Любов....
Dizzy Face да бе....
Вие виждате ли това, което виждам и аз😱

Виждаме, виждаме! 😱

# 496
# 497
https://www.youtube.com/watch?v=jkPbBXKZFfM
Казват, че оттук е копирана песента на Галена. Има прилики.

Сега с телесни гащи ли е или по ....?

# 498
https://www.youtube.com/watch?v=jkPbBXKZFfM
Казват, че оттук е копирана песента на Галена. Има прилики.

Абе, има признаци да е с телесни гащи, ама знае ли човек?

# 499
То па оставаше и да не е!
Скрит текст:

Горката детска играчка. Мечето вече никога няма да е същото в представите ми...

# 500
Точно пък тая мечка Николета колко пъти я е осквернявала  Joy

# 501
Е от там тръгна, та сега вече... Край! Тя поне на снимка само, някак си спестен ми беше акта на оскверняване. А тука... направо очаквах нещо да ме опръска в края на клипа. Пфу!

# 502
  • Пловдив

Божинката много ме яд в какво се превърна, а беше добър някога....

Все още е добър.
Е, да, във футбола не точно, но е душа човек, раздава се, помага на всеки, който му е звъннал за помощ.
Харесвам го аз Simple Smile душичка голяма е, драмата в живота му е, че много обича женички ...

# 503
Е колко да е класна Галена, аз съм я виждала да се отърква гнусно в клиенти  в заведение.

# 504
Ивет Лалова е най-чаровната ни звезда. Heart Eyes Страхотна е. И ми оправи вкуса от недоразумението с плюшените играчки.

# 505
  • Once there was a Hushpuppy...
Е от там тръгна, та сега вече... Край! Тя поне на снимка само, някак си спестен ми беше акта на оскверняване. А тука... направо очаквах нещо да ме опръска в края на клипа. Пфу!

hahaha hahaha hahaha
Така, така.....точно Sick

А, на Корайма що така й бЕга фотошопа нещо Thinking

# 506
  • Rock & Roll feeling ...
Е колко да е класна Галена, аз съм я виждала да се отърква гнусно в клиенти  в заведение.
Никога не ми е била класна, да не казвам,че със всичките си претенции и пара хвърлена по имидЖ, пее по сюнети.

Ивет има страшен задник и преса. В лицето не ми е красива,но тялото е уоу!

# 507
Сега Кристин ще става "инста" звезда или? Без извинения, пожелавам от цялото си сърце това младо прекрасно момиче да се възстанови и да има щастлив живот! Но какво знаехме за нея преди катастрофата, за която вероятно нямаше и да разберем, ако не участваше друга млада "звезда"?

Вачева е потресаващо грозна по моите лични естетични виждания, но трябва да призная, от това което съм чула от нея - тъпа не е.

Тя си е инста звезда. Над 70 хиляди са я последвали. Била си активна и популярна в нет-а и преди инцидента. Грозно е да бъде обвинявана, че се "възползва" от състоянието си.
https://www.instagram.com/christineilieva/

# 508
1-2 трола изпълзяха тук напоследък...

# 509
А и да се възползва, какво от това? Вдигането ѝ на крака е струвало ужасно много - и пари, и болка и загубени позиции. Никой не е длъжен да я следва в инстаграм и да гледа реклами ако не желае. Въпреки че аз не виждам да рекламира нещо. Предпочитам да гледам красиво момиче как се бори с живота пред недоразуменията с навряните бански.

Общи условия

Активация на акаунт