"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 191
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Искам да попитам тази малката точица където е на Т и е бледа розова означава ли че е положителен или е отрицателен тест БЛАГОДАРЯ предварително.Не мога да кача снимка да покажа не ми позволява нещо

# 586
Ами ако теста е положителен, би следвало да има розова чертичка, а не точица. Просто направи нов за да си сигурна . Успех Simple Smile

# 587
  • София
Какъв тест сте правила уточнете? Пробвайте все пак да прикачите снимка. Ако е ШурЧек теста наличието на цветна линия Т, в комбинация с линия С показва бременност. Но с тази точка, която ви показва нямам идея.

# 588
  • Варна
Изчакай 1-2 дни и повтори теста. Ако беше чертичка щях да кажа, че си бременна , но точка ... не мисля че теста е “читав”. Успех !

# 589
Здравейте! Много се извинявам но искам да попитам нещо! На 2 Август имахме полов акт с приятеля ми и Той свърши в мен! Искам да попитам колко голям е шансът да забременея при положение, че тогава бях във цикъл? По принцип ние нямахме намерение това да се случва, но ето че се случи! И се вълнувам и се притеснявам, защото съм едва на 17 години!!! Благодаря ви предварително!

# 590
  • Варна
Здравейте! Много се извинявам но искам да попитам нещо! На 2 Август имахме полов акт с приятеля ми и Той свърши в мен! Искам да попитам колко голям е шансът да забременея при положение, че тогава бях във цикъл? По принцип ние нямахме намерение това да се случва, но ето че се случи! И се вълнувам и се притеснявам, защото съм едва на 17 години!!! Благодаря ви предварително!

1. Има много редки такива случаи и те са изключение.
2. Има си ред на нещата. Жената може да забременее по време на овулация, която не мисля че трябва да ти казвам кога е при положение , че си на 17 години вече и водейки активен полов живот трябва да си наясно с тези неща .
3. Не е много сложно , като правите секс и не искате деца има средства , известни на всички като ПРЕЗЕРВАТИВИ! Първо, че те пазят от бременност , второ предпазват от полово предавани болести и различни бактерии.

Моля ви , бъдете отговорни хора. Пазете здравето си. Да правиш секс , по време на цикъл и то без презерватив ми звучи доста безотговорно от гледна точка на хигиена и здраве !

И за да си спокойна - хиляди жени , с години следят овулацията си и не могат да заченат толкова лесно , та по време на цикъл да не казвам до къде спада шанса !

Съжалявам , ако съм била груба , но другия път мислете преди да правите каквото и да било !

# 591
Тестът е на Sure Check. Не ми позволява да се качи снимка изписва ми че в момента услугата е спряна да опитам по късно направих си още 1 тест а на него има две чертичка и там едната е бяла а другата червена а на първия тест имаше половин чертичка бледо розова

# 592
  • София
Тестът е на Sure Check. Не ми позволява да се качи снимка изписва ми че в момента услугата е спряна да опитам по късно направих си още 1 тест а на него има две чертичка и там едната е бяла а другата червена а на първия тест имаше половин чертичка бледо розова

Всичко, което ми казваш клони към невалидни тестове.... Теста за бременност се прави сутрин , а не 24/7. Пробвай друга марка и си следвай инструкциите на теста. Теста важи само до 10-тата минута от там нататак резултата не е верен.

# 593
  • Варна

Възможно е , ако двата теста са на една и съща марка и от една аптека , да са от проблемна партида. Моя съвет е да отидеш до аптеката и да си купиш два различни теста , дори една обикновена лентичка от 60ст ще ти свърши по -добра работа, но си направи теста утре сутринта .

# 594
Така и ще направя, чакам да минат 15 дни Simple Smile

# 595
Всъщност и от 14 дни вече ми закъснява реших да си направя тест и го изчаках 7 мин и го отворих да вися резултата и имаше на Т половин точица розова а на втория тест имаhttps://ше 2 бяла линия една червена и бяла на С явно трябва да си взема др тест утре сутринта и да го направя прочел тестовете и двата са на една и съща марка която ползвах.

# 596
  • София
Качи снимките някъде и дай линк в темата.

# 597
  • София

Колко голям е шасът никой не може да ти каже нито гарантира нищо. Много безотговорно, че е свършил в теб, а още по-безотговорно е, че не сте ползвали презерватив! Ти като една млада жена трябва да знаеш за всички половопредавани болести и рисковете, който можеш ТИ ДА ПОНЕСЕШ ( ПАК КАЗВАМ САМО ТИ ) ако ти ги навлече на главата.
 Не виждам за какво се вълнуваш.. Да имаше дете на тази възраст не е лесно, то изисква страшно много грижи. Момичетата като теб на 17, трябва да си мислят за образованието и да си гледат живота, а не деца да ми дундуркат! Винаги слагайте презерватив и си пази твоето здраве, защото то ти е най-ценното.

# 598
Ти да нямаш предвид 15 дни закъснение?!

# 599
И аз този месец следя овулацията,дано скоро видим две чертички, с първата бременност изобщо не съм следила овулация,ама сега...Успех на всички чакащи две чертички дано ги видят скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт