"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 191
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Ох момичета и този месец не е моя Sad . Днес лелката ме навести, толкова се надявах , но уви. Следващия месец ще пропуснем, тей като мм е в командировка в датите около ОВУ . А следващата ОВУ се пада на рождения ми ден през септември 😀😀. Успех на останалите , дано видим много положителни тестчета 🙏

# 571
Ох момичета и този месец не е моя Sad . Днес лелката ме навести, толкова се надявах , но уви. Следващия месец ще пропуснем, тей като мм е в командировка в датите около ОВУ . А следващата ОВУ се пада на рождения ми ден през септември 😀😀. Успех на останалите , дано видим много положителни тестчета 🙏

Е, това че ММ е в командировка не значи, че трпябва да пропускаш Grin

Шегувам се, успех следващия път!

# 572

Здравей, Съжелявам за теб. Аз този месец също следя овулация и чакам с нетърпение хубава новина и вест. На теб ти пожелавам с цялото си сърце за рождения ти ден да си направите най-прекрасния подарък едно бебче. Пожелавам ти много здраве и късмет.

# 573
Здвейте. Искам да споделя с вас моя случай.
Последния ми цикъл беще на 09.07, с партньора ми бебеправихме на 26.07, очакваше се следващия цикъл да е на 06.08 но ми подрани и ми зацапа на 03.08 и така 2 дена, после си беше нормално 1ден днес също само цапа т.е. само на хартията когато ходя до тоалетна. Та възможно ли е да съм бременна? За тест ми е още рано, знам, че трябва да минат поне 15 дни, а на този етап едва ли би могло да има симптоми.

# 574
# 575
Последния ми цикъл беще на 09.07, с партньора ми бебеправихме на 26.07, очакваше се следващия цикъл да е на 06.08 но ми подрани и ми зацапа на 03.08 и така 2 дена, после си беше нормално 1ден днес също само цапа т.е. само на хартията когато ходя до тоалетна. Та възможно ли е да съм бременна? За тест ми е още рано, знам, че трябва да минат поне 15 дни, а на този етап едва ли би могло да има симптоми.
Щом е трябвало да ти дойде днес не е рано за тест. Напротив. Успех Simple Smile

# 576
Нека по опитните ти дадат съвет.  Аз само мога да ти стискам палци и да ти пожелая да видиш две чертички на теста. Нека господ те дари с рожбичка. Аз също мечтая и работим за бебче.

# 577

Откакто бебеправим, всеки месец така ми зацапва в началото и в края на менструацията. Мисля, че не е бременност, но при всеки е различно.

# 578
  • София
Като има цикъл, бременност няма. Всичко ми звучи като редовния цикъл.

Все пак ние не можем да ти забраним да направиш тест ако си решила.

Направи каквото сметнеш за добре Simple Smile

# 579
Променливото време също оказва влияние. На мен днес сутринта ми дойде , сега е на свършване, не знам какво да си мисля. АГ ми е в отпуска, а при друг сякаш не искам . И е розово не както обичайно 🤦🏼♀ Ще видим как ще издържа до другата седмица.

# 580
На мен ми беше така миналия месец започна със запазване и на др ден и ми дойде нормално . Този месец само болките получавам , чакам всеки момент да ми дойде , за съжеление . Успех на всичко Simple Smile

# 581
  • Варна
Закъснели сте с опитите според мен. На 26-ти овулацията вече би трябвало да е минала, щом си чакала М на 6-ти август.

# 582
Закъснели сте с опитите според мен. На 26-ти овулацията вече би трябвало да е минала, щом си чакала М на 6-ти август.
Ами всъщност не съм следяла кога съм в овулация, с първата си бременност също не съм. Запомних само дата на евентуално зачеване, за да си направя тест 15 дена след това, дори не бях чакала закъснение просто го направих. На 5г е вече и е време за второ. Стори ми се странно ,че сега продължи само 1 ден обилно кървене, обикновено е около 3/4 дни и още толкова по- оскъдно. Дано реших да пиша тук, ако на някой му се е случвало нещо подобно. На ясно съм, че "цветна бременност" не е медицински термин, но аз самата съм се родила така а майка ми е разбрала за мен в 5-я месец

# 583
  • София
Redkiss - просто купи си един тест и го направи, така ще се успокоиш.
От 26-ти до днес са минали достатъчно дни да отчете тест ако има бременност и братното - ако няма.

Хвани, направи го и се успокой след резултата. Няма нужда да ни убеждаваш нас, че имаш нужда от тест, просто направи Simple Smile

# 584
Redkiss - просто купи си един тест и го направи, така ще се успокоиш.
От 26-ти до днес са минали достатъчно дни да отчете тест ако има бременност и братното - ако няма.

Хвани, направи го и се успокой след резултата. Няма нужда да ни убеждаваш нас, че имаш нужда от тест, просто направи Simple Smile
Подкрепям, направи си тест и си отговори на въпросите, които те терзаят.

Общи условия

Активация на акаунт