"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 130
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Да от 12 ден на спиране на кървенето. Не съм много компетентна от скоро се интересувам от тия неща и не знаех че е толко сложно.. 4 дни ми продължава кървенето ако така ще те улесня и да 25дни е цикъла. Извинете ме момичета Sad

# 406
То продължителността на менструацията не е важна.Ако цикълът ти е 25 дни значи овулацията ти се пада на около 12/13 ден от началото на кървенето,а не от края му,но за всеки случай ползвай тестовете,за да я засечеш най-точно.Направи си тест сутрин с първа урина,за предпочитане шуърчек.Прочети и първата страница на темата и общо взето чети повече на тази тема щом си решила да имаш дете.Упех! Simple Smile

# 407
Да от 12 ден на спиране на кървенето. Не съм много компетентна от скоро се интересувам от тия неща и не знаех че е толко сложно.. 4 дни ми продължава кървенето ако така ще те улесня и да 25дни е цикъла. Извинете ме момичета Sad

Всяка жена, която има менструация, би трябвало да знае как се броят дните от месечния цикъл. Дните се броят от първия ден на менструацията, т.е. от деня на започване на кървенето. Колко продължава то, няма никакво значение по отношение на овулацията, фертилния прозорец и изобщо по отношение изчисляването на дните от месечния цикъл. По-просто казано-няма значение колко дни кървиш.

При цикъл от 25 дни, овулацията настъпва рано-между 9ти и 13ти ден. В твоя случай, овулацията е била някъде между 27.06 и 01.07. Тестовете за бременност могат да отчетат бременност между 12 и 14 дни след О, т.е. към днешна дата, тестовете за бременност ще отчетат вярно.

# 408
Здравейте на мен трябваше да ми дойде днес правих тест сутринта но нищо дали е възномжно да не е отчело😊

# 409
Попринцип всичко е възможно. Simple Smile Ако си засичала овулация на 12ия/13ия ден след нея вече би трябвало да отчете.

# 410
Овулацията ми беше на 9 ти

# 411
  • Варна
На 9-ти? Преди седмица? Как тогава е трябвало да ти дойде вчера? Първо, 6 дни след овулация няма тест, който да отчете и второ толкова къса лутеална фаза не е нормална. По-скоро имаш още време до МЦ.

# 412
Понякога се чудя как ги правите тези сметки Rolling Eyes

Очакваш менструация около 24.07, щом О е била на 9ти. Тест най-рано може да отчете около 21.07.

# 413
Здравейте нождая се от помоща ви закъснява ми с един ден нямах търпение направих тест и положителен с бледа черта веднага отидох на лекар но много рано и нищо не видя изпратиме на кръвен тест и в него пише Резултат 229,56 ДГ-0 ГГ-5  Пато-H какво означава бременна ли сам или не !Благодаря !

# 414
Няма ли на резултатите от кръвния тест скала, която да ти казва коя стойност какво означава?

# 415
Здравейте нождая се от помоща ви закъснява ми с един ден нямах търпение направих тест и положителен с бледа черта веднага отидох на лекар но много рано и нищо не видя изпратиме на кръвен тест и в него пише Резултат 229,56 ДГ-0 ГГ-5  Пато-H какво означава бременна ли сам или не !Благодаря !
Бременна си, честито! bouquet

# 416
Няма ли на резултатите от кръвния тест скала, която да ти казва коя стойност какво означава?

Има, ама тя се нОждае от помощ, защото като я гледаш как пише, не знам може ли да чете!

Бременна си, върни се и прочети първия пост на темата, много систематизирано е описано кога какво ✌

# 417

Здравейте, това може ли да е изпарителна линия? Първият тест е направен 3 дни преди МЦ в него също има хипер бледата черта, а вторият 2 дни преди МЦ. Днес също направих 1 ден преди МЦ и е същата черта като вторият. Какво мислите? Дали може да има бременност или са изпарителни? Благодаря

# 418
Според мен е бременност,но направи още един на 1 ден закъснение.

# 419

Здравейте, това може ли да е изпарителна линия? Първият тест е направен 3 дни преди МЦ в него също има хипер бледата черта, а вторият 2 дни преди МЦ. Днес също направих 1 ден преди МЦ и е същата черта като вторият. Какво мислите? Дали може да има бременност или са изпарителни? Благодаря
Първия тест,преди четири години,  който направих 2 дни преди Менструация, беше същия и втората чертичка беше също тоооолкова бледа, едва я виждах, дори мислех, че си въобразявам. Ден след закъснението правих тест Престо и си се появи ясна втора черта.
Според мен си бременна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт