"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 38

• 68 243
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Само да кажа, че аз имам 2 бременности с направени тестове на обяд и следобяд. Дори с втората бременност направих теста в деня в който трябваше да ми дойде, беше за 1.65лв и показа още на 20 секунда 2 чертички.

Успех на всички копнеещи за бебче Simple Smile

# 601
Ти да нямаш предвид 15 дни закъснение?!
И аз останах с такова впечатление и се озадачих,  при 15 дневно закъснение бременността, ако я има,  ще се види и на ехаграх,  камоли на тест.

# 602
  • София
Aма какво закъснение 15 дни  при положение, че Redkiss казва, че й е подранил цикъла, но е бил по-слаб от обикновено - вместо на 6ти е дошъл на 3ти?!
Да направи тест, за да се увери, че не е бременност. Ако пък е бременна и така кърви, няма да е лошо да си посети лекаря си мисля аз Thinking

Последна редакция: ср, 08 авг 2018, 10:43 от ~Лорелай~

# 603
Тестовете за бременност отчитат по всяко време на деня. Препоръчително е да се правят сутрин, само ако е много много рано, напр. 11-12 дни след О за да е по-сигурно. При 15 дни закъснение, ако има бременност, стойностите на ЧХГ са достигнали поне 4 цифрено число и втората черта ще излезе на секундата и ще бъде по-тъмна от контролната. Това, разбира се, ако закъснението е изчислено правилно.

# 604
Благодаря за отговорите!!! Все пак се притеснявам!!! Simple Smile Frowning1

# 605
Aма какво закъснение 15 дни  при положение, че Redkiss казва, че й е подранил цикъла, но е бил по-слаб от обикновено - вместо на 6ти е дошъл на 3ти?!
Да направи тест, за да се увери, че не е бременност. Ако пък е бременна и така кърви, няма да е лошо да си посети лекаря си мисля аз Thinking
И аз това се опитах да обясня, че изчаквам 15 дни след рисковия акт да направя тест, който едва тогава би могъл да отчете евентуална бременност. Повода за притеснение е М която ми подрани и не беше както подобава. Цикълът ми варира от 25-33 дни предполагам овулацията също, защото не я следя и след всичко, което изчетох за жени забременели малко преди или след М, реших да се допитам. Знаете не е много добре, ако има бременност и кървене. Знам също какво и кога трябва да направя, но всичко с времето си. Исках само да споделя с вас терзанията си докато чакам, (споделения товар е по лек и се извинявам, съм натоварила някого) и някоя с подобни да се включи и сподели опит Simple Smile

# 606
 Здравейте, трябваше  да ми дойде преди три дни, но имах само леко кафеникаво зацапване, което днес почти го няма. Предстои ни море и се чудя, кога най-рано мога да си направя тест?

# 607
  • София
Здравейте, трябваше  да ми дойде преди три дни, но имах само леко кафеникаво зацапване, което днес почти го няма. Предстои ни море и се чудя, кога най-рано мога да си направя тест?

Щом има закъснение, вече всеки тест би засякъл бременност. Успех и дано резултатът е каквото искате!

# 608

Щом има закъснение, вече всеки тест би засякъл бременност. Успех и дано резултатът е каквото искате!

Много благодаря, не знаех, че може веднага да се хване. Веднага тичам за тест, много го искаме, дано да е станало!

# 609
  • Варна

Бягай за тест и дано да видиш чакания от теб резултат !

# 610
Здравейте, Simple Smile утре трябва да ми дойде МЦ, но днес направих три теста и на трите се вижда бледа втора черта. Гърдите ме болят, както и яйчниците, така сякаш ще ми идва. Нормално нали утре е датата. Има ли други мами, които са имали подобни моменти.

# 611
Дай снимки на тестовете да видим втората черта.
Иначе да, възможно е. Симптомите на ПМС и бременност в началото са съвсем еднакви

# 612
Здравейте, Simple Smile утре трябва да ми дойде МЦ, но днес направих три теста и на трите се вижда бледа втора черта. Гърдите ме болят, както и яйчниците, така сякаш ще ми идва. Нормално нали утре е датата. Има ли други мами, които са имали подобни моменти.

Значи тестовете са положителни и си бременна. Да, симптомите са съвсем нормални за ранна бременност.

# 613
Момичета никога не съм си мислила ,че ще задам този въпрос . Днес е датата , която трябваше да ми дойде имам всички ПМС , но ето го теста ?

http://prikachi.com/images.php?images/112/9382112u.jpg

# 614
  • Пловдив
Galina Hristova, честито и лека бременност! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт