За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 64

• 36 926
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
Пищят ли вашите бебета? Моята на 4м и половина пищи, та чак на крясък го докарва. hahaha
За красотата не сте ли чували, "от моето гардже, по хубаво няма". Mr. Green

Изпробва си гласовите възможности.Моята бебка като беше на 4+ с баща й ,й казвахме- "малката косатка",звуците бяха едно към едно Simple Smile

# 301
Моята на 3м пищи, ръмжи, пее си "ааа", "ууу", докато междувременно си бърка в устата и накрая се изнерви нещо и се разреве. Rolling Eyes

# 302
Нашето пъпче е идеално оформено. Добре са го кръцнали в Токуда.

Ако ще се цедиш често - двойна на Медела. Ако ти идва повече като пари, пак Медела мини електрик ✌

И моят е креслив, особено сутрин в 6-6.3б
0. Така ми казва, че е готов за игра Stuck Out Tongue

А колко е красив и изписан, и умен, и с прекрасни очи, и хубави коси, и най-най-най Stuck Out Tongue Closed Eyes пасти да ядете.....
/ай стига сме ги хвалили, пак ще заминат 5 страници спорове и спам/

# 303
Глас за Медела.

Гимнастика правих редовно до към 5-6 месец. После стана много подвижна и сама си правеше гимнастиката. Смятам, че допринесе много за моторното ѝ развитие.

# 304
Моят от втория ден при къпането в болницата вдигаше болницата с рев,всички бебета го следваха,даже и тези в кувьозите разреваваше.От тогава му остана сутрешния вик,баща му вика индиански вожд че бил.Има еволюция де,от месец е пронизващ писък,не знам какво да очаквам.И най забавното е че е всяка сутрин в 5 най късно 6 и като отида в стаята почва да се смее,мята крачета и ръчички и иска да го занеса на неговия си кът.И там се почва игра,кълбета и по някое време се сеща че трябва и да се яде и за секунди почервенява и почва да пищи от глад.

# 305
Боги минаваше през различни етапи. От агу, през привикване, после крещене. Сега сутрин към 7 ч ми вика от кошарата си " ей, ей" ама аз се правя, че не го чувам . Пее си по бебешки и след около 30 Мин заспива да си доспива. И сега крещи , но по- малко. Сега е на етап опит да каже нещо, но нищо не излиза Wink

# 306
Моят синковец още не пищи, но всяка сутрин в 6 започва да се напъва да ака и грухти като прасенце 😁

# 307
Ох, толкова откровено се пънат Wink и как си пръцкат без притеснения

# 308
Моят пърди като кон.И докато спи.Къв срам съм брала докато имаше колики,разхождам го и спи и изведнъж цяла серия и хората наоколо чак се обръщат,доста звучни бяха 😁
Тези които се цедят,кога спирате?Като омекнат,спре да тече/капи или и след това?Консултантка ме посъветва по 5 минути насухо след като спре да капе,но рядко издържам.

# 309
  • София
Цеденето на сухо е за стимулиране.

# 310
На сухо боли,  не мога да издържа.

# 311
Аз цедях и на празен ход за стимулиране.

# 312
Ох и моя как си пръцка и най-лошото е че и мирише. Като сме в асансьора с някой друг все се моля да не се изпусне, че ще ароматизира стабилно Grinning

# 313
Хах и моето така. И лного обича да се орига особено в помещение с много хора - нахпимер в магазина, пред лекарския кабинет.... и естествено когато е тихо, да да го чуят всички Joy

# 314
  • Велико Търново
Хахаха това с оригване то ми е познато, дори и часове след ядене ако е на ръце и пред "публика"  си се оригва звучно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт