За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 64

• 36 934
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
  • София
За афти и херпеси сме ползвали две неща, и от двете съм много доволна - скъпият вариант е Генгигел бейби, по-евтиният - Афтекс. В общи линии образуват филм върху херпеса/афтата, за да не се дрази и да мине по-бързо (Генгито има и хиалуронова киселина (ако уцелих правописа  Embarassed))

# 286
Нека си хвалят майките бебетата, не се дразнете на това.
 Аз знам със сигурност, че една от нас тук има изключително красиво бебче - като Снежанка е... Елдорадоо, ти къде се скри?
Аз крия моето бебе, не искам да го коментират, въпреки че непознати помежду си хора употребяват една и съща дума  за него - изписано.
 Мен много ме притеснява пъпчето, че е много грозно и с едно бобче по-средата, и ще търся детски хирург да обсъдим как да го оправим.

# 287
Нека си хвалят майките бебетата, не се дразнете на това.
 Аз знам със сигурност, че една от нас тук има изключително красиво бебче - като Снежанка е... Елдорадоо, ти къде се скри?
Аз крия моето бебе, не искам да го коментират, въпреки че непознати помежду си хора употребяват една и съща дума  за него - изписано.
 Мен много ме притеснява пъпчето, че е много грозно и с едно бобче по-средата, и ще търся детски хирург да обсъдим как да го оправим.

И моя пъп е грозен с бобче, пък ме взеха за жена Joy спокойно, ще го скрие с обица като порасне Stuck Out Tongue Winking Eye

# 288
Ау, обица - ньие!
Трябва да оправим пъпа, че мой да иска да става манИкенка детето, от Ангелите на Виктория Сикрет.

След раждането май много съм вдигнала диоптъра. След колко време мога да правя контроли за цитонамазка, очен, да вадя мъдрец, на мамолог?

# 289
Моят пъп е с огромен белек от операция заради пъпна херния отгоре, а сега вече и секцио отдолу. Не ми пука вече.

# 290
Ау, обица - ньие!
Трябва да оправим пъпа, че мой да иска да става манИкенка детето, от Ангелите на Виктория Сикрет.

След раждането май много съм вдигнала диоптъра. След колко време мога да правя контроли за цитонамазка, очен, да вадя мъдрец, на мамолог?

Очния лекар на мен ми каза след като спра с кърменето да отида за проверка на диоптъра. Каза, че от пролактина се влияе зрението и затова ми се струва, че ми се е вдигнал диоптъра. Ти като не кърмиш, не знам кога, но пак си изчакай да се нормализират хормоните. Цитонамазка, вече писах, че правих на 50 и някой ден след раждането.

# 291
Мами, моля ви се препоръчайте ми помпа за кърма. Толкова се обърках вече каква да взема... и ако може да е нялалва цена в рамките на нормалното... Вие камви сте пробвали и от какво останахте доволни?

# 292
Абе я си гледайте работата 😆 Моята дъщеря освен красива е и много умна. Все още няма 5, а може да си напише името. И е красива като майка си!

Мами, моля ви се препоръчайте ми помпа за кърма. Толкова се обърках вече каква да взема... и ако може да е нялалва цена в рамките на нормалното... Вие камви сте пробвали и от какво останахте доволни?

Аз съм с Медела мини електрик. Не я заменям за нищо, честно казано не съм пробвала ръчна, но ми изглежда много времеемко. С електрическата съм готова буквално за 10-15 минути.

# 293
 Ехеййй, момичета,
Ама на моята красотата се подразбира бре, 'сепак аз съм и майка. Който мъж я вземе, песен ще му е живота.
От тъпотии забравих - +1 за Меделата. Благодарение на това съоръжение успях да се изцеждам за броени минути, преди това с ръчната щях да хвана плексит. Wink

# 294
  • Варна
Аз бях с ръчна помпа на Mum и няма такова наказание, ако се налага често цедене (едва ли е от марката, за ръчна помпа имам предвид).  Но аз я ползвах 2 седмици, докато ми се регулира лактацията и приключих. Ако се налага често цедене трябва да е електрическа. Бях чела страхотни отзиви за Medela. Съответно и цената е висока.
За цитонамазка гинеколожката ми каза 1 година след раждане, независимо от начина(секцио или естествено). Гледа ме на ехограф 40 дни след раждане, понеже съм със секцио.
За кърмено бебе и рефлукс имаше питане , аз бях писала скоро. От средата на пети месец почти не връща, веднъж на няколко дни, а беше страшно. Вече е на шест месеца и почти не връща вече.

# 295
Значи още месец да стискам зъби благодаря 🌹
Аз съм с електрическа на кангаро и 300 мл за 25 минути ги цедя от двете.

# 296
Пожелавам повръщането да спре по-бързо при вас. Кърменият ми син е на 8 месеца и все още е с рефлукс.

# 297
Пищят ли вашите бебета? Моята на 4м и половина пищи, та чак на крясък го докарва. hahaha
За красотата не сте ли чували, "от моето гардже, по хубаво няма". Mr. Green

# 298
  • Велико Търново
И моят бебо крещи. Понякога толкова сишно, че незнам какво да правя... Най-креслив е рано сутрин - чуват го всички че се е събудил.

# 299
  • София
И аз бях с ел помпа на Кангаро, бюджетна е. Цедила съм по половинка от гърда за 10мин

Общи условия

Активация на акаунт