За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 64

• 36 963
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
Предполагам, че може да се направи нова тема. Аз и кросфейд ще споделим впечатления.

# 226
  • София
Аз дадох слива на парчета директно не съм пасирала. Защо да е на пюре задължително?
 Нищо не ме боли мен за сега:)Simple Smile

# 227
Педи ми каза вечерта, ако бебето ми се струва по-различно от обичайното да й дам панадол дори да няма температура. Има ли смисъл от такива превантивни мерки?

# 228
  • София
С риск да ме линчуват, аз съм давала след ваксина. Не превантивно, но защото беше много кисел и видимо го болеше.

# 229
С риск да ме линчуват, аз съм давала след ваксина. Не превантивно, но защото беше много кисел и видимо го болеше.

Подкрепям.И аз давам Панадол след ваксина.В листовката си пише,че действа успокояващо след ваксинизация.Така че,ако бебето е неспокойно,нервно и раздразнено давам(това е препоръката на нашата л-р).

# 230
  • София
Давала съм Панадол след ваксинация. И компреси с риванол съм правила.

# 231
И аз съм давала,той не е само за температура,а и болкоуспокоително.Хич не ме интересува няма да си гледам детето да се мъчи,като мога да го облекча и ми е все тая че е химия.

# 232
И аз съм давала. Дъщеря ми не е вдигала температура никога, но се е случвало да е кисела. И аз не мога да гледам как се мъчи.

# 233
  • Плевен
Аз давам панадол след всяка ваксина. Така съм свикнала и виждам, че помага. Сега му поникна зъбче и през ноща като го болеше пак му дадох без притеснения.

# 234
И аз давам веднага след ваксина и нито веднъж не вдигна температура, нямаше никакви реакции.

# 235
За сега е спокойна, не изглежда нещо да я боли, яде си, спи си, даже ми се усмихва, ако заплаче пак ще й дам.

# 236
  • София
Може и да съм в грешка, но не съм давала Панадол до сега. Пък и нещо не мога да преценя да е имала нужда. В този ред на мисли, някое бебе след Синфлорикс да е имало разстройство?

# 237
Много бърз въпрос. Беба е с Т 37, дадох и 2,5 мл Панадол по указанията на опаковката, но половината го изплю, не знам точно колко мл. Да й дам ли още 1мл за всеки случай?

# 238
  • Германия
Аз не бих давала Панадол, или каквото и да било, при толкова ниска температура. То това си всъщност съвсем нормална температура, за рова ми е странно да се дават каквито и да било медикаменти.

# 239
и аз не давам панадол. но на нас обикновено нищо ни няма сл ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт