Когато любовта дойде в неправилния момент

• 27 646
  • 228
  •   1
Отговори
# 15
Пфу, детски работи. Какви сродни души, нали като поживеете малко и си видите кусурите, ще си писнете така, както в момента сте със съпруга си вероятно.
Имате си тръпка, от далеч Ви се вижда идеален, нормално е. За това обаче се водим зрели хора - за да вземаме обмислени решения, а не да се водим от хормоните си... а влюбването са хормони.
Ако е свестен съпругът Ви и се разбира с Вас и децата, ако можете да разчитате на него, ще е голяма глупост да се юрнете след след някой нов и да зарежете всичко.

Последна редакция: сб, 02 юни 2018, 15:31 от Nichy85

# 16
  • Варна
Аз се влюбих от пръв поглед ! Ноо момчето имаше приятелка.. и така 4-5 години си го гледах тайничко, време през което имах краткосрочни връзки. Едно лято тъкмо бях приключила с една такава, когато съдбата се намеси и ни събра в обща компания( той също се беше разделил с приятелката си от около 2-3 месеца) .. и така до ден днешен сме заедно и щастливи Simple Smile момчето вече е мой съпруг имаме едно детенце и чакаме второ скоро ! Всеки ден съм все по влюбена в него и си мисля , че той е наййй! А вечер след работа още ми трепва нещо в корема когато го чакам да се видим.
За портокола : заедно сме от 10 години и си пожелавам още много по толкова!
Ако не вярвате, няма как да срещнете любовта Simple Smile

# 17
  • София
Случвало ли ви се е да откриете своята сродна душа, истинската любов, близост, разбиране, интимност, човекът, с който се почувствахте наистина жив, след като вече имахте семейство и деца?

В какво отношения бяхте със законните си половинки?
Какво направихте?
Как се чувствахте?
Съжалявате ли и за какво?

Нали законната ти половинка също е бил твоята сродна душа, истинската любов, истинското разбиране, интимност.........и затова си родила от него 2 деца?
Защо си мислиш, че щом другият се озове в положението на първия- женен, с ежедневните битовизми, че и с 2 чужди деца, ще продължи да е рицарят на белия кон?
Идея нямаш колко бързо първо той ще се почувства силно " не жив", а в последствие ще го почувстваш и ти.

# 18
  • Paris, France
Европа варна, прекрасна история. Дълъг и щастлив съвместен живот ви пожелавам. Вие не сте имали семейства и деца и вашето положение е било коренно различно. И ние бяхме малко като Вас. Едно е да зарежеш гадже и с 2 куфара парцали и гримпета да идеш да изживяваш нова близост, разбиране и блабла, съвсем друго да се развеждаш и да делиш жилища, котки, да влачиш деца, продължавайки да се грижиш за тях, да търсиш нови училища и детски градини. Битовизмите бързо убиват 99% от такива връзки. Анонимен го написа - възможно е и по-лесно става само без деца, с много малко дете или с вече големи деца.

Сега и да искам не мога да мръдна на километър от местоживеенето си заради гимназиите, за които драпахме. След само 3 години съм свободна. Тогава даже ще е желателно да се изнесем и двамата, хаха. Студентите не щат да им се моткат родители наоколо.

# 19
Истории като Иван и Ирина са истинска рядкост, което не значи, че ги няма. Ама си трябва г..з за тая работа, така че първо добре си помисли дали е за теб това.
Иначе - аз срещнах първият си мъж когато той беше женен. И след шеметна любов, месец по-късно, той напусна семейството си и остави всичко заради мен. След това няколко години му трябваха да си възстанови нивото и построи наново живота си. И пак, защото имаше яко д. В крайно сметка изкарахме много силни няколко години, общо 14 г брак..и накрая се разделихме.
Та - гаранция няма за нищо..Wink

# 20
  • На Марс
Та - гаранция няма за нищо..Wink

Гаранция? ... ако някой ми беше казал преди години че с тъщата ще се разбирам повече отколкото с жена ми щях да му се изсемя в лицето ... сега си се смея сам Simple Smile

# 21
Важното е да не спиш с тъщата..Wink

# 22
  • Варна
Съгласна съм със вас Невена. Написах го, заради предходните постове.

# 23
Ами те предходните постове, всичките за за случая семейство +деца. И на мен мъжът ми не ми е първото гадже, нито аз на него. Изобщо гаджалъка на фона на зарязано семейството са коренно различни ситуации.  Особено като приемем, че при брак и деца, се предполага, че на някакъв етап авторката е смятала съпруга си за сродна душа.

# 24
Не ми се е случвало. Аз и не търся новости, тръпки и любови. Интересува ме да сме стабилни, здрави и да си отглеждаме децата. Истински любови не ме касаят. За никой мъж няма да си оставя децата и да се юрна по хотели да изживявам тръпки. Честно казано даже не забелязвам останалите хора навън. Имам предвид извън работа и приятелската ни среда.
Ако някога се разведа, не бих се омъжила повторно. Не ми трябва никой. Ще си хвана дискретен любовник и толкова. Това отново да свиквам с някой, пък да се съобразявам, пък да ми живее с децата и да ми дава наклон. Мерси.

# 25
  • София
Ами те предходните постове, всичките за за случая семейство +деца. И на мен мъжът ми не ми е първото гадже, нито аз на него. Изобщо гаджалъка на фона на зарязано семейството са коренно различни ситуации.  Особено като приемем, че при брак и деца, се предполага, че на някакъв етап авторката е смятала съпруга си за сродна душа.

Не е задължително да е точно така. Много млади момичета правят грешки - влюбват се, бъркат влюбването и тръпката с голямата любов, женят се и раждат деца. И след време осъзнават, че са прибързали.

# 26
Ти не си споменала в какви отношения си с твоя законен мъж, как той се отнася към теб и т.н.. Според мен всичко зависи от това.
Иначе, както казваше една приятелка, не дай си Боже да се влюбя, че да си изгубя разсъдъка и да почна да правя глупости, тъкмо когато живота ми се нареди.

# 27
  • Пловдив
Цитат
Ти не си споменала в какви отношения си с твоя законен мъж, как той се отнася към теб и т.н.. Според мен всичко зависи от това.
+1. И ако досега са били добри и по нищо не си е личало, че предстои раздяла, докато единият не реши, че е влюбен отново - горката му половинка. Особено ако влюбеният е мъжът, а зарязаната - жената, защото мъжете като че ли по-леко преодоляват зарязването и доста по-лесно намират нови половинки.

Не е точно упрек, то и влюбването не става по команда, но съчувствам на разлюбените.

# 28
  • На Марс
Важното е да не спиш с тъщата..Wink

Съвсем ѝ е.а майката на тая приказка Simple Smile

# 29
Авторке, ако правиш нещо такова по-добре смени екранното си име с някакъв псевдоним.

Общи условия

Активация на акаунт