Когато любовта дойде в неправилния момент

• 27 602
  • 228
  •   1
Отговори
# 45
Mom of 3, не мисля, че е имала предвид лоши цели, а че цели 12 години са били семейство с лоши отношения.

О, да! Мерси за уточнението- пропуснала съм запетаята. В такъв случай защо се търпи толкова дълго време. Както в една друга тема, авторката и след 22г продължаваше да търпи. Имам чувството, че много хора сякаш се пристрастяват към това да не се чувстват добре или си мислят " ела зло, че без теб по-зло", което в 99% от случаите не е така. Почти винаги е по-добре да се излезне от "зоната на комфорта", в която ни е зле. "Ако нищо не променим, нищо няма да се промени! "

Успех желая на всички в такава ситуация!❤

# 46
Радвам се за теб, Шарки! 😘
Аз съм едва от две години с новия мъж. Минахме периода на адаптация и напасване на характерите с деца и един с друг. Сега нещата са по-спокойни. Не мога да кажа какво ще е в бъдеще, а и не искам да го мисля. Научих, че мога да контролирам единствено своите мисли и постъпки, така че искам да се наслаждавам на живота си СЕГА! Не искам да ревнувам, да се страхувам и да мисля твърде много за бъдещето! Само се моля да сме здрави и да мечтаем заедно! 😍

# 47
Любовта винаги идва в правилния момент. Ако дойде в друг, значи е вкопчване, не любов.

Авторке, изчистете си сегашните отношения, не търсете утеха в спасителни пояси от рода на "любовта не пита, тя идва". Една истинска, чиста, изгаряща любов идва само когато човек е готов да я преживее и тя не включва любовни триъгълници, осмоъгълници и паралелепипеди.
Разчистваш си ума, после отношенията и после има място за истински и стойностни неща. Ако просто ти се иска да кръшнеш, направи го, няма нужда да пускаш тема, това си е твоят живот. Но това не е любов. Simple Smile

# 48
  • На Марс
Любовта винаги идва в правилния момент. Ако дойде в друг, значи е вкопчване, не любов.

Всеки човек в живота идва за да те изпита или да ти даде урок. В повечето случаи все нещо се оплесква - при нас са финансите Simple Smile

При други са кариерите два случая с мои познати
- мъж с кариера в чужбина, запознава се с девойката която е там на обучение за 6 месеца, тегли майна на всичко и се прибира в БГ без пукната стотинка ... до ден днешен са щастливо женени
- Дългогодишна връзка - мъж с добра кариера в България, жената отива в чужбина с големи доходи. На него му е под достойнството да го издържа жена му и решава да се разделят и остане тук. обичат се и до ден днешен но са разделени и женени на криво.

# 49
Ако е имал кариера, как така е без пукната стотинка?

# 50
  • На Марс

Бохемски живот, коли екскурзии ... бтв. той живя там само 4 години ...

# 51
  • София
Тя любовта хубаво идва, обаче е добре и да се "гледа" в кого се влюбва човек.
Една моя позната беше женена за мъж, който работеше, като международен шофьор преди доста години, когато се изкарваха доста добри пари. Роди му две деца. И въпреки, че мъжа й се прибираше буквално са 2 месеца в годината, жена му имаше всичко - голяма къща, собствен автомобил, пари, не работеше и си гледаше децата. Но тя се влюби. И не в кой да е, а в съседа си, който беше лежал в затвора за организиран грабеж. Толкова силно се влюби, че се разведе и отиде при него. Мъжа й й взе децата, тъй като изобщо не даваше дума да се каже децата му да живеят с бивш затворник. Жената роди от приятеля си дете, живееше с него в една малка къщичка на село, започна работа, защото не стигаха парите, кола вече нямаше, защото БНД си я взе и започнаха проблемите. Накрая възлюбения се напи и застреля човек от упор. Разбира се отново влезе в затвора, а тя се сети, че много обича бившия си мъж. Обърна света да се върне при него, обаче мъжа вече имаше нова любима, която и децата му гледаше.
Та няма лошо хората да се влюбват, обаче в някои случаи едно такова влюбване може да ти съсипе живота буквално.

# 52

Е ако е имал кариера, все нещо е трябвало и да остава. Поне да ликвидира колите...

# 53
  • На Марс
Скрит текст:

Е ако е имал кариера, все нещо е трябвало и да остава. Поне да ликвидира колите...

Българите в чужбина като цяло се делят на две групи
- едните живеят като скотове с цел да спестят някой лев
- другите си живеят живота и харчат като изоглавени

И аз бях от вторите, върнах се в БГ почти 0:0 Simple Smile

# 54
Случвало ли ви се е да откриете своята сродна душа, истинската любов, близост, разбиране, интимност, човекът, с който се почувствахте наистина жив, след като вече имахте семейство и деца?

Скрит текст:
В какво отношения бяхте със законните си половинки?
Какво направихте?
Как се чувствахте?
Съжалявате ли и за какво?

Оох, като почнете с подобни високопарни думички.....     Laughing
Не може ли просто и ясно да се изрече проблема?
"Мъжът ми вече не ме забелязва, за него съм просто поредната мебел в хола, а пък на работа/в кафенето/на улицата, срещнах мъжа, който ще ме "заведе в рая".Да кръшна ли?"
Ето, толкова ли е сложно?

И респективно отговора ми:
Не, не е сложно да изневериш.Че и кеф ще ти достави....После става сложно, като разбере другата мебел у дома и забъркате и децата в тази помия.

# 55
В 21 век обаче е хубаво да се провери дали любовта на живота, която си говори с часове с теб, не е чатбот. Не че не може да се обичате и с изкуствен интелект де...

# 56
Как пък няма да се вържа да пиша в някакви социални мрежи или смс. Абсурт, с един скийншот толкова лесно се доказва. Трябва да съм мега зле, че да се изложа на тая опасност някога нещо да се разбере.

# 57
Но иначе работата е ясна: жената иска малко разговор и обръщане на внимание. Не е гладна за афера, а точно за внимание. Щото в брака понякога се минава през тоя момент да се разминавате. Та ако  в началото на връзката мъжът я е гледал с интерес, а после е загубил интерес и я вижда само като изпълнител на битови задачи, нормално е някой, който просто я заговаря смислено, да й се струва като полубог.

# 58
Случвало ли ви се е да откриете своята сродна душа, истинската любов, близост, разбиране, интимност, човекът, с който се почувствахте наистина жив, след като вече имахте семейство и деца?

В какво отношения бяхте със законните си половинки?
Какво направихте?
Как се чувствахте?
Съжалявате ли и за какво?

Ако в семейството нещата да вървят без страст и романтика, единият може да потърси липсващото другаде.
Обаче не е казано, че с новия мъж всичко ще е само рози, и то без тръни.
Струва ми се смислено да се опитате да "разпалите" стария огън. Може пък под пепелта да има някой и друг жив въглен. Има такива случаи, и не малко, и точно тогава може да стане наистина хубаво.

Ако нещата са безднадеждни и нищо не става, или ако собственият съпруг е върл любовчия, или, не дай си боже, насилник или пияница, или ако проиграва семейното имущество на комар - няма смисъл да се борите за такава изгубена кауза.

Баба ми казваше: Чуждият мъж, като намери ябълка, ще я изяде, а родният баща ще я занесе на децата си.

# 59
  • Paris, France

Пътешествия, казина, дискотеки, ресторанти. Много мъже харчат доста и колкото и да печелят на края на месеца са на червено.

Общи условия

Активация на акаунт