Когато любовта дойде в неправилния момент

• 27 619
  • 228
  •   1
Отговори
# 60
Тя любовта хубаво идва, обаче е добре и да се "гледа" в кого се влюбва човек.
Една моя позната беше женена за мъж, който работеше, като международен шофьор преди доста години, когато се изкарваха доста добри пари. Роди му две деца. И въпреки, че мъжа й се прибираше буквално са 2 месеца в годината, жена му имаше всичко - голяма къща, собствен автомобил, пари, не работеше и си гледаше децата. Но тя се влюби. И не в кой да е, а в съседа си, който беше лежал в затвора за организиран грабеж. Толкова силно се влюби, че се разведе и отиде при него. Мъжа й й взе децата, тъй като изобщо не даваше дума да се каже децата му да живеят с бивш затворник. Жената роди от приятеля си дете, живееше с него в една малка къщичка на село, започна работа, защото не стигаха парите, кола вече нямаше, защото БНД си я взе и започнаха проблемите. Накрая възлюбения се напи и застреля човек от упор. Разбира се отново влезе в затвора, а тя се сети, че много обича бившия си мъж. Обърна света да се върне при него, обаче мъжа вече имаше нова любима, която и децата му гледаше.
Та няма лошо хората да се влюбват, обаче в някои случаи едно такова влюбване може да ти съсипе живота буквално.
Леле, това е като от филм направо!
Какво се случи с нея после?

# 61
  • София
Интересни въпроси задава авторката, но нима очаква някой да каже, че е семеен с деца, и в момента е лудо влюбен/а в друг/друга...
Ще кажа съвсем хипотетично какво мисля по въпроса. Ако по някакви причини срещна мъж, за когото чувствам и съм убедена, че мога да изкарам остатъка от живота си с него, не бих се поколебала да напусна съпруга ми. Децата растат и поемат по своя път, но моят живот няма кой да ми го върне. Не бих стояла във връзка, която не ме удовлетворява, в името на каквото и когото и да било. За да се влюбя в друг, значи вкъщи не всичко е цветя и рози.

# 62
  • На Марс
Интересни въпроси задава авторката, но нима очаква някой да каже, че е семеен с деца, и в момента е лудо влюбен/а в друг/друга...
Ще кажа съвсем хипотетично какво мисля по въпроса. Ако по някакви причини срещна мъж, за когото чувствам и съм убедена, че мога да изкарам остатъка от живота си с него, не бих се поколебала да напусна съпруга ми. Децата растат и поемат по своя път, но моят живот няма кой да ми го върне. Не бих стояла във връзка, която не ме удовлетворява, в името на каквото и когото и да било. За да се влюбя в друг, значи вкъщи не всичко е цветя и рози.

Аз пък си мисля че ако се разведа веднъж, повече такива драми като женитби и т.н. не бих чи причинил ...

# 63
Или не е цветя и рози вкъщи или пък е презадоволена материално и без работа, та се чуди какво да прави.

# 64
  • София
Човек няма как за знае какво ще му се случи. Затова и съвсем хипотетично изразих мнението си.
Но вече никога не казвам никога.  Wink

Или не е цветя и рози вкъщи или пък е презадоволена материално и без работа, та се чуди какво да прави.
Е, вторият вариант не го одобрявам, но кой ли ме пита.

# 65
  • София
Скрит текст:
Тя любовта хубаво идва, обаче е добре и да се "гледа" в кого се влюбва човек.
Една моя позната беше женена за мъж, който работеше, като международен шофьор преди доста години, когато се изкарваха доста добри пари. Роди му две деца. И въпреки, че мъжа й се прибираше буквално са 2 месеца в годината, жена му имаше всичко - голяма къща, собствен автомобил, пари, не работеше и си гледаше децата. Но тя се влюби. И не в кой да е, а в съседа си, който беше лежал в затвора за организиран грабеж. Толкова силно се влюби, че се разведе и отиде при него. Мъжа й й взе децата, тъй като изобщо не даваше дума да се каже децата му да живеят с бивш затворник. Жената роди от приятеля си дете, живееше с него в една малка къщичка на село, започна работа, защото не стигаха парите, кола вече нямаше, защото БНД си я взе и започнаха проблемите. Накрая възлюбения се напи и застреля човек от упор. Разбира се отново влезе в затвора, а тя се сети, че много обича бившия си мъж. Обърна света да се върне при него, обаче мъжа вече имаше нова любима, която и децата му гледаше.
Та няма лошо хората да се влюбват, обаче в някои случаи едно такова влюбване може да ти съсипе живота буквално.
Леле, това е като от филм направо!
Какво се случи с нея после?
Нищо. Живее при техните, гледа си третото дете, другите две ги вижда от време на време събота и неделя, ходи на работа и се чуди как да свързва двата края. Вторият й мъж /с който нямат брак/ го пуснаха от затвора преди 2 години някъде, но тя не се върна при него. Той си е хаймана - два лева да изкара ще седне някъде да пие по 1 - 2, ще се сбие с някой и това е.
Много пъти съм се сещала за нея. Дано да си е взела поука от глупостите, които сътвори. И дано си намери някой,  тъй като е още млада /мисля, че е някъде около 35 - 38 години/

# 66
  • На Марс
Много пъти съм се сещала за нея. Дано да си е взела поука от глупостите, които сътвори. И дано си намери някой,  тъй като е още млада /мисля, че е някъде около 35 - 38 години/

Жена с три ремаркета - мъжете ще се избият за нея да знаеш ... но пък стават чудеса Simple Smile

# 67
  • София

Жена с три ремаркета - мъжете ще се избият за нея да знаеш ... но пък стават чудеса Simple Smile

Ох, това с "ремаркетата" е големия лаф на всички мъже. Толкова грозно определение за деца не съм вярвала, че мога да чуя/прочета. А относно жената - ами тя реално е само с едно "ремарке", тъй като другите две "ремаркета" са при баща си. Та никога нищо не се знае - за всеки влак си има пътници

# 68
То ясно, че авторката на темата има нужда от внимание, може би от разнообразие и малко романтика. Обаче как се прави разлика между увлечение и любов, която ще устои на времето и заради която си заслужава да изтърпи неудобства?

Понеже не съм напускала никого (все още) заради трети човек, мога да дам примери с мои познати.

Приятелка, силно увлечена по колега. Нищо й нямаше на брака, върна се на работа след второ майчинство и няколко месеца след това започна да се увлича по един чаровник. Остана си с фантазията как има връзка с него (не е ставало дума да напуска мъжа и децата), в един период изглеждаше наистина много привлечена, чак влюбена. Уморяваха я битовизмите вкъщи, че си говорят основно за дома и децата, не остават сами и т.н.  Обаче постепенно, като не се стигна до връзка, осъзна, че е било увлечение. Оттогава дори не го споменава, живее си щастливо с мъжа и децата, започна нова, по-добре платена работа и бившият колега го няма в никаква схема.

Втори случай - мъж със скорошен брак, след дългогодишна връзка. Твърдеше, че обича жена си, обаче преди брака не беше необичайно покрай работата да кривне за по една-две нощи. Появи се дете, той явно се чувстваше изолиран, започна връзка - в началото изглеждаше като несериозно увлечение, обаче връзката продължи. Бракът му не вървеше, но дали заради вътрешни проблеми, дали защото неволно сравняваш битовизмите в дома с романтиката на тайните връзки, сигурно и той самият не е бил наясно. Любимата му се оказа изведнъж сама и свободна, той така и не се реши какво точно иска - нито скъса с нея, нито опита да говори с жена си. За "заздравяване" на брака решиха да имат второ дете. Съмнявам се да е заздравил нещо. С възлюбената се разделиха, а той продължава да си мисли, че околните виждат само перфектен брак и не му забелязват забежките. С общи познати, разбира се, се разчуват проблемите. Дали е направил добре или зле като не е напуснал още в началото жена си, кой да знае. Аз обаче си мисля, че така щеше да бъде с която и да е. Чуждото все е по-сладко.

Сходен случай видях и в друга двойка - мъчиха се така години, накрая се разведоха, тя вдигна сватба с втори мъж, той замина да работи някъде в чужбина, детето им на другия край на света да учи. Драмата беше години - навиха си, че не трябва да се развеждат, а да го играят щастливи. Накрая пак се разведоха след години нещастен брак.

Трети случай - от търсене на идеалния и на голямата любов и сродна душа, жената остава сама с няколко деца от различни мъже. Това няма въобще да го коментирам, сигурно всеки познава поне по една такава "романтичка".

# 69
ееее последното беше грубо Sad
Да кофти е да си романтик в тоя свят блъскащ те в стените на сивата реалност, ама пък и е въпрос на късмет да не останеш сам или липсата му.

# 70
  • София
Стана ми интересно- кога и как ще се убедиш, че можеш да изкараш остатъка от живота си с другия мъж?
Когато се срещате набързо за по един тек? newsm78
И вярваш ли, че има семейство, в което всичко е цветя и рози? newsm78

# 71
Хихи, това с ремаркетата ми хареса! 😊И мен все ме плашеха, че нямало кой да ме вземе с 3 деца, а сега и четвъртото ремаркенце е на път! 😉Явно ще съм с автопарк! 😍😘😝🐣
Сега пак се загледах в заглавието и се чудя...Как така Любовта ви "идва" бе хора?! Това да не е месечен цикъл? 😉
Аз срещам някой, към когото имам някакво привличане, и ако и той има, тогава се почват анализи, проверки, комуникация, срещи, разговори, споделени моменти и т.н., и след като сметна, че този човек си струва, че притежава качествата на които държа, че.има ценности, тогава си позволявам да го заобичам. Преди това, дори и да имам визуални симпатии към някой, дори и влюбване, няма как да кажа, че Любовта е "дошла"....
Но дори да приема, че на някой  му "идва", това не му позволява да се наслаждава на Любовта си зад гърба на семейството си. Това е предателство, не само към партньора, но и към децата!
Който смята, че е срещнал "Любовта", то нека моля не забравя, че преди време е наричал сегашната си половинка, с когото имат деца и семейство, по същия начин. Ако не друго, сегашното ви семейство заслужават уважение и честно отношение от ваша страна! 👍Успех!

# 72
  • София
Хихи, това с ремаркетата ми хареса! 😊И мен все ме плашеха, че нямало кой да ме вземе с 3 деца, а сега и четвъртото ремаркенце е на път! 😉Явно ще съм с автопарк! 😍😘😝🐣

И мен така ме плашеха. Лафа беше "Теб пък кой ще те вземе с това ремарке. Хем си дърта /бях на 30 г./, хем и с дете. Сама ще си гниеш, ако не съм аз". А накрая, като ме взеха, че и второ ремарке ми направиха, а накрая и сватба вдигнахме БНД гледаше тъпо и се почесваше там, където не го сърби  Joy

# 73
  • София
Стана ми интересно- кога и как ще се убедиш, че можеш да изкараш остатъка от живота си с другия мъж?
Когато се срещате набързо за по един тек? newsm78
И вярваш ли, че има семейство, в което всичко е цветя и рози? newsm78
АбсурТ, ако ми се случи нещо подобно, обещавам ти, че ще споделя.  Mr. Green В едно обаче съм сигурна - не бих жертвала живота си в името на скапан съпруг и скапано съжителство!

# 74
  • Paris, France
Мом оф 3, при мене винаги е влюбване от пръв поглед. После изживяване и развръзка. Разлюбване се случва рядко. Запазила съм прекрасни спомени и даже обич към бившите.

Тонка, раздяла със скапан съпруг няма общо с ново влюбване и връзка. Раздялата е положителна развръзка в скапана връзка. Новата връзка може и тя да се скапе, че и още по-бързо от предишната.

Общи условия

Активация на акаунт