Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 050
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Явно навсякъде не са доставили.

# 151
  • Sofia
Да, и при нас нямаше тийн рокли - Лидъл Борово.

# 152
Що не направят и тук опция за поръчки онлайн не мога да разбера. Да оставят по една бройка от всеки размер във физическите магазини за мостра и хората да си поръчват. Хем няма да има тарапана, хем ще има бройки. Поне на теория, де Mr. Green

# 153
  • София
Ейй, тия мушами страхотни! Не ползваме мушама в къщи, обаче тези много ме изкушиха...

# 154
  • София
От новата брошура си харесах хляба със слънчогледови семки от стр.1-ще го пробвам непременно, харесвам разни семена и ядки в хляб.
Замислям се за дъските за рязане и кухненски нож от четвъртък-иска ми да подновя моите настоящи. Ако ножовете не изискват и наточване, ще е попадение в 10-ката.  Peace

# 155
  • have faith and be patient ..
Аз пък не разбирам стъклените дъски за рязане , нали такива са пуснали в новата брошура ? Затъпяват ножовете , а и аз ползвам предимно керамични ,струва ми се абсурдно да режа в-у стъкло , бамбукови и дървени дъски като цяло са ми незаменими

# 156
Ейй, тия мушами страхотни! Не ползваме мушама в къщи, обаче тези много ме изкушиха...

Аз пък мушами не видях, вкъщи също не се ползва, но ако са симпатични ще взема и аз. На каква цена са?

# 157
  • Бургас / UK
Момичета, спешно ми трябва мнение за смесителите за кухня и баня. Майсторите идват в понеделник. Да ги купувам ли?

Имаше добри отзиви за тях,така че купувайте  Peace

# 158
С дрехите май има някакъв проблем, преди няколко седмици, като липсваха едни панталонки и им звънях, ми смутолевиха нещо, че имало проблем с доставката им. Ама нещо много проблеми с доставките, същото са ми казвали за яйцата, замразения грах, също и вие като търсихте разни консервирани неща и все липсваха.... напоследък в нашия магазин пък не зареждат обикновен памук Rolling Eyes
Гледам сайта с новите неща, разни картинки на минарета, но никой не забелязва, че липсват полумесеците Grinning
Ще има машина за сладолед, а пък аз се надявам на по-обикновените неща, гевгира може да ми свърши работа. Кутийките за лук и лимон изглеждат симпатични Grinning

# 159
Същите са в Джъмбо по левче. Аз търся царевица от два месеца, ама няма и никой не знае що.

# 160
Здравейте!
Пак ще има Бански - някой питаше по-назад. За предишните не успях да отида, дано за тези успея поне да ги видя заслужават ли си.
Нещо напоследък не стигам до магазина.

# 161
  • Пловдив
Спортните дрехи загледах аз...

# 162
  • На изток от Ада

Аз пък мушами не видях, вкъщи също не се ползва, но ако са симпатични ще взема и аз. На каква цена са?
ето ги , 10 лв са

# 163
  • София

Ето ги.

# 164
  • На изток от Ада
Загквдах маратонките аз , мнения за маратонките на Лидл. Прреди години имах тяхни бързо заминаха ..

Общи условия

Активация на акаунт