Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 067
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 135
  • София
За съжаление най-близкият ми пазар е Иван Вазов, а там за 2 лв човек може да си купи или загнили или дребни неузрели череши. Страшна работа е в центъра.
Много арогантно и грубо се държат на пазарите напоследък и вече залагам на хипермаркетите за плодове и зеленчуци, пък дори и по-скъпо да ми идват цените. Поне никой не ми се кара и не ми се сърди, ако не ми хареса стоката.

# 136
И аз съм разочарована от пазарите. Не, в Лидл не намаляват зеленчука вечер. Поне при нас.

# 137
На пазарчето в Овча купел си е скъпо, а не е най-скъпия квартал в София...

# 138
Здравейте, има ли череши тази седмица в Лидл и на каква цена? В цяла България черешите са по 1-2лв/кг, в София не мога да намеря под 3-4 лв нормална череша.
Аз сега купих от пазара череши по 3.20 лв килограма

# 139
И аз предпочитам да дам малко повече, но аз да си избера продуктите. Иначе какво излиза - от 5 ябълки ми пробутат 2 скапали, разбира се, на предни позиции сложени ябълки като слънце. И то какво излиза - идва ми по-скъпо отколкото в хипермаркета. Да не говорим, че хем съм пазарувала, хем няма какво да се яде.

# 140
  • На изток от Ада
Околоочния е на полувин цена, този антибръчки за 2 лв е които искА са се запаси.
Взех един ххл дул пъпеш много добре мирише.

# 141
Може ли линк на околоочният крем, и аз сега ползвам на балеа , но нищо не се случва като подобрение.
ето на английски е  , те имат само един околоочен https://mummymakeupblog.wordpress.com/2016/02/01/review-cien-q10 … rinkle-eye-cream/ , ето и мнения за козметиката на Лидл от съфорумка http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.com/2018/03/lidl-cien.html?m=1

При нас има и от тези по 2,75

тези са лимитка нещо не са в постоянния асортимент, миналата година ги пуснаха ха да взема и изчезнаха, тази пак ги пуснаха и взех.

Една лимитка замина в кофата. Никакъв ефект. Другият може и да е по-добър

# 142
  • have faith and be patient ..
Череши купих вторника от лидл- 3,99 ли бяхааааа,изскочи ми от акъла , бяха едри ,твърди както аз гиобичам , но не особенно сладки

# 143
В събота взех от пазара череши по 1.50 лв, днес от друг пазар, разкошни сладки хрущялки на 2,80.

# 144
Кой е пазарът с хрущялките? Simple Smile Нали са без червеи черешите, проверяваш ли ги, че аз съм малко параноична на темата, отварям всяка една... Ill

# 145
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Момичета, спешно ми трябва мнение за смесителите за кухня и баня. Майсторите идват в понеделник. Да ги купувам ли?

# 146
# 147
  • have faith and be patient ..
Доста нови неща ,които не съм виждала до сега

# 148
  • софия
При вас имаше ли рокли?

# 149
Нямаше. Една баба, милата, беше първа на вратата с отрязък от брошурата, но нямаха рокли. Ако жал ми стана. Искаше с пенсията да вземе рокличка на внучката си

Общи условия

Активация на акаунт