Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 762
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 945
Момичета, купих фини кори за баница Родна стряха 400 гр. Купувала съм и друг път и ми харесват. Почнах да правя баницата и се оказа, че корите са точно 8 бр. Хартиса ми плънка ... Досега все си мисля, че бяха по 10-12 в пакет. 8 кори да са 400 грама нещо не ми се връзва.
Аз ли съм попаднала на умален пакет или това е нормалното количество?

И аз правих вчера баница с тях и бяха 8, но пък са доста дебели. На мен ми харесаха Simple Smile

# 946
  • sofia
Разочарована съм от макароните на фурна от италианската седмица. Отгоре имат един пръст бешамел, отдолу сухи. На вкус също не ми допаднаха.
И на нас в къщи не ни харесаха.

# 947
  • Вестерос
Селските печени на сач са само 8, любими са ми.

# 948
Очилата със шнорхел /за деца/ някой помни ли на какви цени са? Има останали в нашия Лидъл, но нямаше етикет никъде наблизо залепен, само нахвърляни в кюпа.
Също ме интересува дали някой ползва такава лампра против насекоми, каквато са пуснали сега. Малко скъпа ми сте струва и ако правилно чета е с D батерии, които също са скъпички, та се чудя струва ли си тази придобивка.
А мисля, че гледах във вестника на Кауфланд подобна на доста по-ниска цена.

# 949
  • shumen
Аз веднъж така бях взела кори за сач и бяха само 8.

# 950
  • have faith and be patient ..
Шнорхелите https://issuu.com/promooferti/docs/lidl_f5f932fa704e31/31  взех от детските за дъщеря ми - добре са

# 951
anbibian до аварийния изход има четец за проверка на цените. Поне в двата Сливенски Лидъла се намира там. Постоянно го ползвам че все има объркани или липсващи цени.

# 952
  • shumen
В Кауфланд тази седмица има очила за плуване на осем лева.

# 953
  • have faith and be patient ..
Не съм виждала кауфландските , но в моя  любим декатлон има очила по 3-4 лв и съм сигурна ,че ще са по-качествени от тях ,просто информативно 😍

# 954
  • Перник
Не съм виждала кауфландските , но в моя  любим декатлон има очила по 3-4 лв и съм сигурна ,че ще са по-качествени от тях ,просто информативно 😍

Миналото лято взех очила за плуване за 5,40 лв. Даже като че ли беше по-миналото. Но още стават и са супер удобни.

# 955
Благодаря на всички за отговорите.
Очила за плуване не ми трябват, специално гледам за тези, които са комплект със шнорхел.
Шнорхелите https://issuu.com/promooferti/docs/lidl_f5f932fa704e31/31  взех от детските за дъщеря ми - добре са
Тежи ли й шнорхела?
Аз си купих преди 2 години от лидъл за мен и самия шнорхел ми е малко тежък като го сложа, нямам опит не знам дали всички така ги правят или има и по-леки.
Това лято гледах на морето плуват с тези големите целите маски, изглеждат готини и удобни, но съм ги виждала само в Дектлон и са ми скъпи не ми се дават толкова пари за тях.

# 956
  • Петрич
Хубави ли са хавлиените кърпи? Гледам, че ще имат другата седмица. Попиват ли ?

# 957
Аз няколко пъти съм купувала  кърпи от Лидл и ми харесват плътни и попиват добре,мисля и сега да си взема

# 958
  • София
Някой опита ли каймата смес, която е на промоция тази седмица? Дали има неприятен мирис?

И аз взех с много резерви. Но беше ок.

# 959
Има ли вкусни, добре узрели пъпеши в Лидл?

Общи условия

Активация на акаунт