Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 767
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 930
  • Стара Загора
Някой с мнение за уреда за уреда за готвене на пара?
    Много му се чудя, а да не се окаже, че си го купувам, и си стои без да се ползва,не виждам от къде се долива вода и не виждам индикация за свършила вода.Благодаря на отговорилите ,всяко мнение и съвет е добре дошъл.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 18:53 от мисис Бонд

# 931
  • София
За фритюрника с горещ въздух- потвърждавам, че нещата ставаха супер в него, но след 3-4 ползване започна супер да лепи и да се бели. Върнах го и аз.

# 932
  • София
Минавам само да предупредя в случай, че някой реши да си купи от четките за зъби - да проверява на място дали са налице всичките осем накрайника, тъй като може и да липсват.

Днес минах да взема по една четка за мен и ММ. Съответно въобще не загледах, че кутиите са с разлепени лепки (някой ги е отварял преди това). Като се прибрах вкъщи открих, че от едната кутия липсват цели 4 накрайника, което е крайно неприятно. Сега се чудя дали да я връщам, особено при положение, че някой може да обвини мен за липсата на накрайници..

# 933
Някой опита ли каймата смес, която е на промоция тази седмица? Дали има неприятен мирис?

# 934
  • Вестерос
Задължително ще си взема от американските неща,особено кръгчетата картофки.Обожавам всичко свързано с Америка,не знам защо.Имат уникални вредни вкусотийки,някак правят затлъстяването много лесно,приятно и ... неусетно Grinning

Именно поради тези причини се въздържам от американската седмица, но виж италианската................там не мога да устоя. Simple Smile

същата съм... изкупувам италианската Grinning

# 935
Някой опита ли каймата смес, която е на промоция тази седмица? Дали има неприятен мирис?

Аз взех 2 тарелки оня ден. Едната я правих на спагети с кайма ...не миришеше лошо.

# 936
Не виждам в брошурата отделно само накрайници за четките за зъби, а предните пъти все имаше. Пропуск да ги впишат ли са или наистина нямат този път? Не съм ги свършила още, но се озъртам кога ще ги има пак, а виждам само четката...а времето хич не предразполага да се разходя до там само за това Grinning

От американската седмица лучените кръгчета не са лоши, обичам да ги ям, а мразя да ги правя, така че за отвреме на време стават да се намират по 1-2 пакета из фризера ми. Не са нещо особено де, с нищо не са по-лоши или по-добри от други, нито цената им е много различна - от нормален супермаркет съм вземала за пак толкова на килограм... но пакет от килограм е много, тези са ми удобни че са малки.

# 937
  • In transit
Задължително ще си взема от американските неща,особено кръгчетата картофки.Обожавам всичко свързано с Америка,не знам защо.Имат уникални вредни вкусотийки,някак правят затлъстяването много лесно,приятно и ... неусетно Grinning

Именно поради тези причини се въздържам от американската седмица, но виж италианската................там не мога да устоя. Simple Smile

същата съм... изкупувам италианската Grinning
Те затова взеха да свършват бързо, бързо стоките... Grinning

# 938
  • София
Минавам само да предупредя в случай, че някой реши да си купи от четките за зъби - да проверява на място дали са налице всичките осем накрайника, тъй като може и да липсват.

Днес минах да взема по една четка за мен и ММ. Съответно въобще не загледах, че кутиите са с разлепени лепки (някой ги е отварял преди това). Като се прибрах вкъщи открих, че от едната кутия липсват цели 4 накрайника, което е крайно неприятно. Сега се чудя дали да я връщам, особено при положение, че някой може да обвини мен за липсата на накрайници..

Феичка, никой нищо няма да ти каже! Връщай! Платила си за цял комплект!

# 939
  • София
Момичета, купих фини кори за баница Родна стряха 400 гр. Купувала съм и друг път и ми харесват. Почнах да правя баницата и се оказа, че корите са точно 8 бр. Хартиса ми плънка ... Досега все си мисля, че бяха по 10-12 в пакет. 8 кори да са 400 грама нещо не ми се връзва.
Аз ли съм попаднала на умален пакет или това е нормалното количество?

# 940
Момичета, купих фини кори за баница Родна стряха 400 гр. Купувала съм и друг път и ми харесват. Почнах да правя баницата и се оказа, че корите са точно 8 бр. Хартиса ми плънка ... Досега все си мисля, че бяха по 10-12 в пакет. 8 кори да са 400 грама нещо не ми се връзва.
Аз ли съм попаднала на умален пакет или това е нормалното количество?
Фините са по 15-16, поне преди седмица бяха 15, а предния път 16. Има едни дебели пак на родна стряха, те са по-малко.

# 941
Момичета, защо не казвате, че сутиените не си отговарят на номерата. Simple Smile

# 942
  • have faith and be patient ..
Дебелите кори се водят " на сач "

# 943
  • у нас
Аз съм много доволна от бельото на Емсара. Вече съм си купувала няколко модела.
Течния шоколад от италианската седмица е много хубав. За съжаление друго не съм купувала от тази седмица. Препоръчайте ми кое си заслужава.
От новата седмица май нищо не си харесах

# 944
  • Бургас
Момичета, защо не казвате, че сутиените не си отговарят на номерата. Simple Smile
Аз досега не съм попадала на неотговарящи си, а имам немалка колекция. Включително от миналата седмица с големите размери.

А корите "Родна стряха" често са смесени в кашона и са 2 вида - фини и селски, на една и съща цена и се различават само по малкия надпис. Да не са от вторите и затова да са били само 8?

Общи условия

Активация на акаунт