Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 777
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 885
  • София
Ще си взема другата седмица сгъваема касета и сок от ябълки. Друго не харесах.

# 886
аз да попитам за електрическата четка за зъби от днес - някакви отзиви?
От другата седмица нищо не си харесах. Може да погледна ролките и блузите от четвъртък само
Дъщеря ми има такава от миналата година.Първата ни я смениха,защото не работеше зарядното.Втората работи безотказно.Днес ще отида да си купя и за мен.

# 887
С колко осцилации/минута е тази четка?

# 888
  • Вестерос
Aз ще си взема кошница за щипки, шредер

# 889
Кош за пране! Разкошен за цената си.

# 890
So Lucky Лешниковия крем е уникален. Още предната италианска седмица много се коментираше. Лично на мен с тези парченца лешници ми прилича на смачкани бонбони фереро роше.
Благодаря, спомням си че се коментираше и сега видях че пак го има. Blush

# 891
Задължително ще си взема от американските неща,особено кръгчетата картофки.Обожавам всичко свързано с Америка,не знам защо.Имат уникални вредни вкусотийки,някак правят затлъстяването много лесно,приятно и ... неусетно Grinning

# 892
  • София
Задължително ще си взема от американските неща,особено кръгчетата картофки.Обожавам всичко свързано с Америка,не знам защо.Имат уникални вредни вкусотийки,някак правят затлъстяването много лесно,приятно и ... неусетно Grinning

Именно поради тези причини се въздържам от американската седмица, но виж италианската................там не мога да устоя. Simple Smile

# 893
  • have faith and be patient ..
Американската ми е възможна най-полуфабрикатената боклукчава седмица,никога нищо не купувам , аз нали съм по полезностите Simple Smile

# 894
Разочарована съм от макароните на фурна от италианската седмица. Отгоре имат един пръст бешамел, отдолу сухи. На вкус също не ми допаднаха.

# 895
От американската седмица само кленов сироп купувам, другото и на мен не ми допада, обичам домашната кухня.  Wink Американската седмица, обаче, ми напомня да направя мъфини с парченца шоколад.  Laughing

Шредерът и роклите от другата седмица загледах.  Thinking

# 896
  • Варна
Аз пък загледах велокомпютъра, на много добра цена е като за безжичен. Някой специалист има ли в темата, да каже тези компютри могат ли да се монтират на велосипед 16-ка или са само за големи?

# 897
Чак сега разгледах новия каталог - много лакомства от американската седмица ми харесват, но неотдавна имах рожден ден и би трябвало да съм на диета... Харесвам ленените блузи - по-точно тази хипарската с по-дългите ръкави. Посъбрали са ми се подобни, но сигурно няма да устоя и ще я взема..

# 898
  • София
Ох, вече окончателно мога да се обявя за пристрастена към шоколадовите мъфини от топлата витрина. Но като гледам темповете, с които свършват, май не съм само аз...

# 899
  • In transit
Простира здрав ли е?

Общи условия

Активация на акаунт