Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 112 786
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Водят ги памучни, може би имат и други съставки, но поне не дразнят, копринените са с мрежички някакъв найлон , аз не мога с тях получавам обриви и сърбежи.

# 871
Някой ползвал ли е четката за коса, която ще е  на промоция? Дали си струва?
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=12521

Имам предния модел, от мин.год. - доволна съм Peace ( а и имате 90дни в които можете да я върнете, ако не ви хареса Wink)
И аз. Някой много я беше похвалил, аз взех с резерви, но съм доволна. Но да кажа - не се постига преса ефект, просто косата се подрежда. Защото има мрънкащи, че за нищо не става, очаквайки косата да е права и гладка като след преса. Естествено, зависи и каква е косата. Моята е тънък косъм, поради което седи никакво намачкано, ако не я направя нещо.

Аз преса си имам и от четката не очаквам такъв ефект  Simple Smile но поне да заглажда някак косата, тъй като моята е причуплива, ни къдрава, ни права  Laughing

# 872
Що материал се изписа за тези превръзки, да знаете ще ги пробвам само да съм в час. Laughing Аз ползвам Натурела, зелени са само... Laughing

# 873
Ем то бива само за гащи и сладолед...
Светлозелените с точестата мрежа са отврат. Никога не бих ги взела, ако имах идея какви са, но грабнах по спешност.
Лепят се повече за кожата, отколкото с лепката към бельото.

# 874
Купувах преди време много вкусен крем - брюле. Не помня обаче от някоя промоционална седмица ли беше или го има постоянно Thinking

# 875
Я разкажете за лешниковия крем от италианската седмица, че тези превръзки ми идват в повече, въпреки че след раждането се радвам на такива неща като МЦ. Whistling

# 876
Купувах преди време много вкусен крем - брюле. Не помня обаче от някоя промоционална седмица ли беше или го има постоянно Thinking

Ако е този по две стъклени купички в опаковка-от Френската седмица.

# 877
So Lucky Лешниковия крем е уникален. Още предната италианска седмица много се коментираше. Лично на мен с тези парченца лешници ми прилича на смачкани бонбони фереро роше.

# 878
# 879
Що материал се изписа за тези превръзки, да знаете ще ги пробвам само да съм в час. Laughing Аз ползвам Натурела, зелени са само... Laughing

Ами и ние четохме бая за памперси...но не се оплакваме. Нали са все лидълски..Sunglasses

Ехееее...дочаках да намалят този зехтин. Не виждам добре, но май е Промиерина-та. Ще взема обезателно една двувалка от него.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 07:17 от teta75

# 880
  • София

Ами и ние четохме бая за памперси...но не се оплакваме. Нали са все лидълски..Sunglasses

Ехееее...дочаках да намалят този зехтин. Не виждам добре, но май е Промиерина-та. Ще взема обезателно една двувалка от него.
Да така пише на етикета, това е марката , от петък 06, до неделя 08.07 само 3 дни прИмоция.

# 881
аз да попитам за електрическата четка за зъби от днес - някакви отзиви?
От другата седмица нищо не си харесах. Може да погледна ролките и блузите от четвъртък само

# 882
  • Пловдив
Бях решила да ида сутринта рано...ма то небето се продъни!

# 883
  • на Мелмак
ММ отиде в 8ч. за бормашина, останал потресен - ми те само три ?Sweat Smile
Магазина отваря от 7ч.
Натрупахме Лидълски инструменти в къщи, въпреки , че на две години веднъж ползва , луда работа !

# 884
Аз съм същата с домакинските работи.

Общи условия

Активация на акаунт