Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 109
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 75
Сладоледът XXL, 6+2 безплатно, не беше ли преди 5.99, а сега е 7.14?
И на мен това ми направи впечатление - 5.98 го купувах последно. Единичните брой също са увеличени - от 0.99 на 1.19 или 1.29 лв.

# 76
Мерси за отзивите за уреда за маникюр. Ще го взема тогава  Simple Smile
Аз днес взех сирене чедър и разни други неща от ххл седмицата.

# 77
  • Бургас
Аз тъкмо се зарадвах, че извън обявените XXL неща, имаше такова крема-сирене, ноооо само от зеленото с подправки и от обезмасленото Sad Лошото е, че и от нормалните опаковки нямаше от чистото, което обичаме...

# 78
Аз да ви кажа, че днес в нашия магазин бяха пуснали четки с топъл въздух, намалени от 25 на 20. Ако на някой му трябва, да знае, защото в брошурата не са обявени май.

# 79
  • shumen
Аз ходих за детски бански,ама нямаше.

# 80
  • Пловдив
Здравейте! Някой има ли мнение за уреда за маникюр и педикюр, който е в брошурата тази седмица?

Аз имам от миналата година. Използвам го само за краката. Доволна съм, върши ми работа

Още 1 доволна - незаменим е за врастналите нокти.

newsm78 и как се справяш?То не са ли само пили разни...?

# 81
  • Асеновград
Скрит текст:
Здравейте! Някой има ли мнение за уреда за маникюр и педикюр, който е в брошурата тази седмица?

Аз имам от миналата година. Използвам го само за краката. Доволна съм, върши ми работа

[/quote] newsm78 и как се справяш?То не са ли само пили разни...?
[/quote]
Точно този модел не знам колко приставки има, аз имам електрическия на ток с адаптер.Има пили и борчета от тях има подходящи за изпилване на врасналите нокти.Вероятно ако е много сериозен проблема може и да не става все пак не е професионален уред, но за домашно оформяне на нокти си е много добро.В комплекта на ток има и една приставка заменяща пилата за пети, смъква мъртвата кожа.

# 82
Още 1  + за уреда за маникюр.
С борчетата оправям  малко враснали нокти и аз.
Доволна съм.

# 83
  • до най-прекрасния мъж
Отчитам се с пасатор - вижда ми се хубав и стабилен. Като за 35 лв е екстра. Уредът 3 в 1 с чопър, който са пускали на други промоции, ми се вижда по-афиф. В комбинация с мини-робота, който купих зимата, ще ми е екстра и напълно заменя уреда 3 в 1, даже има и бонус ренде.

# 84
Пасатора е супер!
Особено в момента е незаменим, както правя пюретата на Бебо всеки ден

# 85
  • have faith and be patient ..

Отскоро и аз имам този проблем ,а днес случайно си купих този комплект ,имам и розов - друга марка ,но този цвят ми хвана окото ,а и честно казано помислих че е с акумулаторна батерия 😂😂 както и да е .. как го ползвате за тези проблемни нокти?

П.п. този намаления спанак какво му има ,много натрошен един такъв ,но взех де , ще правя баничка на дяцата , но много зле изглежда де

# 86
  • Бургас
В какъв смисъл натрошен? Ако става въпрос за замразения, той си е направен на порцийки за лесно дозиране.

# 87
  • София
Зехтинът от брошурата Примадона ли е,?

# 88
  • have faith and be patient ..
Не ,за пресния ,листата му едни начупени ,накъсани ,половината изхвърлих ,другото запарих и замразих ,за децата ходих да купувам бейби спанак .. баси боклука този

# 89
Здравейте!
Могат ли да се ползват подаръчни ваучери Сadhoc в Лидъл? Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт