Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 085
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 90
Сега какво стана с граха, замразения на Чира вече не го виждам, а и вие казвате, че липсвал хубавия в буркан.... остана ли хубав грах?

# 91
Здравейте!
Могат ли да се ползват подаръчни ваучери Сadhoc в Лидъл? Мерси.
Да, миналата седмица пазарувах със същите.

# 92
Сега какво стана с граха, замразения на Чира вече не го виждам, а и вие казвате, че липсвал хубавия в буркан.... остана ли хубав грах?
Аз харесвам другия замразен грах (не помня името, беше по-евтин от Чира), други се оплакаха, че не увирал. Дали го има в момента, не знам, не съм поглеждала скоро. Peace

# 93
Аз скоро вземах за дребен да му правя пюрета. Пише си само грах , но увира бързо

# 94
Взех цял бански, ама не се харесах Sad наистина е къс

# 95
Ох да, от този грах и аз не бях доволна. Увря бързо, но люспите са груби и дразнят стомаха.

# 96
От козметиката на Cien има ли неща, които са много харесвани от всички или категорично не стават? От скоро пазарувам в Lidl и съм малко като дете в сладкарница. Simple Smile

# 97
От козметиката на Cien има ли неща, които са много харесвани от всички или категорично не стават? От скоро пазарувам в Lidl и съм малко като дете в сладкарница. Simple Smile
Един sos крем за ръце е много харесван

# 98
  • shumen
Аз днеска взех някакви пуканки със сол и масло на детето и се харесаха.Утре май ще ходя да взема още някой пакет,че се научи всяка вечер да иска да му правя.

# 99
  • На изток от Ада
хубави им са нещата, чела съм положителни мнения за околоочния крем, крема за ръце с Q ензим, шампоана и балсама за коса с кератин, дневния и нощният крен пак с Q ензим, вода за уста sensitive сигурно има и други неща пробвай ги .

# 100
От пяната им за коса съм доволна, ползвам тази с най-силната фиксация. Имам и лак, но рядко си слагам такова нещо, та там съм неутрална - лак като лак. Харесват ми и рол-он дезодорантите им, за мен си вършат работата не по-зле от други масови марки - нищо впечатляващо, но не са и лоши. Поне за мен не намирам разлика между тях и такива на Нивеа, Рексона и подобни, освен няколко пъти по-ниската цена.
Около мен има доволни от кремове за ръце техни и от хидратиращия за тяло в голямата кутия, купуват ги постоянно.
Измиващ гел за лице виждах на няколко места да хвалят, вероятно ще го пробвам като привърша каквото имам купено из къщи, отзивите бяха хубави и като състав че е читав, не само как си върши работата.

# 101
Стана ми интересно и на мен за козметиката. Досега съм купувала само пяна за бръснене и душ гел. Аа купих онзи ден на детето шампоан. Ползвали ли сте слънце защитните им продукти? Как са като цени?

# 102
Слънцезащитните продукти също са хубави

# 103
  • София
Може ли линк на околоочният крем, и аз сега ползвам на балеа , но нищо не се случва като подобрение.

# 104
Здравейте.
Отзиви за яйцеварката?
Беше изчерпана в нашия магазин, искаше ми се да я видя.

Общи условия

Активация на акаунт