Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 041
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 345
  • have faith and be patient ..
Носили са ми дар от Холандия такива кръгли фафли .... еййййй ужас боже .. голяма вкусотия ,надявам се и тези да са така , но аз определено ще ги заобикалям ,не че знаех  че изобщо има де Simple Smile)

# 346
При нас имаше доста бански, дори и от целите. Peace
Търсех от арабските питки, но не видях.  Sad Дали толкова бързо са се изкупили  newsm78 , бях снощи в магазина към 17.30ч.

Няма от питките и в магазина на Оча купел. Аз питах и ми отговориха, че въобще не са получили
Благодаря! Ще проверявам, може и да доставят до края на седмицата. Peace

# 347
Холандските маслени вафли с карамел са направо кулинарно съвършенство. Yellow Heart

Може ли и снимка на вафлите...

# 348
Здравейте ! Интересува ме някой знае ли дали има останали смесители с термостат за вана, тоест с чучур на Miomare някъде из веригата?

# 349
Холандските маслени вафли с карамел са направо кулинарно съвършенство. Yellow Heart

# 350
Здравейте ! Интересува ме някой знае ли дали има останали смесители с термостат за вана, тоест с чучур на Miomare някъде из веригата?
И аз се интересувам. На мен и без чучур ми върши работа.

# 351

Туй само опаковката ли е? Joy
Всичко ли опука...тц...тц...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 352
Laughing Как опаковката, не се ли виждат вафлите, снимах от близо, че да се виждат. Само 1 хапнах - имат доста плътен вкус, засищат, ароматът на масло омайва.... не е за разправяне. Simple Smile Innocent Смея ли да изям цялата опаковка - после ще трябва да ходя да сменям банските с по-голям размер, то нали и без друго все големи размери останали. Wink

# 353
  • София
Доволна съм от шампоана на Cien с кератин. Не съм очаквала,че е толкова добър. Косата ми е с тънък косъм, сега расте нова коса. Измита с друг шампоан новите космъчета стърчаха....бях като таралеж. С този шампоан разресвам по-лесно косата, косъма е плътен и косата ми изглежда по-гъста, а новорастящите косъмчета вече са станали послушни. Simple Smile Бих повторила тази покупка.

# 354
И аз се интересувам. На мен и без чучур ми върши работа.
Без чучур имаше днес доста бройки в Лидл този в близост до Южният парк.

# 355
  • София

Туй само опаковката ли е? Joy
Всичко ли опука...тц...тц...Stuck Out Tongue Winking Eye
Къде точно да ги търся тези вкуснотии? В кой щанд се намират?
Тази пролет ядох истински ходански бисквити, донесени от там , няма такава вкуснотия, те са обаче по-малки около 7-8 см , и без слепващо вещество.

# 356
Гледам рекламата, че тази седмица има спортни клинове и тениски. Дали случайно има спортни сутиени? Отдавна не са пускали май?
Случайно да ви е направило впечатление, че опаковката на охладените дробчета е сменена, качесвото също? Много ме е яд, тези не са добре почистени.

# 357
Къде точно да ги търся тези вкуснотии? В кой щанд се намират?
Тази пролет ядох истински ходански бисквити, донесени от там , няма такава вкуснотия, те са обаче по-малки около 7-8 см , и без слепващо вещество.
При нас се намират на коридора след дрехите и битовите стоки, от дясната страна в посока влизане навътре в магазина, близо до затворените хладилни витрини. Не знам дали става ясно, но аз съм малко новобранец в Лидл и не съм ориентирана имат ли си други имена секторите. Flushed Там бяха изложени все храни, които са оферти до изчерпване на количествата или някакви промоционални оферти.

А всъщност търсех баклавички с шоколадова глазура или локум с шоколад (ПМС не прощава Laughing). Има ли такива неща в Лидл? Видях едни обикновени баклавички на "Хубави неща", но аз търсех шоколадови. Bowtie Погледнах и глазурата за сладолед. Тя хубаво е кафява ("шоколадова"), но аз не видях нищо в състава, което да дава кафяв цвят. Simple Smile Аз ли не съм дочела, че нямах вече време да се образовам за продуктите или наистина глазурата е химична композиция от тип "чудо"? Close

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 19:49 от soul81

# 358
  • София
Искам още нещо да споделя. Знаете, че доста негативно се изказвах за бельото от Лидл. Рискувах и си купих 3 сутиена и бекини. Страхотни са! Нямам по- удобно бельо от тяхното! И са качествени! Ще следя за други такива оферти и отново ще си купя. Simple Smile

# 359
  • На изток от Ада
Няма спортни сутиени.

Аз ходих за маратонките имаше 1 бр само номер 41 . Взех роклята за бременни , от преди то аз не съм бременна вече,но размер 40 ми е ок имам   малко коремче.

Общи условия

Активация на акаунт