Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да проверя наличността на стоки в Lidl?
Как да отворя тенджерата със сметана?
Как мога да намеря брошурата на Lidl?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да проверя наличността на стоки в Lidl?
За да проверите наличността на стоки в Lidl, можете да се обадите на националния телефон за обслужване на клиенти или да посетите уебсайта им, където те ще предоставят информация за това кои магазини имат продукта в наличност. Освен това можете физически да посетите магазините и да проверите рафтовете.
-
Как да отворя тенджерата със сметана?
-
Как мога да намеря брошурата на Lidl?
-
Как мога да намеря предстоящите промоции на Lidl?
-
Какви са отзивите за магнитната дъска на Lidl?
) 
Дали толкова бързо са се изкупили
, бях снощи в магазина към 17.30ч.

Как опаковката, не се ли виждат вафлите, снимах от близо, че да се виждат. Само 1 хапнах - имат доста плътен вкус, засищат, ароматът на масло омайва.... не е за разправяне.
Смея ли да изям цялата опаковка - после ще трябва да ходя да сменям банските с по-голям размер, то нали и без друго все големи размери останали.

Там бяха изложени все храни, които са оферти до изчерпване на количествата или някакви промоционални оферти.
Погледнах и глазурата за сладолед. Тя хубаво е кафява ("шоколадова"), но аз не видях нищо в състава, което да дава кафяв цвят.
то аз не съм бременна вече,но размер 40 ми е ок имам малко коремче.