Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 068
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Моля да ми покажете снимка на интимния гел. Вече няколко пъти го търся, но не мога да го намеря. Днес се дзверих в етикетите - няма. Аз ли недовиждам или не го предлагат вече?
Заповядай:
https://www.lidl.hu/catalog3media/hu/article/5509667/gallery/zoom/5509667.jpg

bouquet Благодаря много.
Сигурна съм, че такава опаковка не съм виждала  Close ... пак ще търся.

# 331
  • до едно тепе
Бяхте ми оставили маратонки. И клинове имаше вечерта,но прецених, че не ми трябват. Направихме си редовното пазарувне и тъй.
Продължава да няма филе от дива сьомга във фризерите. Рибените пръстчета се появиха, ноо сьомгата не. Чудя се има ли смисъл да питам Цочето дали ще заредят изобщо пак.

# 332
  • shumen
Поспаланче,питай.Може и да ти отговори Цочето.

# 333
...
Загледах плажните рокли, нещо ненамясто ми се стори цената за такава мрежеста тъкан. В смисъл, ако беше марка от типа на H&M или Zara, бих я разбрала, но това е кварталния супермаркет.
Да, плажните рокли не са изгодни и според мен.

Що се отнася до марката. Получавам комплименти за ленена рокля от Лидл и наистина стои много хубаво. Банският се държа прекрасно на морето. А в същото време, този, който взех от Н&М и е точно 3 пъти по-скъп, се свличаше във водата, от много странна материя е, макар и да изглежда ефектно. Накратко, била съм много загубена да не пазарувам в Лидл, колко излишни пари съм давала, но пък и нямах удобен филиал.

Последна редакция: вт, 12 юни 2018, 01:34 от soul81

# 334
  • Козлодуй
Вчера следобед ходих за маратонки и няма взех черния клин а той прозира нещо розово но е удобен Simple Smile Много им се ядосвам толкова ми се искаше точно тези маратонки с розово и сиво имам такъв цвят яке, а то останали само големи сини Sad

# 335
При нас имаше доста бански, дори и от целите. Peace
Търсех от арабските питки, но не видях.  Sad Дали толкова бързо са се изкупили  newsm78 , бях снощи в магазина към 17.30ч.

# 336
Целите бански винаги остават. Не се харчат като половинките.

# 337
При нас имаше доста бански, дори и от целите. Peace
Търсех от арабските питки, но не видях.  Sad Дали толкова бързо са се изкупили  newsm78 , бях снощи в магазина към 17.30ч.

Няма от питките и в магазина на Оча купел. Аз питах и ми отговориха, че въобще не са получили

# 338
Учудващо са им качествени дрехите като за супермаркет.

# 339
  • до най-прекрасния мъж
Аз да дам инфо за сервиз Бушона и ваничката за пекарна.

Скрит текст:
Звъннах им, оказа се, че имат налични и вариантите са два. Ако искам да ползвам отстъпка, трябва да пратя талона от книжката до сервиза им в София. В такъв случай ще платя 20 лв ваничка и комплект бъркалки+10 лв. доставка до мен по Еконт+цената на пратката, с която ще им изпратя талона - или около 32 лв в най-добрия случай, ако ползвам БГ пощи за талона или 35 лв, ако ползвам Еконт за талона.
Втори вариант - поръчвам по телефона без талон за отстъпка - цената е 32 лв комплект ваничка с бъркалки+5 лв доставка по Еконт или 37 лв общо. Избрах вариант 2 и вече са при мен. За 2 лв няма кой да се разправя да праща талони. Този вариант би бил удобен за някой, който живее в София и има свободно време да се разходи до сервиза им, за да спести сумите за доставките, като така реално ще му се върже цена от 20 лв. Или ако се групират 3-ма човека да поръчат 3 комплекта с една доставка.

# 340
  • Бургас
Моите казанче и бъркалки ги поръчах с талон, изпратен с препоръчана поща за 1,40лв. Доставката ми беше около 4 и нещо до офис на Еконт (по тарифата, а не 10лв). С други думи казанче и бъркалки получих за около 4 дни срещу общата сума от 26лв Wink

# 341
  • до най-прекрасния мъж
Е, нищо, малко повечко съм дала, но ще знам следващия път, пък и изхвърлих вече талона Simple Smile. Момчето по телефона потвърди цените от талона, може и да не е бил много в течение. Здраве да е, важното е, че ваничката е при мен, че с този купен хляб не се спогодихме 2 седмици.

# 342
Холандските маслени вафли с карамел са направо кулинарно съвършенство. Yellow Heart

# 343
  • София
Холандските маслени вафли с карамел са направо кулинарно съвършенство. Yellow Heart

Колко грама са/цена?
Благодаря

# 344
Колко грама са/цена?
Благодаря
400 гр., 3.99 лв.

Общи условия

Активация на акаунт