Лидл 116 - Юнска тема, все още без рецепти :)

• 113 006
  • 1 065
  •   1
Отговори
# 360
Холандските маслени вафли с карамел са направо кулинарно съвършенство. Yellow Heart
Може ли и снимка на вафлите...

Туй само опаковката ли е? Joy
Всичко ли опука...тц...тц...Stuck Out Tongue Winking Eye
Къде точно да ги търся тези вкуснотии? В кой щанд се намират?
Тази пролет ядох истински ходански бисквити, донесени от там , няма такава вкуснотия, те са обаче по-малки около 7-8 см , и без слепващо вещество.

А колко калории са тези вафлички?

# 361
462 на 100 гр.

# 362
  • до най-прекрасния мъж
Смесители с термостат за душ без чучур имаше поне 10 бр. в Лидл Източен в неделя.

# 363
Смесители има на Резбарска (София). Даже аз днес върнах един с чучур, има и без. Някой и за маратонки беше питал, има- пак там. Пълен кош, всякакви цветове и размери.

# 364
Калории, не калории, взех от вафличките, и са просто разкошни!
Взех и адана кебап, как да го приготвя - пече ли се или на тиган?
Взех и задължителния хумус, много го харесваме!

# 365
462 на 100 гр.

Днес им прочетох състава. Имат твърде много захар. Аз обикновено взимам неща до 25гр. на 100 гр. продукт

# 366
Вчера забравих, но днес ви пускам снимки на пушената сол. Пише, че е каменна от Калахари, не знам доколко е йодирана.
Скрит текст:

Някой успя ли да опита сладоледа с шафран? При нас не видях такъв, но не съм и ровила.

# 367
460 калории е добре, като за пакетиран десерт. Онзи втвърдяващият се топинг (с който аз щедро поливах сладоледа и по повече от веднъж), е над 700 калории на 100 мл ))

# 368
То не е само въпросът колко са калориите, а от какво са. Лешниците, примерно, са 630 калории на 100 грама, но няма да имате резерви да ги предложите на дете, нали? Що се отнася до захарта, за мен нещата стоят така - със захар или без захар. Вариантът "има малко захар, значи е ок" не го разбирам. Съответно храните със захар се употребяват по-рядко, като празнична храна и по-добре да са вкусни. Grin

# 369
  • shumen
Вафличките са супер.Аз взех и у дома много се харесаха.

# 370
То не е само въпросът колко са калориите, а от какво са. Лешниците, примерно, са 630 калории на 100 грама, но няма да имате резерви да ги предложите на дете, нали? Що се отнася до захарта, за мен нещата стоят така - със захар или без захар. Вариантът "има малко захар, значи е ок" не го разбирам. Съответно храните със захар се употребяват по-рядко, като празнична храна и по-добре да са вкусни. Grin

Каъегорично не съм съгласна. Освен това ако дълго време не съм консумирала захар, после твърде сладките неща са ми като отрова. Една хапка и изхвърлям. Освен това за мен значение имат и количеството въглехидрати. Да, калориите нищо не означават, но да не разводняваме темата.

Вчера в Лидл имаше само сладолед с мента. От нещата в брошурата нищо не ми хареса и си тръгнах почти празни. Банските .... е, няма толкова безформени горнища. Имаше маратонки 38-39 номер.

# 371
В някой софийски Лидъл да сте срещали памперси Лупилу 3ка 4 до 9 кг ?

Миналата година към края и началото на тази като пускаха промоциите имаше дълго време памперси всички размери. Сега за един ден в нашия магазин свършили Sad останали само големите номера и май няма да изнесат на намалената цена нови бройки...

# 372
Здравейте! Може да сте обсъждали, ако да - упътете ме долу горе кога, да ходя да търся.
Та... преди три дни си купих машинката на Силвър Крест за миене на прозорци. Вчера се хванах да мия, ами подлива ми. Така ли е и при тези, които я имат? Оставям я някъде, докато търкам с парцала и когато я взема да обирам, отдолу под нея има малка локвичка. Също и докато изсмуквам водата от стъклата капе. Доста е неприятно. То точно там долу е и батерията май. Да я връщам ли?

# 373
  • Бургас
Най-вероятно не си сглобила правилно машинката и не е затворено добре контейнерчето. Провери дали ти е затворен и отворът на резервоара. Също и ако накланяш уреда настрани, той подлива, защото е предвиден да чисти в право положение.

# 374
Аз също имах такъв проблем с първия уред който взех, но го пробвах веднага и след консултация тук го замених. С втория нямам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт